DarylVanHorne Odesláno 17. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2025 Zkouška na ZP... Ufff, mám to Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jendazhor Odesláno 18. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2025 V 17. 12. 2025 v 11:56, lub napsal: léta jsem o nich přemýšlel a konečně si je dopřál. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Moc pěknej minimalismus. Potěší i absence zbytečných textů na cifru. A jejich tvary mi přijdou jedním slovem precizní.
... Odesláno 19. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2025 T200 pěkné! Jen bych dal přednost tlačítku v přirozenější pozici vpravo nahoře. Umí zobrazit počet kroků (např. vteřinovkou), nebo pouze v appce?
Rendell Odesláno 22. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2025 Byl jsem pozalivat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lub Odesláno 22. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2025 V 18. 12. 2025 v 18:30, jendazhor napsal: Moc pěknej minimalismus. Potěší i absence zbytečných textů na cifru. A jejich tvary mi přijdou jedním slovem precizní. V 19. 12. 2025 v 17:02, ... napsal: T200 pěkné! Jen bych dal přednost tlačítku v přirozenější pozici vpravo nahoře. Umí zobrazit počet kroků (např. vteřinovkou), nebo pouze v appce? díky, chlapci. ohledně funkcí jde v nejlepším slova smyslu o pouhé tříručky s datumovkou. kroky nepočítá. appka není potřeba, radio chytá signál spolehlivě. akorát jsem na začátku (nevím, zda bylo potřeba) manuálně nastavil rok a datum. včera jsem se odvážil znovu stáhnout tu jejich casio watches aplikaci a hodinky se s ní propojily. není to však nutné - jejiné co se z appky dozvíme, je úroveň nabití a jeho průběh v posledních dnech. celkově jsem spoko, zpracování opravdu precizní jak v celku, tak v detailu. užasné jsou hrátky světla na cifru - ten je standardně modrý (ve stínu černý), ale dle úhlu světla se mění z modré přes fialovou až po hnědou. odlesky na indexech jsou lahůdka. podíl na tom má sklo s modrým nádechem/AR. skvělá čitelnost za všech podmínek včetně dlouhotrvající modré lumi - stejný odstín, jako mám na citinách. snad jedinou slabší stránkou, o které jsem tedy věděl dopředu, je spona - resp. ta horní krytka s bočními čudly docela vystupuje nad náramkem. a potom pouze zaklapávací dýnko, což dost netypické, ale nevadí. srovnání s tsuyosami - moje jediné leštěnky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. s BN0150 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
(Miloš) Odesláno 23. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2025 Zdravím všechny nový spolupostižence Nikdy by mě nenapadlo, že se budu vytahovat v jiným vlákně, než Citizen, ale tyhle bláznivě žlutý plasťáky mě zaujaly ještě když se prodávaly nový. No a když jsem je objevil v místní inzerci ve stavu jako nový, nenošený, Ježíšek mě nahlodal, byl jsem přece hodnej a kdo jinej než já by mě mohl odměnit. Leda by si někdo myslel to samý, ale to by to asi neskončilo takhle. Takže děkuju Michalovi za super domluvu, fajn pokec a bezinkovou limču a doufám, že budou šlapat stejně dobře jako moje oblíbený Citizen, kdy moje první Eco Drive s Radiem šlapou bez problémů už cca šestnáctej rok. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
cokafola Odesláno 23. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2025 před 8 hodinami, (Miloš) napsal: Zdravím všechny nový spolupostižence Nikdy by mě nenapadlo, že se budu vytahovat v jiným vlákně, než Citizen, ale tyhle bláznivě žlutý plasťáky mě zaujaly ještě když se prodávaly nový. No a když jsem je objevil v místní inzerci ve stavu jako nový, nenošený, Ježíšek mě nahlodal, byl jsem přece hodnej a kdo jinej než já by mě mohl odměnit. Leda by si někdo myslel to samý, ale to by to asi neskončilo takhle. Takže děkuju Michalovi za super domluvu, fajn pokec a bezinkovou limču a doufám, že budou šlapat stejně dobře jako moje oblíbený Citizen, kdy moje první Eco Drive s Radiem šlapou bez problémů už cca šestnáctej rok. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mám je taky. Jsou moc dobré. Jen se špíní pasek od tmavého oblečeníA jednou mi zdechly, a trvalo jim den na slunku než se resuscitovaly Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
(Miloš) Odesláno 23. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2025 Jo, napadlo mě, že ta žlutá bude lehce nepraktická, ale v černý to prostě není ono. A tyhle věci se prostě rozumem nekupujou 1
cokafola Odesláno 23. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2025 Za mě je ten titanový obleček hodně vyvedený Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
geometr Odesláno 24. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2025 Mně k těm G-Shockům obecně nějak ty kovový pouzdra a náramky nejdou. Titan by mi dával možná trochu větší smysl, navíc s tou barvou titanu.
LSN Odesláno 24. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2025 Ježíšek mi přinesl.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
lub Odesláno 24. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Pavel87 Odesláno 25. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2025 Letošní rok přinesl do sbírky 2x Casio a něco mi říká, že rozhodně nebudou poslední Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Pavel87 Odesláno 27. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2025 A dnes na sluníčku, hele ten rozdíl! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
DarylVanHorne Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 Géčka při práci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Martin17 Odesláno 30. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2025 Přes Vánoce konečně čas na knížku! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lub Odesláno 31. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 2
Toblin Odesláno 4. ledna Nahlásit Odesláno 4. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
cokafola Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna Ale joo….není to nenositelné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
LSN Odesláno 9. ledna Nahlásit Odesláno 9. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se