bacil.357 Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 Čekám, čekám... a ještě dlouho budu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 10. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2022 3 měsíce v kuse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 11. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2022 3 roky v kuse, se dívám, že mám nějak poblitý NATO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 15. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 Utíká to pomalu.. ještě 11 týdnů.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 Nádhera. Klasika největší. Parádně vyniká ta matná úprava. Já zatím od koupě pořád taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 (upraveno) Uz mi nejde edit, tak jeste dodam @ blackwhit - jestli dobre koukam, tak uz zacinaji chytat drobne tukance, super ze je nesetris. Taky uz jsem pokrtil lunetu pri praci. If you were skiing, diving, working, speaking, racing here tomorrow... you'd wear a Rolex Sinn. Sinn is the new Rolex Upraveno 21. dubna 2022 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 před 39 minutami, kloubik napsal: If you were skiing, diving, working, speaking, racing here tomorrow... you'd wear a Rolex Sinn. Sinn is the new Rolex Amen! Ty tvoje cerne jsou megapecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 Uz mi nejde edit, tak jeste dodam @ blackwhit - jestli dobre koukam, tak uz zacinaji chytat drobne tukance, super ze je nesetris. Taky uz jsem pokrtil lunetu pri praci. If you were skiing, diving, working, speaking, racing here tomorrow... you'd wear a Rolex Sinn. Sinn is the new Rolex Jj, dostal jsem je v lednu k narozkam a od te doby prakticky neslezly z ruky a futra a stoly - to je denni chleb! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KidOfMagenta Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Stotrojky se sedumtřisednou. Radar mi kazí analogové zátiší… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Žejo? Stotrojky jsou prostě nejlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Tohle jsou jedny ze dvou Sinn, ktery bych moc rad zkusil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yeager Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 před 50 minutami, tvrznikm napsal: Stotrojky se sedumtřisednou. Radar mi kazí analogové zátiší… Sinn jsou špičkový.Mám je ve sbírce... nojo radar.Zase to zachvíli začne.. červenat! Tak good luck! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 29. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2022 Na vejlet tradicne s outloukankama. V hospode zajimavost na “zdi” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 14. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2022 Ne na ruce, sorry, spíš do pivního vlákna, sorry, hnusná rozmazaná fotka, sorry ... ale stejně to sem frknu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 17. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2022 Stale lasky “bez sklicka”Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 ..se snad nedočkám. Pořád posouvají termín dostupnosti... Tak si krátím čas ú jedničkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Quartz Odesláno 20. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 22. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2022 Venčení divé zvěře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 22. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se