wolfesh Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Ještě jsem zapomněl přidat fotku - já posledních několik dní nosím převážně Euroflieger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 Wolfesch: super, ty se jen tak nevidiSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 Myslim ze se tady vidi jen tak u @wolfesh jinak ne Jsou dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 Díky za pochvalu, kolegové pacienti. Asi se jich tu moc neuvidí, japonská limitka - nebude moc blaznů kupovat německé hodinky z Japonska a přidat k tomu “výpalné” Kdysi dávno je tu zmiňoval Alda, občas jsem po nich koukal... až pak po letech jsem měl prachy, byly na prodej a já měl hodinkový apetit, tak tu jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Jsou cool. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x591 Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Souhlas. Už je mám na wishlistu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Vývoj chodu Sinn EZM3. Od nákupu skoro nepřetržitě na ruce. Nesudávám ani na noc.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x591 Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 Nevíte proč má Chronoshop cenu u Sinn vyšší než přímo na sinn.de? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 Wenn die Sonne untergeht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 Arbajt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 V 16. 5. 2021 v 10:28, wolfesh napsal: Ještě jsem zapomněl přidat fotku - já posledních několik dní nosím převážně Euroflieger Ty jsou paradni, ta zluta je pekne jedovata, tak to ma byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Jestlipak někdo uhodne, co na obrázku chybí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 Pres tu ruku to neni videt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcmike Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 Při čekání na rodinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Takový pracovní design na Zulu Nato hadro řemenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Na obrázku již nic nechybí. Poslední 7750 od Kubsona; díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 No není ta stará a dobrá 7750 furt nádherná strojovna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 No je. A hlavně do 103 pouzdra padne jak p. na h. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Hrnec nemusíš zkracovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Ještě ke strojku. Je to Top třída (zatím plní Chronometre) a působí mna mne mnohem solidněji než 7750 co jsem měl v Junghansech. A - nekamenujte mne - i než 1861. Věděl jsem, co kupuju, ale stejně jsem nadšen funkčností těch hodinek – dvoje stopky a čas se najednou nevejdou na kdejaký digi. Čitelnost! Ergonomie korunky!!! Jak ta má dlouhej Schlang! A konečně se naučím německy! Dnes je Mitwoch, zítra bude Donerweterlaudon. Erna hat jetzt Zimmertemperatur. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se