Návštěvník YPO Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Odesláno 13. února 2019 tak si do mobilu nebo na tablet stáhni Yamaha MusicCast tohle je píčovina na druhou ..... všichni v popisech píšou jak ty jejich přístroje podporujou todle či onté, ale ve finále abys to mohl ovládat potřebuješ nějakou aplikaci v telefonu ..... idioti ..... onkyo jich má asi metrák .... denon má heos ....atd. ....... a až si externisti usmyslej, že to podporovat nebudou, tak máš pěknej kus nábytku k hovnu ...... jak to tak studuju, tak je asi nejlepší obyčejnej (dobrej) zesilovač s aptX BT a nazdar
African Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Odesláno 13. února 2019 Žádný konkrétní model nepadl, jen že bych si měl připlatit a je mi jasné že když je další kousek za třicet, o Master řadě ani nemluvě a k tomu ještě tuner za deset, tak to je prostě na mě moc. Samozřejmě to nejdůležitější jsou repro, on ani ten NAD 328 není špatný, ale chce to k němu lepší repro než ty Dali Oberon 5 co mám já.
African Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Odesláno 13. února 2019 (upraveno) Afri pokud se pod označením Yamaha 602 skrývá totohttps://www.hifi-voice.com/testy-a-recenze/zesilovace-integrovane/286-yamaha-r-n602tak si do mobilu nebo na tablet stáhni Yamaha MusicCastUmožní ti ovládat streamovací funkce včetně internetových rádiíAno, to je on. No tak paráda, vyzkouším :-) Škoda toho NAD, trochu mě to mrzí, už jsem plánoval celou sestavu, ale co, zůstanu aspoň věrný značce. Dnes už jsem zvládl dvacet minut poslechu z cd přehrávače NAD a je to pecka, strašně mě to baví, co nový komponent, tím větší zážitek z muziky kterou znám, fakt už byl čas na upgrade :-) Ps: Předchozí post byl mířen na Wawricka :-) Upraveno 13. února 2019 uživatelem African
Duke650 Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Odesláno 13. února 2019 tohle je píčovina na druhou ..... všichni v popisech píšou jak ty jejich přístroje podporujou todle či onté, ale ve finále abys to mohl ovládat potřebuješ nějakou aplikaci v telefonu ..... idioti ..... onkyo jich má asi metrák .... denon má heos ....atd. ....... a až si externisti usmyslej, že to podporovat nebudou, tak máš pěknej kus nábytku k hovnu ...... jak to tak studuju, tak je asi nejlepší obyčejnej (dobrej) zesilovač s aptX BT a nazdarSíťový receiver je afriho volba. Já to tady už psal: klasický poctivý zesilovač bez serepetiček, k němu malý streamer a není co řešit...
African Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Odesláno 13. února 2019 (upraveno) Jde o to nejdůležitější, zážitek z výstupu a mě se ten zvuk dnes opravdu líbil, úplně se na to klepu :-) CD Direct Amplification a režim Pure Direct opravdu příjemná věc a multicast už je jenom třešničkou na dortu :-) Já na tyhle fíčuriny moc nejsem, ale co, můžeme to zkusit když už to tam je, nevypadá to úplně zbytečně. https://www.hifi-voice.com/chytre-bydleni/multiroom/762-yamaha-musiccast Upraveno 13. února 2019 uživatelem African
ismit Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Odesláno 13. února 2019 Tomu tuneru jsem se divil mimo jiné já. Z dosud napsaného (a že toho je...) jsem dospěl k závěru, že Afri chce za svoje peníze co nejlepší zvuk. Stojím si za tím, že peníze věnované nákupu tuneru bylo vhodnější dát do reprobeden nebo zesilovače.Netvrdím, že FM rádio se nedá poslouchat třeba v kuchyni či koupelně. Ale s věrnou reprodukcí hudby to má pramálo společného.http://www.radiotv.cz/p_radio/r_technika/blizi-se-kvalita-modulace-vkv-fm-rozhlasu-opravdu-cd/OK, souhlas. Teď jsem zrovna poslouchal takový zvukové náročnější pořad Radioatelier na Vltavě a porovnával jsem FM vs DAB a ten rozdíl ve prospěch DAB byl opravdu zásadní! Díky, jinak bych zřejmě poslouchal ze stejného zařízení přes FM.
Duke650 Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Odesláno 13. února 2019 No a teď si vem, že DAB používá ztrátovou kompresi s nízkým datovým tokemhttp://www.digitalradiodab.cz/co-je-dab.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník YPO Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Odesláno 14. února 2019 (upraveno) multicast už je jenom třešničkou na dortu :-) Já na tyhle fíčuriny moc nejsem, ale co, můžeme to zkusit když už to tam je, nevypadá to úplně zbytečně. https://www.hifi-voice.com/chytre-bydleni/multiroom/762-yamaha-musiccastafri já na tyhle píčovinky naopak jsem, ale když čtu ty recenze, tak se jenom pousmívám nad nadšením recenzenta kterej to měl zřejmě jednou v ruce a sesmolil článek první věc která tě bude srát je, že přístroj nejde telefonem zapnout ..... prostě stejně budeš muset vstát a zapnout to ručně nebo dálkovým ovladačem a až poté se to spáruje s telefonem a bude aplikace fungovat (toto by se možná dalo obejít tím, že připojíš přístroje síťovým kabelem k routeru, ale to nemám vyzkoušené, ani to zkoušet nebudu, protože přeci chci bezdrátovou domácnost ne ? ) druhá potíž je, že v tom telefonu je to nahuštěný a ovládat to je trochu utrpení (třeba hledání skladeb atd) třetí věc je kterou jsem už popisoval ..... dodavatelé muziky negarantují, že jejich služba bude fungovat až do smrti tvé nebo přístroje (viz nefunkční aplikace spotify na mnoha přístrojích) čtvrtá věc která s tím nesouvisí, ale fakt mě baví je multiroom ...... schválně se podívej kolik stojí JEDEN trochu kvalitnější prťavej bezdrátovej reprák ..... to upadneš na záda a budeš třepat nohama Upraveno 14. února 2019 uživatelem YPO
Xenomorfus Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Odesláno 14. února 2019 Hm, to, ze to nejde tim mobilem zapnout beru jako dost naprd. Muj Pioneer normalne mobilem zapnu odkukoliv (kde mam data nebo wifi) a appka je taky super. Prehledna a bezvadne se ovlada. Takze tady ma "pajos" zjevne navrch...
African Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Odesláno 14. února 2019 (upraveno) afri já na tyhle píčovinky naopak jsem, ale když čtu ty recenze, tak se jenom pousmívám nad nadšením recenzenta kterej to měl zřejmě jednou v ruce a sesmolil článek první věc která tě bude srát je, že přístroj nejde telefonem zapnout ..... prostě stejně budeš muset vstát a zapnout to ručně nebo dálkovým ovladačem a až poté se to spáruje s telefonem a bude aplikace fungovat (toto by se možná dalo obejít tím, že připojíš přístroje síťovým kabelem k routeru, ale to nemám vyzkoušené, ani to zkoušet nebudu, protože přeci chci bezdrátovou domácnost ne ? ) druhá potíž je, že v tom telefonu je to nahuštěný a ovládat to je trochu utrpení (třeba hledání skladeb atd) třetí věc je kterou jsem už popisoval ..... dodavatelé muziky negarantují, že jejich služba bude fungovat až do smrti tvé nebo přístroje (viz nefunkční aplikace spotify na mnoha přístrojích) čtvrtá věc která s tím nesouvisí, ale fakt mě baví je multiroom ...... schválně se podívej kolik stojí JEDEN trochu kvalitnější prťavej bezdrátovej reprák ..... to upadneš na záda a budeš třepat nohama Já v telefonu nic nemám a určitě jestli do budoucna s tím něco budu tvořit, půjde to do tabletu. Všude na fórech a recenzích o Music castu od Yamahy zatím samá pozitiva a už to nějáký ten pátek funguje, ale celkově je to vedlejší. Můžu ušetřit nějáké ty peníze a koupit Yamahu bez toho, ale výstup zvuku bude stejný. Tady je výborná věc Direct Amplification, kterou má myslím do dvaceti tisíc pouze Yamaha a Onkyo. Zvuk obejde všechny zbytečné obvody a jde na přímo do výstupu, což je super zálžitost. Musicast je bonus, který kdyžý si jednou koupíš extérně, tak si připlatíš asi o tři tisíce víc. Kupuji zesilovač na dalších deset let a jak píšete, je doba streámování, chytrých domácností, možná je to otázka času kdy to budu chtít také a budu aspoň ready Byl jsem upozorněn kupovat pouze českou distribuci, kvůli aktualizacím, plné podpoře výrobku a záruce, jsem to ani nevěděl. No a vyrazila mě cenové nabídka obchodu K24.cz. ALE, ALE, tady odpověď s chatu a to je prostě špatně .... bacha na to kluci!!! Marek: Námi prodávané zboží pochází z EU distribuce, veškeré případné záruční reklamace je proto nutno řešit přímo přes nás. Upraveno 14. února 2019 uživatelem African
Duke650 Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Odesláno 14. února 2019 Mám malý externí streamer Yamaha a aplikace MusicCast z mobilu (android) i tabletu (ios) umí streamer zapnout resp. probudit ze stand-by režimuZa poslední dobu tobyl nejlepší kauf co se týká hifi, za málo peněz hodně muziky - rádia, Tidal, Spotify atd.
African Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Odesláno 14. února 2019 Hm, to, ze to nejde tim mobilem zapnout beru jako dost naprd. Muj Pioneer normalne mobilem zapnu odkukoliv (kde mam data nebo wifi) a appka je taky super. Prehledna a bezvadne se ovlada. Takze tady ma "pajos" zjevne navrch...Já si moc nedokážu představit, že přijdu domů a v telefonu začnu hledat appku abych si mohl přes telefon zapnout zesilovač :-) Já vím, jsem jinej, to už se tady ví, ale není jednodušší si dojít k zesilovači, pohladit ho a v klidu zapnout nebo i dálkovým které leží na stole?
Americkej Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Odesláno 14. února 2019 Mi to připomíná, když jsem si přivezl po plyšáku ze západního! Německa první CD přehrávač. Soňák s dálkou. Pod ním Tesláckej zesík. CDčka jsem měl asi čtyři, teprve se to tu rozjíždělo...No machroval jsem až běda, kámošovi to doma předvádím, jak jde tou dálkou i vyjet šuplík. Povidá mi: "Hezký a co teď?" Tak jsem zvedl zadek a šel přehodit disk. Vod tý doby vím, že komponenty patřej do racku vedle křesla a ne na protější zeď, jak to cpe většina.
Xenomorfus Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Odesláno 14. února 2019 Afri, ja prijdu domu, v predsini sundam bundu a vyndam ze "somra" klice, telefon a krabicky od zradla. Jdu do kuchyne a pritom nahodim reciever trema tuknutima do mobilu. Z pokoje zacne hrat hudba z internetoveho radia a ja mezitim otviram lednici. Takze si usetrim cas a cestu jit do obyvaku.
African Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Odesláno 14. února 2019 Afri, ja prijdu domu, v predsini sundam bundu a vyndam ze "somra" klice, telefon a krabicky od zradla. Jdu do kuchyne a pritom nahodim reciever trema tuknutima do mobilu. Z pokoje zacne hrat hudba z internetoveho radia a ja mezitim otviram lednici. Takze si usetrim cas a cestu jit do obyvaku.Tak ony ty chytré domácnosti jsou dnes velmi populární, tak mě to třeba také spolkne :-) Brácha přes nějaký Google home nebo co to je, ovládá celý barák hlasem...dokonce mu paní řekne i nějaký ten vtip když má blbou náladu :-)
instant Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Odesláno 14. února 2019 ona mu o chvilu aj ponukne, ze si ma kupit nieco, o com sa rozpraval s detmi pri veceri.. alebo o com chatoval s milenkou.
African Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Odesláno 14. února 2019 ona mu o chvilu aj ponukne, ze si ma kupit nieco, o com sa rozpraval s detmi pri veceri.. alebo o com chatoval s milenkou.:-) z toho má úplně panickou hrůzu že doma paní něco prokecne.... :-)
instant Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Odesláno 14. února 2019 mi to pripomina jeden stary vtip o prekecnuti sa
African Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Odesláno 14. února 2019 Oj, teď mi jeden hodný člen fóra ale nabídl krásný zesilovač, škoda jen že sú taková socka :-(
Duke650 Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Odesláno 14. února 2019 Ušetříš na tuneru, připlatíš na zesíku, win-win
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se