MíraMíra Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Přesněěě, pohoda Nechci sýčkovat, ale ta origo povrchová úprava možná bude trochu oříšek. Možná se ale pletu a Jeronimo to má v malíku. Sám jsem zvědav a držím palce.Stát se to mě, tak mě asi klepne. dr. sphinx: ta strojovna je fakt hodně koukatelná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elninoelnino Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 elninoelnino: pěkné. Jak tě baví/nebaví ty prostocviky, co vyvádí olejovka/vteřinovka ? No baví mě to, hlavně pořád nechápu, proč to někdy dělá a někdy ne - asi je to náklonem hodinek? elninoelnino: bozi!!! Vice fotek Díky! zkusím poslat nějaké večer ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 To bude možná podobné jako s amplitudou - ve vertikálních pozicích se minutovka při překonávání odporu oleje víc "nadre". Samozřejmě možná úplná blbost :-) Sent from my LG-D855 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Vteřinovka samozřejmě,neumim z tapatalku udělat edit... Sent from my LG-D855 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Jedny 556 na cerstvym snehu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 jednoduchy a krasny:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Nechtěl jsem zakládat nový vlákno, tak to dám sem, protože to alespoň hned nezapadne: On 10 February 1997, DLR astronaut Reinhold Ewald was launched aboard the Soyuz TM-25 to begin an 18-day mission to the Mir space station.And a SINN 103 St was with him... Takže dobrá alternativa k Speedmasterům http://on.fb.me/1Qqb3JB 894654_553880841432350_948634956179676926_o.jpgTohle jsem někde vyšátral asi pře půl rokem a byla to poslední kapka a pak už jenom je koupit:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Tohle jsem někde vyšátral asi pře půl rokem a byla to poslední kapka a pak už jenom je koupit:)P70202-140240rez.jpgJak jsi spokojený ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Jak jsi spokojený ? Moc moc, už koukám na 142. I'm hooked by Sinn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 SponaTah pod extra svetlemShovivavejsi svetloDá se to opravit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Já myslím, že by to mělo jít přepískovat...jen aby to nestálo jako nový tah Nechám si to na až budu mít řemen.Teď jen aby šlo opravit to druhý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 (upraveno) Ale jsou to krasavci! Upraveno 2. února 2017 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 (upraveno) Mal som ich rád rovnako ako Upraveno 2. února 2017 uživatelem stepecken Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 No, ty UX jsou teda ultra ultimatni! Paradni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Nickolas U2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 La pardon! Mam ridit a necumet na chmg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 (upraveno) Souhlas ty U2 nemaji chybu!!!! Upraveno 2. února 2017 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Guten Morgen Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Libovy:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 (upraveno) 910 Anniversary na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. února 2017 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se