Jirka_CZE Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 @Dantechno: Hezké hodinky, ale ta cena za ně, to je masakr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 @Jirka_CZE: Je to hodne no :/ Ale zase je nemá každý jak Omegy, TAGy atd. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Dane, furt na ne koukam a obdivuju te, fakt nema cenu ti to opakovat, ta cena je pro mne strasidelna ( za casia ), ale vypadaji dobre. Super hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Dane, furt na ne koukam a obdivuju te, fakt nema cenu ti to opakovat, ta cena je pro mne strasidelna ( za casia ), ale vypadaji dobre. Super hodinky.Jako skvělý jsou, o tom žádná ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 @Jirka_CZE: Je to hodne no :/ Ale zase je nemá každý jak Omegy, TAGy atd. .. Přesně tak. A navíc předpokládám, žes je nekupoval za katalogovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 Ne, ja je koupil tady v prodejni sekci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 Ne, ja je koupil tady v prodejni sekci.JJ, v pohodě. Už jsi vzpomínám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 (upraveno) Čekání u doktora - včera silná ledv. kolika, takže asi budeme řešit kameny, mooc se těším, a proto jsem se musel posilnit pořádnými Casii. Upraveno 5. dubna 2017 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 S kalkulackou :-) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 Návrat ztraceného syna... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 Casio made in Japan, jak se slusi a patri. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 Ten padík, to je nějaká japonská mince? Vypadá to Metall auf Metall, tedy gut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 To je 50 Yenu z roku 1978. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 To je 50 Yenu z roku 1978. Díky, v japonské numismatice mám jistě historické mezery... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
husakmartin Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 AMW-700Ryze pracovní stroje, ťuk sem, ťuk tam a nemrzí mě to. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Já dnes také něco podobného, MRP 701. Prošly několika expedicemi, takže jsou lehce dodrbané, ale co ty vydrží, mechanika nedává...Foto je starší, ale mám je na ruce i dnes. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 (upraveno) Mam ještě dvoje další G-Shocky ale ted nosim dost tuto... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 11. dubna 2017 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čajíček Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 Modrá je dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MANIAC Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 (upraveno) Ke svým G-Shockům jsem si pořídil něco krapet elegantnějšího. :-) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 21. dubna 2017 uživatelem MANIAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Ale lumi mají celkem hezkou, na Casio! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se