Frostie Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 Klasika na NATO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 no, já jsem tady s digitálkama Casio na černé kůži a překlápěčce nesklidil zrovna velké ovace. Ani tomu NATO bych nedával velkou šanci ;o) Ale klasika to je, o tom žádná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 Tak to já to celkem neřeším vzhledem k tomu, že je to pro mne jediná možnost, jak je dostat na ruku (obvod zápěstí) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 (upraveno) A jo, vidím, už jsem si to doextrapoloval.Také mám zápěstí XXL. Výhoda je, že z nových hodinek s tahem nemusím oddělávat žádné články, mám to akorát, nebo natěsno. Právě včera jsem dopilovával takový ten 15mm nerezový nástavec, aby mi pasoval k edifičáckému tahu a dalo se to nosit - škoda že sem nemůžu dát foto, je to mezidruhuvý kříženec, sedí na SNZG ;o) Upraveno 19. května 2020 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pzhmark1 Odesláno 20. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 Dnes tyto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 G-shock / Burton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 W-780: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 včera na kolobce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 Aj sem patria. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas7 Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 V 22. 5. 2020 v 15:14, Daemonultimate napsal: že by náramkový nakadahový generátor ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 (upraveno) před 8 hodinami, tomas7 napsal: že by náramkový nakadahový generátor ? Ne, to je ultrazvukový blokovač vybraných mozkových funkcí pro nejtěžší případy chronomagorství. A k tomu to má přidružený ještě nějaký jiný funkce, konstrukce a materiály. Mne ale zajímá ten hlavní důvod. A zatim to funguje. Upraveno 6. června 2020 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nisco Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emgee Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2020 Dorazily v pátek těsně před odjezdem na víkend ve sklípku, po celou dobu na ruce. Přežily, jsem spokojen :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buggy Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 Prw-5000. Oranžová potlač aj ručička sú po rokoch už celkom dosť vyblednuté, ale na funkci rostlináře to nemá vplyv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 Pathfindery... nějaký léta maj za sebou, ale to nejlepší furt před sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se