dragys27 Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 Potřeboval bych je dobít, ale počasí tomu dneska nepřeje, tak sedím u práce v šeru :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 Dvoustovky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 7. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2022 Tuuly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver111 Odesláno 7. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 7. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 @Daemonultimate Navštěvuješ zajímavý místa. Už jsem se tě chtěl několikrát zeptat: Neděláš urbex? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 9. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2022 před 15 hodinami, siwi napsal: @Daemonultimate Navštěvuješ zajímavý místa. Už jsem se tě chtěl několikrát zeptat: Neděláš urbex? I urbex i turistiku a všechno kolem. Ale nej je podzemí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 9. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2022 AlphaTauri soláry s vnitřní otočnou lunetou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 @Kamil.K Ty jsou parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 PRT-B50 a sekunda po dvanácté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 Solar Wave Ceptor, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomic Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 Dnes mám na ruce poprvé Casio PRO TREK PRW-3000, před chvílí jsem rozbalil balíček Musíme si na sebe zvyknout. Kdyby měl někdo návod v češtině, tak budu vděčný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 14. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2022 Nový kousek, ne úplně ta varianta, kterou jsem chtěl, ale má zase jiné hezké detaily. A má nejuniverzálnější nastavení času - GPS, rádio i BT :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 14. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2022 Na veekend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 14. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2022 Jedna fotka z rána, ale na ruce jsou pořád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfk Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 Tak bohužel víc hodinek jsem na ruku nedostal :o). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se