siwi Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 V ChronoShopu mi říkali, že pětistovky se Soprodem se im postupně vrátily všechny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Tak to musela bejt extra blbá série teda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 (upraveno) Ano, to same mi rikali. Vsechny Soprod sly prdet. Ja je reklamoval 2x ale ted tam mam Eta top a jsem spokojeny nechte me bejt monstra +5 az +7, suma +2 az +4, damasko +1, eterna +12, zelvy 0, steinhart +15 az +17 Upraveno 25. dubna 2017 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Tak to musela bejt extra blbá série teda...Tak extra blbá, že od Soprodu raději odstoupilo více značek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Tyjo, tak nevím, jestli mám nároky někde jinde, ale nemít už Eterny i ty Steiny, tak je snad na tobě začnu somrovat COSC to není, no... A už tě techám bejt Ano, to same mi rikali. Vsechny Soprod sly prdet. Ja je reklamoval 2x ale ted tam mam Eta top a jsem spokojeny nechte me bejt monstra +5 az +7, suma +2 az +4, damasko +1, eterna +12, zelvy 0, steinhart +15 az +17 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 tano : máš suma, monstra tie sú presné, 500 nech len na leto najlepšie aj tak máš Kontiki, moje najpresnejšie sú tisell s miyota potom SARB a ETA až na konci a každý len chce len swiss ... chce to kúpiť ďalší kúsok do zbierky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Tady je to samej potapěč. Vemte někdo ty "44" z inzerce od "km.kmk", vypadají super, netřeba se "štyrycetštyrky" bát. Tady je motivačka větších "47". Já je vzal na zkoušku, dnes přijdou, uvidíme i tu velikost na moji 17,5cm, ale i ta výška 16mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Já je vzal na zkoušku, dnes přijdou, uvidíme i tu velikost na moji 17,5cm, ale i ta výška 16mmTak to jsem zvědavej, protože já je mám na cestě taky a taky mám cca 17,5 cm. Porovnával jsem co šlo a podle všeho to bude na hraně, ale mělo by to jít. Lug2lug mají 53mm, já mám plochý zápěstí a "plochu" mám cca 6cm, takže by nožky neměly přečnívat a naopak by ještě na každé straně mělo zbýt cca 3mm masa. Toť teorie a praxe vše ukáže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Tak už dorazili, výška je opravdu děsivá. Kvalita zpracování perfektní. Vzhled luxusní. Dám jim týden šanci a uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomi06 Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Hoď ich na ruku a davaj foto Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Hoď ich na ruku a davaj foto Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk+1 a rychle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Já je vzal na zkoušku, dnes přijdou, uvidíme i tu velikost na moji 17,5cm, ale i ta výška 16mmGratuluji, tak snad se sžijete, mě to osobně nevadí, je to o zvyku. Velmi dobrá volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Tak už dorazili, výška je opravdu děsivá. Kvalita zpracování perfektní. Vzhled luxusní. Dám jim týden šanci a uvidíme. Já teda nejsem přes pilotky, ale i tak gratuluju k novému kousku. Ať dobře slouží a dělají radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Randy Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Já mám 500 se Soprodem a nemůžu si stěžovat, přesnost naprosto stabilní -3s/den, alespoň jsou v něčem unikátní, když nemají ETU . Hodinky nesundávám, jsou super pohodlné a myslím, že v dané cenové relaci vzhledem k tomu, co všechno mají, jsou bez konkurence. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Tak to máš opravdu unikát. Samo přeju, aby ten Soprod vydržel a ty jsi byl stále spokojený. Tu pohodlnost si taky užívám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šnuptychl Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Tak me dneska prisly nove hodinky Stainhart Ocean One Black. Objednane z chrona. Nadseni z hodinek me brzo preslo, protoze jsem si vsimnul, ze jedna stezejka neni zacvaknuta v dirce v ramu hodinek. Zkusil jsem opatrne do stezejky potlacit, ale bezuspesne. Po prozkoumani lupou jsem zjistil, ze dirka je vychylena asi 1mm a proste tam nezapadne! Mam to nafocene, ale nejde mi sem vlozit fotka. Tak kdyby nekdo mohl mi poslat mail, tak mu poslu foto a muze to vlozit misto me.Ted jsem z hodinek hodne zklamany a hlavne i z toho, jak si takove zavady nikdo nemohl vsimnout :-(Tokove odflaknuti od Nemeckeho vyrobku jsem teda necekal a jsem z toho spatny. to se muze stat opravdu asi jenom me. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitalita Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Dnešní návštěva ChronoShopu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Kluci, děláte mi radost s těmi pilotkami! Super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Tak me dneska prisly nove hodinky Stainhart Ocean One Black. Objednane z chrona. Nadseni z hodinek me brzo preslo, protoze jsem si vsimnul, ze jedna stezejka neni zacvaknuta v dirce v ramu hodinek. Zkusil jsem opatrne do stezejky potlacit, ale bezuspesne. Po prozkoumani lupou jsem zjistil, ze dirka je vychylena asi 1mm a proste tam nezapadne! Mam to nafocene, ale nejde mi sem vlozit fotka. Tak kdyby nekdo mohl mi poslat mail, tak mu poslu foto a muze to vlozit misto me.Ted jsem z hodinek hodne zklamany a hlavne i z toho, jak si takove zavady nikdo nemohl vsimnout :-(Tokove odflaknuti od Nemeckeho vyrobku jsem teda necekal a jsem z toho spatny. to se muze stat opravdu asi jenom me.Ajaj, to mě mrzí. Už proto, že taková závada je hodně ojedinělá. Buď reklamovat nebo prostě vrátit v rámci 14denní lhůty při nákupu přes internet. Odesláno z mého HTC One M8s pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Dnešní návštěva ChronoShopu Ale tak to vůbec není špatná volba! Gratuluji a ať poctivě slouží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se