Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak úplně nevím, kde ten dotaz dát, zkusím to tady.

Koukal jsem, že Onkyo co u nás stojí 12.500Kč je na Amazonu za 328 EUR, o cca 1/3 levnější. Jelikož jsem elektroniku na Amazonu kromě čtečky nekupoval, nemám moc povědomí jak je to tam se zárukou. Případně jak funguje přípltaková záruka: Amazon Protect 2-Jahre Extra-Garantie pro EUR 36,49?

Díky za info.

Odesláno

Amazonu by som sa nebal. Po novom mas uz aj free return. Teda mne ho posledne ponuklo. (vytlacit return lable a odniest do najblizsieho DHL zberneho miesta)

No, mě ani tak nešlo obecně o důvěryhodnost Amazonu, o níž celkem nemám důvod pochchybovat, jako spíš o nastavení těch záruk, včetně tý příplatkový.

Odesláno

To nechceš, nechytá to FM

Hm, tak to nechci :-) Teď tady duní novej prcek na pláži, na FM luxusní řecké odrhovačky, no prostě se sklenicí dobrého vína jedna velká rádiová pohoda :-) Po DAB ani památky, zajímavé....člověk musí být vždy připraven.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tak som dnea rozbehal Karaoke. Teda room procesor. Krk Ergo. No. Musel som vyhrabat a rozchodit veeelmi stary laptop, lebo na ziadnom z 5ks aktualne pouzivanych nemame Firewire. Software je to tuze jednoduchy, s UI sa moc nesrali. Ale funguje. Po 8 meraniach som bol na 99% room knowledge, ani dalsich 6 merani toto cislo nezdvihlo tak som to nechal tak.

Pise ze uroven korekcie 10. Coho neviem, asi percent.

Nasledny test dost prekvapil. Aj ked mi je to principialne nesympaticke (tieto DSP), musim povedat ze zvuk sa mi pacil. Pocitovo to dokaze zahrat viac basov, realne su ale len omnoho cistejsie. Cely prejav je ovela vzdusnejsi a cistejsi, najma v basovom spektre.

Po par pokusoch vypnut to a znova zapnut musim priznat ze vez Erga to hra nahovno :).

Co som si do vcera nemyslel.

Odesláno

Tak to je super, užitečná věc v podstatě za tašku hrušek :-)

Jj, za tasku hrusek.

Ked to tak zhruba zratam... JSO asi 150, KEF Q300 za 350, streamer cca 150, karaoke do 150. Ak by som mal kupovat aj kable tak dalsia 100ka. Cize 900? za veeeeeeeeeeeelmi solidny zvuk. Som spokojny.

Odesláno (upraveno)

Hm, koukám v novém stereu na další zajímavý a konečně cenově dostupnější Musical Fidelity M dvojku. Wow, strašně se mi líbí ten jejich design a zvuk bude asi taky ok co? Tak pokud někdo přemýšlíte o dobře cenově dostupném highendu pro začátečníky, tohle asi nebude úplně blbé....cena parádní, když tak dám kontakt i na mnohem lepší.

https://www.hifi-voice.com/testy-a-recenze/zesilovace-integrovane/2174-musical-fidelity-m2si-a-m2scd

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem African
Odesláno

kde si to kupoval?

Tak som dnea rozbehal Karaoke. Teda room procesor. Krk Ergo. No. Musel som vyhrabat a rozchodit veeelmi stary laptop, lebo na ziadnom z 5ks aktualne pouzivanych nemame Firewire. Software je to tuze jednoduchy, s UI sa moc nesrali. Ale funguje. Po 8 meraniach som bol na 99% room knowledge, ani dalsich 6 merani toto cislo nezdvihlo tak som to nechal tak.
Pise ze uroven korekcie 10. Coho neviem, asi percent.
Nasledny test dost prekvapil. Aj ked mi je to principialne nesympaticke (tieto DSP), musim povedat ze zvuk sa mi pacil. Pocitovo to dokaze zahrat viac basov, realne su ale len omnoho cistejsie. Cely prejav je ovela vzdusnejsi a cistejsi, najma v basovom spektre.
Po par pokusoch vypnut to a znova zapnut musim priznat ze vez Erga to hra nahovno :).
Co som si do vcera nemyslel.

Odesláno

kde si to kupoval?

Ak myslis Karaoke tak od jedneho debila z Kanady. Ebay. Fakt, jeden z najhorsich zazitkov co som pocas 15r a 2000 nakupov na eBay zazil. Aspon ze to preslo bez cla :).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...