watcher Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Pánové je to ještě ok kvalita nebo už to stojí za prd? Vyrábí už prý většinu věcí v Polsku.
spineshank Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Záruka už není 10 let..........už je 25let......stačí tak?
Xenomorfus Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Tak ja Ti nevim...mam 3 Fiskars sekery - Květu, Alžbětu a Fifi. A nic jijeho bych nechtel. Par let sem delal v lese, dneska uz jen pro zabavu, co se tyce sekyr, neni lepsi volba.
ivan_989 Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Sekera superOdhrabavac snehu excellent Veľké záhradné nožnice parada
roura74 Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Nebál bych se. Vše co mám na zahradu od Fiskarsu tak pořád drží. Nikdy žádná reklamace. Jen kuchyňský nože stojí za houby.
farkyostrava Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Tak ja Ti nevim...mam 3 Fiskars sekery - Květu, Alžbětu a Fifi. A nic jijeho bych nechtel. Par let sem delal v lese, dneska uz jen pro zabavu, co se tyce sekyr, neni lepsi volba.presne mam uz treti...protoze se ji nekdo pujcil a nevratil.... a luxus
Návštěvník qoyi Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Nebál bych se. Vše co mám na zahradu od Fiskarsu tak pořád drží. Nikdy žádná reklamace. Jen kuchyňský nože stojí za houby. Hele záleží jak k tomu přistupuješ. Já v autě vozim sekyru od Husqvarny protože budí víc respektu než Fiskars. Ale v kuchyni mam už 2. rokem 3 nože od fiskars (jeden na pečivo, jeden malej na loupání a jeden "kuchyňák" a na to že jsem za to dával dohromady snad 650,- tak jsem s tim naprosto spokojenej.
lazy Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Za mě taky super, mám na chatě od příborů a kuchyňských nožů, hrábě, lopaty, rýč, pilky, nůžky atd. po různé velikosti sekyr. Spokojenost, bez problémů funguje roky a vše bych klidně doporučil. Ty kuchyňské nože nejsou top,ale s trochou péče to taky jde.
Xenomorfus Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 presne mam uz treti...protoze se ji nekdo pujcil a nevratil.... a luxus Ja mam tri soubezne...v tomto nejsem monogamni
lazy Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Ja mam tri soubezne...v tomto nejsem monogamni 3 je minimum :-)
eskimak Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Já v autě vozim sekyru od Husqvarny protože budí víc respektu než Fiskars.Mozes to pls vysvetlit? Chapem spravne ze tu sekeru tam mas na zastrasovanie ludi???
eskimak Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 K teme: naradie super, kuchynske noze shit.
skalis Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Hrabe, ryc, vidle, sekyrka, zahradni nuzky... vsechno dobry.
Honza.manta Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Sorry. Já si koupil sekeru fiskars a při prvním použití vznikly zuby v ostří. Dle mého bylo ostří překalené. Dal jsem to na reklamaci a po třiceti dnech mi sdělili, že sekyra je v pořádku a já jsem jí poškodil tím, že jsem zasekl do něčeho tvrdšího, než na co je stavěná. Byl to smrk. Dodnes jí používám i s těmi zuby, co tehdy vznikly a teď už drží. Jen moje důvěra ve Fiskars skončila. Jsou to prasata.
Josef01 Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Já na sekyrce mám taky zuby, sekal jsem s ní parkrát dřevo, no třeba jsem s tím bouchnul do dlaždice nevím, ale beru to jako předraženou čínu, ať si píšou o historii cokoliv.
ivan_989 Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Je mi fuk ci to je cina alebo india alebo skotsko. Hlavne ze to robi to co ma robit a je to drziak
organic Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Mám oranžovočerný kalač a štípat s ním je radost. Snad si ho nezatnu do holeně...
Návštěvník qoyi Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Mozes to pls vysvetlit? Chapem spravne ze tu sekeru tam mas na zastrasovanie ludi??? Zbraň nenosím protože nemám zatím ZP. Jako multifuknční tool je sekyra ok. Při nehodě se díky ní dostanu z auta, nebo můžu dostat z auta někoho jinýho. Je tak ostrá, že s ní říznu i pásy atd. V případě nouze si kdykoliv udělám oheň (vím že je to sci-fi, ale stát se to může). No a hlavně byla pořízena právě pro zastrašování, resp. odvracení útoku. Tedy když na mě jde někdo s nožem a já vystoupím se sekyrou, mám převahu. Ještě jsem ji pro tento účel však nepoužil, každopádně k nehodě kdy nebylo jak rozmlátit okno a byl tam zaklíněný člověk jsem se již dostal a kdybych měl sekyru, dostanu se k němu.
ggrand Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Na sekyrkách Fiskars mi vadí, že málokdy zůstane polínko na špalku, takže co rána, to se ohýbat pro spadlé dřevo, což staré klasické sekyrky nedělaly, ale ani tolik nesekaly.Mám X27 a i menší modely a nemůžu bohužel říct, že by ta X27 štípala nejlíp. Mám pocit, že i o něco menší model s jiným tvarem ostří zvládne to samé, co největší X27.Plast jako rukojeť krásně tlumí rázy. Když s tím člověk neseká do země, nekroutí rukojeť, když je sekyra zaseknutá, aby dřevo povolilo, vydrží věčně. Takže za mě celkově velké ano.
spineshank Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Já na sekyrce mám taky zuby, sekal jsem s ní parkrát dřevo, no třeba jsem s tím bouchnul do dlaždice nevím, ale beru to jako předraženou čínu, ať si píšou o historii cokoliv.chce to zkusit čínu,pak pochopíš ten rozdíl materiálovej a cenovej
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se