nickolas Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 Vymysleli logotyp a pak projeli telefonni seznam...jednoho hejla nakonec ukecali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 Jdu si udelat hezkej vecer a hledat rozdily... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Co jsem je koupil, tak kromě focení je mám pořád na ruce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yeager Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2019 103 dnes, remen RC3Jak se ti nosí ty 103ky.. byl jsem si je zkoušet v chronoshopu, ale přišli mě dost vysoké.. diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2019 Mne to taky tak prislo. Zato 104, idealni vyska i prumer... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2019 Je ale sakra rozdíl mezi hesalitovýma bez průhledu a safírovkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korbos Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2019 Když máme ten podzim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2019 Milí Sinnaři, tuhle jsem procházel jedno starší vlákno, azeppelin vám v něm vysvětlí, proč je Sinn logo a vlastně i název značky úplně na houno. Doporučuju číst i dál, je to boží. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/56541-prokop-brož/?p=891880Vyborny, taky jsem zhresil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2019 U1 jsou pěkný budíky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2019 Souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 Tyhle se mi vzdycky líbily, nahrazujou to co očekávám něčím jiným a jsou to parádní tooly. Zajímalo by mě, jak je to po pár letech, drží barva indexů lunety? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 U mne je zatim barva indexu 100% po tusim 5. letech co je mam.Luneta, pouzdro i dvojitej AR zatim bez viditelnych skrabancu, na makro fotce by se asi neco naslo, ale jinak perfektni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Tak to je paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Německá nuda na druhou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Takto asi lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Sorry ne na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Hnusná fotka krásných toolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 Nesouvisí to s hodinkami, sorry, ale zajímalo by mě, jak dlouho někteří výrobci aut budou psát na volanty velké nápisy AIRBAG. To mi připadá podobné, jako by má paní se čtyřkama kozama měla nápis na tričku "TADY JSOU KOZY" Co by tam jako asi mělo bejt? Hodinky ale máte pěkný :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 First world problems Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se