Přejít na obsah

Ukažte svoje Steinhart

vE13Lius

Doporučené příspěvky

Ano, to same mi rikali. Vsechny Soprod sly prdet. Ja je reklamoval 2x ale ted tam mam Eta top a jsem spokojeny :) nechte me bejt :)

monstra +5 az +7, suma +2 az +4, damasko +1, eterna +12, zelvy 0, steinhart +15 az +17

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tyjo, tak nevím, jestli mám nároky někde jinde, ale nemít už Eterny i ty Steiny, tak je snad na tobě začnu somrovat :) COSC to není, no... A už tě techám bejt :D

Ano, to same mi rikali. Vsechny Soprod sly prdet. Ja je reklamoval 2x ale ted tam mam Eta top a jsem spokojeny :) nechte me bejt :)
monstra +5 az +7, suma +2 az +4, damasko +1, eterna +12, zelvy 0, steinhart +15 az +17

Odkaz ke komentáři

tano : máš suma, monstra tie sú presné, 500 nech len na leto najlepšie aj tak máš Kontiki, moje najpresnejšie sú tisell s miyota potom SARB a ETA až na konci a každý len chce len swiss ... chce to kúpiť ďalší kúsok do zbierky :guitar:

Odkaz ke komentáři

Já je vzal na zkoušku, dnes přijdou, uvidíme i tu velikost na moji 17,5cm, ale i ta výška 16mm

Tak to jsem zvědavej, protože já je mám na cestě taky a taky mám cca 17,5 cm. :D

Porovnával jsem co šlo a podle všeho to bude na hraně, ale mělo by to jít. ;)

Lug2lug mají 53mm, já mám plochý zápěstí a "plochu" mám cca 6cm, takže by nožky neměly přečnívat a naopak by ještě na každé straně mělo zbýt cca 3mm masa. :D

Toť teorie a praxe vše ukáže.

Odkaz ke komentáři

Tak už dorazili, výška je opravdu děsivá. Kvalita zpracování perfektní. Vzhled luxusní. Dám jim týden šanci a uvidíme.

Já teda nejsem přes pilotky, ale i tak gratuluju k novému kousku. Ať dobře slouží a dělají radost.

Odkaz ke komentáři

Já mám 500 se Soprodem a nemůžu si stěžovat, přesnost naprosto stabilní -3s/den, alespoň jsou v něčem unikátní, když nemají ETU :). Hodinky nesundávám, jsou super pohodlné a myslím, že v dané cenové relaci vzhledem k tomu, co všechno mají, jsou bez konkurence.

Odkaz ke komentáři

Tak me dneska prisly nove hodinky Stainhart Ocean One Black. Objednane z chrona. Nadseni z hodinek me brzo preslo, protoze jsem si vsimnul, ze jedna stezejka neni zacvaknuta v dirce v ramu hodinek. Zkusil jsem opatrne do stezejky potlacit, ale bezuspesne. Po prozkoumani lupou jsem zjistil, ze dirka je vychylena asi 1mm a proste tam nezapadne! Mam to nafocene, ale nejde mi sem vlozit fotka. Tak kdyby nekdo mohl mi poslat mail, tak mu poslu foto a muze to vlozit misto me.

Ted jsem z hodinek hodne zklamany a hlavne i z toho, jak si takove zavady nikdo nemohl vsimnout :-(

Tokove odflaknuti od Nemeckeho vyrobku jsem teda necekal a jsem z toho spatny. :crying_anim02: :guiltysmiley:  to se muze stat opravdu asi jenom me.

Odkaz ke komentáři

Tak me dneska prisly nove hodinky Stainhart Ocean One Black. Objednane z chrona. Nadseni z hodinek me brzo preslo, protoze jsem si vsimnul, ze jedna stezejka neni zacvaknuta v dirce v ramu hodinek. Zkusil jsem opatrne do stezejky potlacit, ale bezuspesne. Po prozkoumani lupou jsem zjistil, ze dirka je vychylena asi 1mm a proste tam nezapadne! Mam to nafocene, ale nejde mi sem vlozit fotka. Tak kdyby nekdo mohl mi poslat mail, tak mu poslu foto a muze to vlozit misto me.

Ted jsem z hodinek hodne zklamany a hlavne i z toho, jak si takove zavady nikdo nemohl vsimnout :-(

Tokove odflaknuti od Nemeckeho vyrobku jsem teda necekal a jsem z toho spatny. :crying_anim02: :guiltysmiley: to se muze stat opravdu asi jenom me.

Ajaj, to mě mrzí. Už proto, že taková závada je hodně ojedinělá. Buď reklamovat nebo prostě vrátit v rámci 14denní lhůty při nákupu přes internet.

Odesláno z mého HTC One M8s pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...