siwi Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Tak je to správně. Jsou to tooly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael Psy Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 pro Panchart Ahoj,Copak to je za malou milou kudličku ? To tlačitko v rukojeti je pojistka ? p.s. Prach jim neva, když snesou 30+ metrů real ponor, já si své tooly ale i tak hýčkám - relativně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Nožík je no name od kamaráda, tlačítko je spínač červené, hodně slabé doidy a pojistku má Linerlock, což mě hodně překvapilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomi06 Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Podvečerný relax na záhrade Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitalita Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 Při dnešním světle krásně modří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomi06 Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 Čakám na deň, keď tieto krásne pilotky pribudnú k mojim potápkam.. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 Mužů jedině doporučit.I guma jim celkem sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 Popojedem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 Popojedem Míro to jsou 47 nebo 44 ? Pěkně ti zdobí ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 Děkuji, jsou fajn a jsou to 44 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ragoon Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 Popojedem Poradny hodiny, moc pekne jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 @01axel01: 47 mají na rozdíl od 44 jiný subčíselník průběžné vteřinovky a navíc ještě jemnější cejchování po obvodu číselníku, takže jsou dobře rozlišitelné na první pohled...to já jen tak :-) jinak na té gumě jim to sluší Míro! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 výlet a na ruce titan ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 (upraveno) výlet a na ruce titan ...Super. Pořád o nich přemýšlím. Krásný hodinky. Jak citlivej je ten titan na různý vrypy a oděrky? Upraveno 4. června 2017 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 Na vtipy bude podle mě citlivej dost. Jednou jsem takhle zavtipkoval o titanové protéze a doteď se se mnou nebaví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 Na vtipy bude podle mě citlivej dost. Jednou jsem takhle zavtipkoval o titanové protéze a doteď se se mnou nebaví.Upraveno. Něco k otázce máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 Pokud si pamatuju, mají titan třídy 5, měl by být dost odolný.Díky za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 (upraveno) Z titanu jsem měl taky trochu obavy, ale je to fakt v klidu.Nosím je skoro každej den, např. včera půl dne v bazénu a jsou furt ve výborným stavu.Celkově za danou cenu výborný a moc povedený hodinky.Za mě doporučuju. Upraveno 4. června 2017 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 já je mám asi dva měsíce .Tah a poudro je v pohodě .Jen na sponě jsem jsi udělal malou vlásečnici ..Myslím, že tu o tom moc pěkně psal Siwi .Hold na titanu se šrámy udělají rychle, ale od toho jsou to hodinky za parádní cenu a tolik to nemusí mrzet . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 V mém případě po třech měsících kažodenního intenzívního nošení na pouzdru a tahu nic. Jen na vnitřních částech spony, které na sebe doléhají kov na kov, jsou vyleštěné otlaky. S tím se nic nezmůže a navíc to není vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se