sodekcz Odesláno 23. července 2025 Nahlásit Odesláno 23. července 2025 Když už se toulám po horách, stále s G-shockama. (Doufám, že mi moje Citizen sada promine ). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
_lip_ Odesláno 24. července 2025 Nahlásit Odesláno 24. července 2025 Tak jsem vzal oceány do jejich přirozeného prostředí 3 1
Tyr Odesláno 25. července 2025 Nahlásit Odesláno 25. července 2025 Na modrém natu byly perfektní - ale šedivé mě dostalo úplně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
lub Odesláno 30. července 2025 Nahlásit Odesláno 30. července 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
kopis Odesláno 30. července 2025 Nahlásit Odesláno 30. července 2025 Lehký mod, a překvapivě zábavný. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Borco77 Odesláno 31. července 2025 Nahlásit Odesláno 31. července 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Rendell Odesláno 1. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2025 Na kole. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DarylVanHorne Odesláno 1. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2025 (upraveno) Během výměny musely dolů. Ne že by to nedaly, ale já bych to nedal - jako proč tam nechávat tolik místa, žárovky se přece nemění Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. srpna 2025 uživatelem DarylVanHorne
Spongebob Odesláno 2. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Rendell Odesláno 2. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2025 Zatím dobrý. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Johny1911 Odesláno 2. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2025 (upraveno) Moje úplně první hodinky vůbec Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. srpna 2025 uživatelem Johny1911 6
James24 Odesláno 4. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2025 Nové automaty (fotka včerejší)... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 2
Čajíček Odesláno 5. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2025 Dneska GW-9300-1JF Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Vasil Odesláno 5. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2025 V 4. 8. 2025 v 14:05, James24 napsal: Nové automaty (fotka včerejší)... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jaký jsou? Včera jsem si jich všiml ve výloze a vypadají dobře.
Jemi Odesláno 6. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Rendell Odesláno 9. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2025 Konečně trochu teplo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harrior Odesláno 10. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2025 Ne zrovna právě teď, ale včera večer na kulturní akci bylo rušno na posílání fotek. Casia mají v arzenálu už 3/4 rodiny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
KurtCz Odesláno 13. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2025 Letite, otlucene tooly a stale ve forme. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
cokafola Odesláno 16. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2025 To je fakt kvádr Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
VEPE Odesláno 16. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se