cali Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Vecna skoda toho napojenia tahu, cim viac na to pozeram (a pozeram na to uz nejaku dobu ), tym viac ma to tam stve inak super. Macatejsia stezejka + drilled lug by pracu urcite odviedla a nevyzeralo by to tak, ze sme chceli byt husti za kazdu cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Líbi se mi luneta, ručky, rehaut, cifr (az na ty stejný indexy), podle fotek i zpracování. Ty nožky a napojení na tah jsou na mne ale moc, mám rád, když se napojení pouzdra na náramek moc nezdůrazňuje. Vadi mi to i u Speake Marin nebo abych zůstal u potápek - u Paul Picot Plongeur a Yachtman.http://oceanictime.blogspot.com/2019/04/biatec-leviathan.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Když o tom tak přemýšlím, asi nejvíc mě ruší ten kontrast mezi kultivovaným cifrem, ručkami, rehautem a "bremont diver" lunetou a mezi brutálními rovnými nožkami a efektním, ale nekultivovaným tahem. I tak ale dobrej počin, palec nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Uvidime, volal som so zaujmom o skusku aspon nejakeho pre-production modelu tak snad sa to cim skor bude dat hodit na ruku a ulahcit rozhodovanie. Toto urcite treba vidiet nazivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david28 Odesláno 23. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2019 stale plati ze je mozne vidiet aktualne modeli aj nazivo na galvaniho ? tie corsair mam uz dlho v hladaciku a hladam nieco elegantnejsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 Když o tom tak přemýšlím, asi nejvíc mě ruší ten kontrast mezi kultivovaným cifrem, ručkami, rehautem a "bremont diver" lunetou a mezi brutálními rovnými nožkami a efektním, ale nekultivovaným tahem. I tak ale dobrej počin, palec nahoru. Mám to nějak podobně, chvíli jsem uvažoval, že do nich půjdu, ale ty nožky a tah a motýlovka.....a taky lug-lug 50,2 mm mi na pr. pouzdra 40 mm připadá hodně...myslím si, že na zápěstí nebudou sedět úplně pohodlně. Škoda, jedny Biateky chci, ale zatím to pořád není úplně ono. držím palce dalšímu modelu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MedvedYogi Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 Krásne sú tie Leviathany, pôsobia na mňa veľmi hodnotne. Ale čo sa mi najviac páči je, že použili zafír na lunete. Povedzte, prečo toto nerobí viacero značiek? Keramika je super ale okrem Omegy nepoznám značku ktorá by farebne zladila odtieň lunety s odtieňom ciferníka.. a pritom riešenie je také jednoduché, hľa Biatec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Krásne sú tie Leviathany, pôsobia na mňa veľmi hodnotne. Ale čo sa mi najviac páči je, že použili zafír na lunete. Povedzte, prečo toto nerobí viacero značiek? Keramika je super ale okrem Omegy nepoznám značku ktorá by farebne zladila odtieň lunety s odtieňom ciferníka.. a pritom riešenie je také jednoduché, hľa Biatec.napr helm khuraburi https://helmwatches.com/khuraburi1.html myslim, ze microbrandy safir na lunete pouzivaju castejsie, musia niecim zaujat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Krásne sú tie Leviathany, pôsobia na mňa veľmi hodnotne. Ale čo sa mi najviac páči je, že použili zafír na lunete. Povedzte, prečo toto nerobí viacero značiek? Keramika je super ale okrem Omegy nepoznám značku ktorá by farebne zladila odtieň lunety s odtieňom ciferníka.. a pritom riešenie je také jednoduché, hľa Biatec. Neviem ci sa vseobecne znacky nevyhybaju zafirovej lunete kvoli jej konstrukcnemu rieseniu. Keramika sa jednoducho prilepi a drzi. Zafirova vlozka ma zo spodnej vrstvy farbu a az pod nou je lepiaca vrstva. Cize uz z principu je taketo vyhotovenie nachylnejsie na poskodenie, "horsie" drzi, neda sa odlepit bez poskodenia atd. Borealis Estoril mal problem s farebnou nestalostou - pod vlozku lunety zatekala voda a postupne odlepovala farbu na niektorych miestach. Zafir je mozno trochu efektnejsi ako keramika a pri lacnejsich microbrandoch na tom asi az tak nezalezi, ale na drahsich hodinkach by som uprednostnil keramiku. Inac predpokladam, ze keramika a cifernik maju rovnaky odtien pri vacsine znaciek, ale kym je nad cifernikom sklicko bez obojstranneho cireho AR, bude dochadzat k odleskom a znizovaniu kontrastu/posunu farieb, co budi dojem "nezladenosti". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Pořídil sis limitku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 no pekne až tak originálne tie Biateci Leviathan nebudu ako vidím štefanov post to je v prdeli stou značkou pytaju si nie male peniaze a dovolia si až takuto kopírku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 K.Grün & Söhne by Biatec V spolupráci s najväčšou Facebook-ovou skupinou venovanou hodinkám (Just About Watches) sme vytvorili dizajn limitovanej edície hodiniek s názvom K.Grün & Söhne... https://hodinkomania.sk/index.php?thread/4294-k-gr%C3%BCn-s%C3%B6hne-by-biatec/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 aha dík za upresnenie Beeman ale aj tak mohli ten dizajn rozlišiť ked ide o iny projekt takto to vypada ako vykradanie dizajnu pre nezainteresovaných Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 co ako mali konkretne vykradnut? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 Biatec pre JAW.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Jeden z prvních protypů novych Leviathanů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Az na nozicky a tah super. Bude vsak "nieco podobne" v civilnejsom puzdre (aktualne vyhrava varianta vpravo). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Yep Zakladatel znacky chce co najvernejsiu kopiu sub puzdra a asi aj tahu (sponu netusim). Zbytok uz vlastny/Biatec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 (upraveno) Az na nozicky a tah super. Bude vsak "nieco podobne" v civilnejsom puzdre (aktualne vyhrava varianta vpravo). Mne teda prídu identické. Aký je rozdiel medzi týmito dvoma variantami?Edit: aháá, ručičky sú iné, tak to som si hneď nevšimol. Upraveno 24. června 2019 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se