dr.sphinx Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Akrylatove skopiciny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Hmmmmmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Mimochodem, 103 a 556 by byly v žánru "dokonalá dvojka od jedný značky" na úrovni Moon + SMP nebo DJ + SUB. (Kua ... já to řek nahlas.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Ráno na Pernštejnem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Dokonala jednicka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Dnes poprve... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 To jsou barvy jak v televizi! Hezke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yeager Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 103ky pro mě jedinecna zalezitost.. skvely instrument..(z meho pohledu uživatele) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Akrylatove skopicinDnes poprve... Prostě stotrojky maj koule, je to tak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Abych vas tu trosku vytrhl z letargie, jedny UTC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2020 Hoši nádherné fotky. 103 a 556A mi nedávají spát Hlavně ty 103 jsou nádherné. Snad se k vám brzy připojím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2020 Abych vas tu trosku vytrhl z letargie, jedny UTC To je nějaký ofiko Sinn skin, nebo "náhoda"? Pokud se ptám nechytře, sorry, jsem ve věci náramkových počítačů nechytrý. Moc si užívám komfort daný plným zadkem, oproti bachratému pouzdru s vyboulenym průhledem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2020 Plne zadky mam nejradeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2020 To nepochybně, zejména, když člověk v tebou uvedeném kontextu přemýšlí, co by mohl být ten "vybouleny průhled". Jedna názorná ukázka, jak lze pár detaily udělat z perfektních hodinek jen výrazně nadprůměrné: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2020 To je nějaký ofiko Sinn skin, nebo "náhoda"? Pokud se ptám nechytře, sorry, jsem ve věci náramkových počítačů nechytrý. Moc si užívám komfort daný plným zadkem, oproti bachratému pouzdru s vyboulenym průhledem.Watch face ma nazev Flieger UTC, nema se Sinn nic spolecneho, ale autor se asi nechal dost inspirovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Mesh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Ten mi k nim moc nesedí. Jsem zvědav jak dlouho ti vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Některý věci ať vyfotíš jak vyfotíš nevypadaj tak, jak třeba v reálu. To může být i tento případ. Důležitý je ten pocit na ruce. Mně se nelíbí ta fotka. Přímé sluníčko tomu na kráse nepřidá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Uznávám, že fotka je hnusná (dělám snad někdy hezký?), ale s plastem na sluníčku je prostě sranda. Martine, proč zrovna o těchhle tak pochybovačně? Koupit si 103St je v kontextu moderního Sinnu něco jako koupit si moony. K tomuhle stylu hodinek myslím mesh sedí parádně, škoda jen, že nejsou dírky na stěžejky o ždibíček blíž k pouzdru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Mám k tomu u tebe pár důvodu - jsi seikofil, ano, občas uhnes z cesty, ale dlouho ti to nevydrží :-). A mě vadí mezera mezi pouzdrem a meshem, na tvé pracicce to vyvstane ještě víc.Neber to hanlive k hodinkám, ty jsou pecka, ale myslím, že tebe rychle omrzí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se