Rendell Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
sodekcz Odesláno 21. června Nahlásit Odesláno 21. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
jendazhor Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června Trochu oldschoolového sledování tlaku vzduchu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
bohus76 Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června Furt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Rendell Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bohus76 Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června Trošku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Chronopetr Odesláno 28. června Nahlásit Odesláno 28. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
TomProch Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července MTP-1222 na nepůvodním tahu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Delapancha Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července Nudím se, tak jedna noční... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rendell Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července Tooly Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Delapancha Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července Ve dne.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
pavel23 Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července před 3 hodinami, Delapancha napsal: Ve dne.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jaký má tahle barevná kombinace číslo. Moc pěkný
... Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července (upraveno) Spec. edice Urban Utility: GA-B2100LUU-5A. https://www.casio.com/za/watches/gshock/product.GA-B2100LUU-5A/ https://shockbase.org/watches/watch_dyn.php?model=GA-B2100LUU-5A&subseries=GA-B2100&series=2100 Upraveno 6. července uživatelem ...
TomProch Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července MTP-1200A-1AVEF Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kopis Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července Pořídil jsem novinku A1000MA-7 vintage premium. Proč premium? Sklíčko je safír, pouzdro není pryskyřice ale kov. Na ruce sedí pěkně, jsem zvědavej jaké budou na běžné nošení . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Vaclavhlava Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července (upraveno) Aktuálně "Speedy pro chudé" Casio Edifice ef-500. Díru do světa s nimi asi neudělám, ale parádu stále ano Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. července uživatelem Vaclavhlava 3 1
Rendell Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiří Sedlák Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července Tak jsem si pořídil k narozeninám správnou úchylárnu. Stříbrný teroristy, úplně stejný, jaký jsem si vybral k narozeninám přesně před 30 lety. Tenkrát mi bylo 14 a byl jsem s nima totální frajer. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se