instant Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 ale v němčině nejsi zas až tak kovaný, že ne? ..pocuval malo EBM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 to nebude tím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 ale v němčině nejsi zas až tak kovaný, že ne?Protože? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Protože?Co protože? Pár chyb, gramatika a sloh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 (upraveno) Neboj se být konkrétnější, já nicht beissen Joo počkééj ty asi myslíš ten dlouhý popis toho kvantového oného? Ten jsem nepsal, to je copy-paste z webu. guck mal:https://www.audio-markt.de/neuheiten.php?request=detail&N_ID=7522&Wer=Haendler Upraveno 15. března 2019 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Serem na to, nechci být OT. Ale někdy to můžeme rozebrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Tady už nějaký lingvistický OT nemůže rozbít totální freeflow tohoto vlákna :-)Já se ptám jen pro sichr, nejsem si vědomý DE-gramatické chyby, páč jsem nic německy nepsal (a tamten odstavec je jen překopírovaný z webu prodejce té blbosti),jen jsem do rádobyvtipných textů propašoval germanismy a ty se nepočítají ... ale Ordnung muss sein, to zase jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Kdybyste raději nakopali toho mýho němčoura... už to alespoň podal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Kdybyste raději nakopali toho mýho němčoura... už to alespoň podal No ten je první na řadě na odstřel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Tady už nějaký lingvistický OT nemůže rozbít totální freeflow tohoto vlákna :-)Já se ptám jen pro sichr, nejsem si vědomý DE-gramatické chyby, páč jsem nic německy nepsal (a tamten odstavec je jen překopírovaný z webu prodejce té blbosti),jen jsem do rádobyvtipných textů propašoval germanismy a ty se nepočítají ... ale Ordnung muss sein, to zase jo... Und eine mit höheren Frequenz... např. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Ufff to se mi ulevilo. To jsem nepsal já :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Teď už se to vysvětluje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 ..pocuval malo EBM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Afri v sobotu večer:Myslíte že do toho fakt může drbnout blesk? Měsíce na tom makám, hádám se a pak kdyby se ze všeho jak by to bylo ready jeden pěkný večer začudilo... :-) Ty vole, to by byl hrozný masakr.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 nemuze..... bude to uzemneny v digestori Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 (upraveno) ..pocuval malo EBM Ale DAF su celkom slusny punk so syntakom.. minule som niekde videl aktualne video, taky stary plesaty ujo sa tam zvijal, pecka a ked uz je piatok, tak klasika.. Blue Monday minuly weekend som to doma vypeckoval a dcery trsali o106.. a nechapali aky to ma suvis s Mirom Zbirkom How does it feel.. Upraveno 15. března 2019 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Tichy Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Tak díky za rady a zábavný čtení, žena mlčí a já du zapojovat jezevčíka s tunerem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Hele znáte takový ty akce jak se sejdou třeba chovatelé retrieverů ... viděl bych to na sraz jezefčíků někde v Blavě, Instant by nám ukázal jak se dělá quad-amping :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Afri donesie antenu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Tak díky za rady a zábavný čtení, žena mlčí a já du zapojovat jezevčíka s tuneremProsím, prosím, řekni že k němu máš i jiný zdroj než tuner, prosím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se