kloubik Odesláno 12. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 13. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2022 Vezu je do lázní.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 13. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2022 (upraveno) Tak a hned jiné na ruku... Upraveno 13. června 2022 uživatelem bacil.357 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 13. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2022 Einsatzzeitmesser. Jo, možná tady budu s nima chvilku otravovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 Tak se taky přidám do série Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 Ja zacinam mit pocit, ze nejake EZM taky nutne potrebuju. Jeste ze je na ne ted takova cekacka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 před 4 hodinami, ensi napsal: Ja zacinam mit pocit, ze nejake EZM taky nutne potrebuju. Jeste ze je na ne ted takova cekacka... Kdo si počká, ten se dočká. Jako já.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x591 Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 před 17 hodinami, ensi napsal: Ja zacinam mit pocit, ze nejake EZM taky nutne potrebuju. Jeste ze je na ne ted takova cekacka... Dobře to tady provokuje. Při tom výběru 836 jsem našel jedny EZM které jsem měl ve výběru a jsou skladem (zatím) v obchodě kolem kterého jezdím. Ale dvoje Sinny před dovolenou asi nedám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Taky tak. Nejlepší everyday hodinky co aktuálně mám. Přes rok jsem jiné nenosil...Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 kluci, asi blba otazka, ale neviem sa zorientovat @bacil.357 ma cifernik bez cisel, dalsi mate s cislami (co je teda aj v ponuke na stranke Sinn). Ako je to teda? Ja by som si mozno tiez nejaky kus rad zaopatril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 https://www.chronoshop.cz/sinn-ezm-3f https://www.chronoshop.cz/sinn-ezm-3-ezm-3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 před 19 minutami, EpsteinBarr napsal: Ja by som si mozno tiez nejaky kus rad zaopatril To bys měl. Moje 13.1 (versus 13) taky o čísla přišly - malé, ale plus U tříruček by se mi rozhodovalo blbě, tam mají obě alternativy svoje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 vdaka... V principe ste mi ale velmi nepomohli mam ich na obrazovke vedla seba a tak ako by som predtym rovno skocil po bezcislovych, teraz tu istotu stracam. Naviac, 3F su skladom, ale bez tahu (u mna nevyhnutnost), ale ten sa da dokupit. Druha verzia je zase na cakacku zo 4 mesiace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Když nad tím tak dumám, tak si říkám, že u trojek jsou čísla asi lepší. Dodává to tomu takovou tu technicko-měřákovou rovinu, která je pro Sinn fandy crack. U těch chron je to ale už busy - čímž ale nechci říct, že by na původních třináctkách bylo něco špatně, fakt to není make-or-break. Se pak pochlub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x591 Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Tady na obrazovce se mi libí ty čistější. Ale já už vzdal nákup hodinek podle obrazovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 este keby boli ochotni a prelepili datum ciernou izolackou, to by bolo super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Ale prosimtebe ... každý EZM majitel potvrdí, že je datumovka tak nečitelná, že tam skoro není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 To má datumovku??? Kde? No ne, tvl, já si ji fakt doteď nevšimnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 (upraveno) Jako fakt? edit: první řádek bych bral jako humor, ale ten druhej naznačuje, že ne - ledaže bys byl prvotřídní suchar a pak klobouk dolu, žes mě vytrollil Upraveno 15. června 2022 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 No vážně, já koukal na hodinky jako takové, prostě jsem nezkoumal detaily a té datumovky si ani nevšiml. Až o tom začal @EpsteinBarr, tak jsem na to kouknul pořádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se