Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

To zase ne, není to jen o mechanice aneb "čtečce bitů z disku", ale také o převodníku atd. Běžný CD player (pokud to teda není highendový trasport bez převodníku) musí mít analogové obvody a na těch se dá hoodně "pokazit",

jasný .... dělám si z něj prdel .... na druhou stranu nebudeme si nic nalhávat, že u "laciných" CD playerů je předvším v ceně značka a kastle

Odesláno

Gramec óká, nostalgie atd, ale AM/FM tuner??? K čemu šmankote? Kdybys těch jedenáct litrů dal do lepšího zesíku nebo lepších beden, udělal bys mnohem lépe.

A když se neobejdeš bez rádia, tak levnější a komortnější řešení je streamer za pár šupů, na který chytneš tisíce stanic z celého světa.

Vy mě dáváte :-( Ale díky za to, promyslím to ještě celé jednou. Původně jsem chtěl stereo receiver ale NAD nic takového nedělá, tak jedině se vrátit zpět k původní myšlence Yamahy osmistovky. Ale jak říkám, promyslím to, příští týden jedu ke Špalíčkovi, tak se poradím ohledně toho strameru a vůbec si nechám vysvětlit hlavně jak to funguje, protože o tom slyším poprvé v životě :-) Připadám si jak Mel Gibson když ho po sto letech probudili :-)

https://lepsizvuk.cz/product/1036-yamaha-r-n803d-cerna

Odesláno

Afri ciwe neser furt s tím receiverem. Kua to jako fakt tak nutně potřebuješ poslouchat AM/FM vysílání?

Nech všecko jak máš vybrané, akorát zapomeň na tuner NAD a do zesilovače NAD píchneš cinchové kabely streameru, na mobilu si spustíš apku a tím ten streamer budeš ovládat.

Pokud je tvoje srdcofka yamaha, tak vem streamer wxad, ten mám i já a za ty prachy dobrý https://www.hifi-voice.com/testy-a-recenze/streamery/1560-yamaha-wxad-10

je to mrňavá krabička, schováš to dozadu za věž a basta fidli

Odesláno

Se zajmem to tady sleduju a nikdy me nenapadlo tu neco psat, no ale kdyz uz tu teda neni Duke650 ... tak tedy, afri, jesi planujes gramec, jak sem pochopil z te fotky nahore, tak doporucuju rozhodne neco s deklem.

Návštěvník YPO
Odesláno

Na to instantovo trefné shrnutí se upřímně těším :-)

já bych to shrnul tak, že reaktivuju Tidal a bude to vyřízený ...... já mám už starý uši, ale mladej (jednička) taky říká, že ta kvalita je někde jinde než apple ..... a to je hifista purista :D .... se sluchátkama i spí 

Odesláno

Fešák, ale už jsem vnitřně rozhodnutý pro stereo, dokonce už i bedýnky z domácího kina jsou ve sklepě :-) Tady ten Technics se mi moc líbí, má srdcovka, ale ta cena, aůů :-(

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Fešák, ale už jsem vnitřně rozhodnutý pro stereo, dokonce už i bedýnky z domácího kina jsou ve sklepě :-) Tady ten Technics se mi moc líbí, má srdcovka, ale ta cena, aůů :-(

Ten je pěknej moc. Jen tak nástřelem, kde se cca pohybujeme?

Odesláno

Se zajmem to tady sleduju a nikdy me nenapadlo tu neco psat, no ale kdyz uz tu teda neni Duke650 ... tak tedy, afri, jesi planujes gramec, jak sem pochopil z te fotky nahore, tak doporucuju rozhodne neco s deklem.

Všechno to samozřejmě plánuji postupně jak budou chodit sociální dávky. Takže do konce roku by mohlo být hotovo a samozřejmě gramofon kvůli dětem přijde na řadu jako poslední a asi s deklem, to s tebou plně souhlasím :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...