lazy Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Řešil jsem podobné zadání pár měsíců zpět a skončil jsem u Piegy. Jsem spokojen a shodou okolností jsou jedny na hifionline, tak to možná stojí za úvahu/poslech.https://www.hifionline.cz/hifibazar/prodam/reprosoustavy/piega/88632-classic-40-2/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Kolem stovky bych já šel do BV Audio Max. To jsou bedny, co hrajou jako ty s věhlasnýma značkama za trojnásobek ceny. Ty Confidence jsou hodně dobré, ty jsem jediné z těch tady zmiňovaných slyšel. S ML No. 39 CD přehrávačem a ML monoblokama, už nevím jakýma, 33, nebo tak něco. Měli tam Confidence a Consequence. Ty Confidence hrály líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 (upraveno) Jedny z nej beden, co jsem slyšel, C4 to myslím byly. A slyšel jsem i Nautilus za 1,7 M, nějaké Avalony, Wilsony What/Puppy, nebo velké Logany, které byly vskutku magické. V Dynaudio ví co dělají. Jenom jsou dost vysoké a v interiéru dominantní. Což by teda me osobně vůbec nevadilo. Ale je to prostě prudce čistá, reprodukce, žádné barvičky a prostory zkreslením a rozfázováním. Někomu to prostě bude znít moc suše a Samsung soundbar pod tely mu bude znít lépe a šťavnatěji. Záleží na osobních preferencích každého soudruha. Upraveno 4. listopadu 2019 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazy Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 "Wife Acceptance Factor je důležitým parametrem" - to může být ořech. BVaudio Max se dvěma zeskoncáky a dvojitými hranatými bednami asi bude pro poslech super, ale tlačit to do obýváku mi doma nestojí za tu pakárnu :-) Přesně jak píše Hasňa "Záleží na osobních preferencích každého soudruha" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Ony na živo i vypadají dobře. Ale jsou hodně dominantní, to jo, to bez pochyby a pořád je to slovenská garážovka, což je na detailech vidět. Ale Preis-Leistungs-Verhältnis je nedodostižný. Ty Dynaudia mají povrchovou bezchybnou a vzhled luxusní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Díky za reakce! Níže krátce napíšu můj postoj k vašim tipům. Dynaudio Confidence - designově s nimi zásadnější problém nemám (žena s přimhouřenýma očima taky ne), cena v limitu. Rozhodně budu sledovat nabídky. BV Audio - věřím, že budou hrát skvěle, ale s designem bych se však nedokázal asi srovnat ani já. Dle dostupných informací by to asi s Hegelem nemusela být žádná hitparáda.Infinity - opět předpokládám, že budou hrát skvěle, ale je to na mě bohužel moc retro...Klipsch - nemůžu si pomoci, ta značka mi není sympatická, působí na mě nějak humpolácky, včetně uvedeného modeluFocal Aria 948 / KEF R7 - musím říct, že idea levnějších, avšak schopných soustav se mi jako přestupní stanice do vyšší třídy docela zamlouvá, určitě si je zkusím poslechnout, ideálně s mým Hegelem. I v inzercích se objevují za dobré peníze.Piega - díky za tip, zkusím si je poslechnout. Dle recenzí jsou trochu náročnější na zesilovač, tak uvidím. Designově jsou IMHO velmi povedené. Při brouzdání jsem dále narazil na Fischer & Fischer SN 170, co na ně říkáte? Ta cena vypadá skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 A ještě jsem narazil na Focal Electra 1028 Be za super cenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 A ještě jsem narazil na Focal Electra 1028 Be za super cenu... ..tohle je velmi zajímavé: https://www.hifionline.cz/hifibazar/prodam/reproduktory/klipschorn/88169-klipschorn-60th-anniversary-edition/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 tie C4 uz su fuc.. niekto miestny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaa Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 tie C4 uz su fuc.. niekto miestny? Ten postovaný inzerát byl z roku 2017, pryč jsou už dávno (u mne bohužel ne) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Na Hifishark se dá založit "hlídací pes", denně pročesává stovky webů a do mailu posílá info, pokud najde vhodný inzeráthttps://www.hifishark.com/search?q=Dynaudio+Confidence+C2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Ten postovaný inzerát byl z roku 2017, pryč jsou už dávno (u mne bohužel ne) Sent from my iPhone using Tapatalk aha, tak som asi len pomohol vycistit inzertnu sekciu na hifionline Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 pro eLPickare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 ten kolik.... ten kolik jinak doufam ze je zrcadlena fotka a ne ze je to tricko s prenoskou zleva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 Andrew, ty ďáble, co jsi zase objednal za repráky? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Zdravím, není zde někdo kdo se hrabe v elektronice. Umřel mi Soundbar HW J6000. Zřejmě napájení, SZ.Díky V. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 Stála jak deset Nedvědů a čekal jsem bezmála měsíc na doručení až z exotického Polska, ale už je tady a já mám děsnou radost Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 Andrew, ty ďáble, co jsi zase objednal za repráky? :-) Jelikož to v tomto vlákně vzniklo, tak sem taky dám info o prodeji mých dosavadních Bowersů 803 (kdyby to snad někomu v prodejním vlákně uteklo ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 Nějak jsem nezachytil, co teď máš místo BW? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 Nějak jsem nezachytil, co teď máš místo BW? To samé v bleděmodrém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se