kolky87 Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 Kocuriky napomáhajú dodržiavať vychádzku Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 5. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2021 Katalogový čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Vytáhnul jsem na víkend tyhle novodobý Ediny. Casio EQW-T1010D-1A Edifice s modulem 5261 z roku 2012. Není to úplně můj styl – mladé, moc naefektované a málo přehledné. Ale když jsem viděl, že jsou v dražbě za pár kaček, nakonec mě udolal jejich strojek se solárem a multiband rádiem. Nemám rád ocelí nafouknuté Edifice modely, ale tyhle mají průměr jen necelých 45 mm i s těmi bočními "nárazníky". Sundal jsem původní ocelový náramek (vážil tunu) a použil čínskou prošívanou gumu. Nakonec jsou z nich analogy, co se o ně nemusím bát. Nejsou to úplně marný hodinky, pokud chce někdo machrovat "3D" cifrem a množstvím ruček a šoupátek. Zatím v pohodě šlapou na původní aku článek CTL920. Ale co si budem nalhávat, ovládání je mnohem jednodušší na modelech s displejem. Stejně tak přehlednost. Funkce obvyklé u tohoto typu strojku – solár, multiband6, stopky, odpočet, budík, světový čas, ukazatel dopo/odpo. Světlo žádné. WR 10ATM. Ocelové tělo, dýnko na 4 šroubky. Pokud bych měl tipovat, které modely od Casia nejrychleji ztrácejí cenu, pak by tam řada Edifice mohla patřit. Původní cena před těmi 10 lety byla kolem 450 až 600 $. Dnes je to zlomek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 PRW 2000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franklin Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 Transparent Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 Rainbow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boriscz Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 Dočkal sem se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 15 minutes ago, Boriscz said: Dočkal sem se Krásné oceány a originální tah! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boriscz Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 Ano, krásné, zvláštní, zajímavé sportovní hodinky. Možná nemístne, ale slýchávám, že jsou provedením srovnatelné s GS, žel není tomu tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Jedny z mých prvních Casio. Dnes už je má děda a zrovna u nás tak jsem je hned blejsknul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Možná to klame, ale působí strašně velké na tu ruku. Jinak ale hezké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Jo máš pravdu jsou mi velké proto jsem je tehdá daroval dědovi a jemu sedí OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Tak ještě jeden příspěvek dneska tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Dneska jsem po hodně dlouhé době vytáhl svoje první novodobé hodinky - a furt jdou bez problémů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Ty jsou hodně zajímavé. Máš už někde recenzi nebo aspoň více fotek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se