kuncák7 Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 V 15. 2. 2017 v 11:26, kdojinej napsal: Samozrejme at si kazdy nosi co chce, ale ty kecy kolem toho... je uplne jedno jestli jde vo rezaty Damasko, velikost hodinek, Rolex vomacku... dycky se tu v kazdym tabore sejde nejakej sibr a par prisravacu..a to mi prijde fakt vtipny a chvilema taky fakt trapny.. vopravdu se desim dne kdy uz to tu nekdo nevydrzi a postne sem svuj prut aby za kazdou cenu ukazal vostatnim jakej je borec..mam z te diskuse dojem ze nekteri uz maj rozepli gate a fotak v ruce.No ale abych jen neremcal tak prispeji k tematu pozitivne nebot mam radost ze jsem konecne nasel ideal tool velikost...B-42 byly bohuzel zbytecne hamatne a vsude za vsexhno se zadrhavaly..ale nyni s DA-46 (jakoze 42mm) si medim A ty se radis kam, k prisravacum, nebo tem co maj nadhled? Podle toho jak pises, tak k tem druhym moc ne?:-).Fakt to beres moc vazne. Jen si tu kazdej pisne, co nosi a je to.
radek123 Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 tady to zije jinak ja mam problem treba s tim, ze se me libej velky hodinky ale zaroven mam hubene zapesti tak si obcas pripadam divne .... vic zrat sem zkousel a nepomaha to (aspon na zapesti ne )
kdojinej Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 V 15. 2. 2017 v 16:45, kuncák7 napsal: A ty se radis kam, k prisravacum, nebo tem co maj nadhled? Podle toho jak pises, tak k tem druhym moc ne?:-).Fakt to beres moc vazne. Jen si tu kazdej pisne, co nosi a je to.Ja se radim k temny strane...
Slavomír Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 myslím, že MíraMíra si lebedí blahom ako sa mu krásne vyvíja vlákno
dr.sphinx Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 To si nejsem úplně jistý, OP primárně zajímal vývoj rozmerovych preferencí kolegů v čase, ne nastenka s mirami
MíraMíra Odesláno 15. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2017 (upraveno) Jak píše doktor, moc si nelebedím.Patřím spíš k těm, co berou jiný pohled na věc, jako obohacení a ne útok na ego.Nikdo není dokonalý a na každém šprochu, pravdy trochu.Jiný názor si neberu za svůj, ale nikdy neuškodí se na věc podívat jinýma očima z jiného úhlu pohledu, popřemýšlet nad ním a utvořit si na věc názor vlastní.Hlavně si myslím, že není vítězů ani poražených.Je naprosto v pořádku, že se každému libí něco, ale názory se mění a to je to, co mě zajímalo.Jak se mění dlouhodobým členům vnímaní hodinek v průběhu času a jak je fórum utváří.To mi přišlo zajímavý.I já mám svůj názor na věc, ale nikomu ho nemám potřebu za každou cenu nutit.Jsem rád, když každý napíše svůj pohled na věc a tím fórum obohatí.Kdokoli si může všechny názory přečíst a najít si vlastní cestu a utvořit si vlastní názor na věc.To mi přijde přínosné.Abych jen nemoralizoval, tak se přiznám, že i já jsem často v minulosti nutil lidem nějaký názor, ale právě zrovna i tohle fórum mě učí, že každý je originál a jiný názor neznamená špatný názor.Snažím se už lidem svůj názor nevnucovat a spíš popřemýšlet nad tím jejich a jde to. (Zkuste to taky, je to fajn)S tím jsem právě i zakládal tohle vlákno, aby jsme se já i ostatní obohatili o jiný pohled na věc. Upraveno 15. února 2017 uživatelem MíraMíra
sashator Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Když už jste mě donutili si to celý přečíst, tak vás obohatím o svůj pohled (i když se víceméně budu opakovat). Pro mě je nejdůležitější aspekt pohodlí, prostě můžou být hodinky jak chtěl velký, ale když mi nebudou sedět, tak je prostě nechci. Momentálně mám docela slušný rozpětí 36-49mm a u všech si troufnu říct, že mi seděj a nevypadaj na mně nějak blbě. Je ale pravda, že mám jako většina lidí tendenci zmenšovat právě kvůli tomu pohodlí, u klasickýho tvaru bych asi dneska už nad 42mm nešel. Když si vzpomenu, co jsem během těch let na fóru vlastnil za kousky, tak mě až zamrazí. Ale co je pro mě asi z pohledu velikosti nejdůležitější je lug2lug size, jakmile se nožky blížej koncům mýho 18,5cm lovečáku, tak od toho radši dávám ruce pryč
MíraMíra Odesláno 17. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Tak dneska jsem měl na ruce Rlx Datejust 36 mm a musím říct, že mi přišly na mé cca 17,5 cm ruce úplně v pohodě.Já asi fakt prostě zmenšuju.A to pohodlí, no nádhera.
Jarett Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 (upraveno) Myslím, že Sashator to vyjádřil přesně, na velikosti nezáleží ... důležitý je to jak sedí Mě třeba nejlíp sedí Suma a DeepSea ... ale vzpomínám i na Orlíky 38, který byly suprový. A vzpoměl jsem si na tenhle: "Moje thajská přítelkyně říká, že malý pen.. nevadí. Popravdě, byl bych raději, kdyby neměla žádný.." Upraveno 17. února 2017 uživatelem Jarett
Honza.manta Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 To je výživné počteníčko. Tak jsem to taky přelouskal. Mám lovečák cca 18,5mm a ideákně to mám 41-45mm. Občas dělám výjimky, ale moc ne.
Kluk jako buk Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Než se to tu zamkne, tak taky přispěju svou trochou do mlýna. Obvod zápěstí mám 16 cm, začínal jsem na 43mm Štajnech, ale byla to mladická nerozvážnost, takže postupně taky zmenšuju. Potvrzuju, že daleko důležitější než průměr je rozměr lug to lug ve spojení s tvarem pouzdra. U L2L jsem si stanovil limit 48 mm, což je v současný době zároveň takovej můj sweet spot, kolem kterýho se pohybujou jak moje Orisky Big Crown Pointer Date, tak chrona Longines Heritage 1954 (díky výšce jsou už ale mohutnější) nebo naštěstí i nový Želvy, ač by tomu průměr lunety 45 mm vůbec nenapovídal. U čehokoliv nad 40 mm průměr už jsem ale jinak velmi opatrnej.
MíraMíra Odesláno 22. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Hoď jsem pls nějakou fotku želviček na tvé ruce. Dík
Kluk jako buk Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 V 22. 2. 2017 v 16:34, MíraMíra napsal: Hoď jsem pls nějakou fotku želviček na tvé ruce. Dík http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/81786-kluk-jako-buk-presents/page-2&do=findComment&comment=1787885 A nosí se opravdu příjemně, líp než bych čekal.
MíraMíra Odesláno 24. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 24. února 2017 Vypadá to v pohodě. Dle rozměrů, bych čekal, že to moc dohromady nepůjde, ale jde.
Josef01 Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 Závidím, 40mm je u mě spodní hranice, všechny standardní řemeny jsou mi malý a i jeden scházející článek v tahu je pro mě nepoužitelné
Ohm-Aztec Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Odesláno 25. února 2017 Hoši, když tak vidím ty vaše proporce a letmo spočítám BMI, tak myslím, že velikost hodinek je ten nejmenší problém...
McStinger Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Odesláno 25. února 2017 Keď príde hlad, tuční schudnú a chudí zdochnú Uveď miery, nech vidíme, ako majú vyzerať správne hodnoty.
Ohm-Aztec Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Odesláno 25. února 2017 (upraveno) Správné hodnoty spočítáš tady: https://www.bodymassindex.cz/ A když už tady někteří provádějí takový comming out, tak se přidám: 178 cm a 69 kg A tady je referenční tabulka: Upraveno 25. února 2017 uživatelem Ohm-Aztec
Josef01 Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Odesláno 25. února 2017 Obvod ruky není až tak závislý na váze. Mám pořád 21,5 a přibral jsem za tu dobu celkem dost.
Frantik Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Odesláno 25. února 2017 (upraveno) Tak BMI je výpočet z pravěku. Když jste kulturista, ragbysta nebo hokejista, který ma 185 cm a 110 kg svalu (jako třeba J. Jagr), tak vám BMI ukazuje obezitu a navrhne léčení. To znamená ukázatel o ničem. Upraveno 25. února 2017 uživatelem Frantik
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se