bacil.357 Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2022 Jako, já je na ten mesh fakt hodim.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 556 na mesh fakt dát zkus, mně se to dost osvědčilo (nějaký fotky budou asi i tady vzadu). Edit, sorry, ne 556. Ale fungovat to bude podobně. Jinak jsou Sinn pěkný kundy. Vypadalo to, že sekli EZM13, byl klid. A ty hajzli je obnověj. Kde na to vzít a nekrást!Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 6. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2022 Erste Klasse pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 6. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2022 EZM 13.1 jsou luxusní (plznička určitě taky fajn ) Já Eurofliegery, takže taky destro chrono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 Ty 13.1 teda naprosty luxus, fakt parada. Mel jsem na ruce na predvadecce ty puvodni 13 kdyz je tenkrat predstavily a i na moji hubenou ruku bych je bral vsema deseti. tady puvodni na moji ruce, foto z 2014 a kdyz uz jsem vytahnul to stare album, ta jeste prihodim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 Jo tisícovky, dej jim pámbů věčnou slávu. 13.1 jsou vážně skvělý, já si třináctky dycky koupit chtěl, ale nenatrefil jsem na možnost vyzkoušet a pár věcma jsem si nebyl jistej - ale ty obavy se ve vteřině rozplynuly. A nakonec jsem radši, bez čísel je to asi o chlup lepší. (Jinak se mi teda přes den jednou celkem natažený nevysvětlitelně zastavily, tak snad jen dětský nemoci). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 Nene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 Jojo, aspoň jsem měl chvíli radost, kolik mám nečekaně času Možná je můj "SINN-Spezialöl" až moc spezial. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 Zas tak special to nebude, to mi muzes verit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 Jako je to pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 13. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2022 356 Flieger II Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Pekne to mate hosi. Uz tomu bude 10 let, co je mam a jenom chvili jsem se pohraval s hloupou myslenkou, ze bych je prodal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 To by byla čítanková blbost Dneska za fešáka s kriminálně nedoceňovanou perletí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 To ani nevim ze mas…nebo vim? Ted nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Já taky ne Se množej jak Kanincheni. Mám je už přes rok, bych se divil, že jsem je ještě nepředložil k posouzení (určitě je viděl @nividic, i když ho taguju zbytečně. Jeho 356 GR tu dost chyběj). Na tmavý perleti je báječný, že mimo přímý světlo jsou to prostě decentní tmavý nodaty s aplikovanejma indexama jako tady na tý hnusný obývákovce. Purista by právem vytknul mrtvou první polohu korunky po odebraným datu, ale to zaplaťpámbů nejsem (purista, ne datum). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Nu coz, sem tam nejaky ten vypadek, z toho se nestrili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 Potkat kámoše na Příkopech - normálka, potěší. Potkat kámoše z dalekého severozápadu na Příkopech - hustý, potěší. Potkat kámoše chronomagora z dalekého severozápadu na Příkopech - haluz jak sviň. Potkat kámoše chronomagora z dalekého severozápadu na Příkopech na ruce s EZM - to jsem nejspíš zažil naposled v životě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 Náhoda jak prase.. Rád jsem tě viděl.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 V týdnu tooly, na víkend fajnovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se