Dokusan Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 (upraveno) Vzal jsem je poprvé na oběd. Upraveno 29. června 2017 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 kuncák7: to byla svanda Martas Jako 500 by jsi bral?Ja to myslel tez jako srandu, nase barvy bych asi na ruku nedal ( max z hecu ).Jo a myslim na ty 500, fotky tu jsou super a ja mam slabou vuli nenakupovat :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 Dlouho jsem tu nebyl a koukám, dost nových přírůstků. Mám je pohromadě více než rok a nikdy mě nenapadlo srovnání. Jsou lidi, kterým se Steinharty líbí a pak ti, kteří tvrdí, že jsou to kopírky. O inspiraci designem můžeme polemizovat a nemám problém to přiznat, že u jistých modelů inspirace je, ať už jsou to Oceany, NavB nebo Racetimery a podobně, ale jedno se těm hodinkám nedá upřít, konkrétně pilotkám a sice - jejich perfektní zpracování, super strojek, velikost i propracování detailů. Mám oboje moc rád, když se ovšem zamyslím, že ty hodinky v nákupní ceně (a to vycházíme z cen v roce 2008, od kdy šly hodinky o cca 30% nahoru) dělí rozdílově více než 250.000,-Kč, tak se pro drtivou většinu lidí stává tento pilotní model určitě velmi zajímavým. Já mám NavB hodně rád a dokonce jsou o chlup přesnější než IWC, ale oboje mají něco do sebe. Takže si myslím, že se Günter rozhodně nemá zač stydět i když se inspiroval u IWC. Ale co další značky, jako třeba Alpina? Tam je to vlastně stejné, takže tady pár nekvalitních srovnávacích fotek vedle sebe. Škoda, že se u Steinhartu nezymsleli nad možností zobrazení triple-date, to je totiž hodně velká paráda. IWC vs. Steinhart46 vs. 47mmin-house vs. Valjoux 7750triple date vs. day/datekeramika vs. oceldouble chrono vs. chrono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 Davide, souhlas. Jen jsem rad, ze steinhart ten triple datum vynechal, nemam ho rad, plete me, zneprehlednuje mi rychlej odecet data ( a asi tu nebudu sam ). Jinak mi vadi i skoro nulova wr, ale oboje me zapory jsou spise subjektivni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 Vidíš Martine, tohle mě nenapadlo, ale já koukám zpravidla jen na čas, málokdy na datum, ale líbí se mi to. WR mohlo být lepší, to je bez debat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 Nějak se zlepšují, posledních 10 dní -2,56s/24h., tak asi už zůstanou doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 Nedá se svítit, když je tu furt vidím, musím sem po čase taky nahodit pár rychlocvaků.Stále velká spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 Když tu vidím to nadšení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 Cifr, luneta, indexy, parada.. Vypada to moc hezky, ale ten titan.. To jeho opracovani vypada pomerne hrube..Mohl to byt zamer, ale hadam, ze spis dosly uz prachy.. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 Já tedy žádný krvavý proužek nemám a to je skoro z ruky nesundám .Opracování mi přijde v pohodě . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 Ja take zadny krvavy slic jsem u sebe nevidel, krtek zase mele chujoviny? Co je s tebou chlapce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 Když tu vidím to nadšení... IMG_20170630_154655.jpgpekné, podarená momentka a asi naj stein Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 Kritiku opracování titanu nějak nechápu, ale je pravda, že nemám moc s čím srovnávat. Jinak mě přijde naprosto v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 no Chronoschop už má v nabídce ty pětikila v GMT, tak jsem zvědav, kdy je tu uvidím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 Já teda nejsem žádný odborník na opracovávání kovů, ale žádný problém tam neregistruju. Navíc titan je antialergický, takže hodinky na ruce nejsou problém ani v horkých letních dnech, kdy se člověk potí. Osobně mám tenhle materiál na hodinkác moc rád, což byl jeden z důvodů, proč jsem si vybral právě tyhle pětistovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 (upraveno) to Siwi - vzhledem k tomu, ze sam prodavam vyrobky i z titanu a vim, ze i ten jde dokonale vylestit, tak mi ty titanove pouzdra obecne pripadaji "odflaknute", na pohled ocel se mi libi mnohem vice a kvuli hrubemu zpracovani bych prave do titanu nesel. Ale komu to nevadi (jo, muzu byt proste az moc narocny), ten samozrejme dostava lepsi kov - antialergicky, lehky a take odolnejsi, o tom neni sporu Upraveno 1. července 2017 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 Ale jo, může být. Ve mě ostřejš hrany evokují spíš pocit, že mám na ruce opravdu nové hodinky, které jsou neopotřebované Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 No navíc já od nich rozhodně nečekal a u vůbec nechtěl, aby to byly leštěnky. Užívám si je a Samuraje se vůbec nedostaly na ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 Vzal jsem je poprvé na oběd. Well done!PS. Já ti ti říkal hned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2017 Nikdy bych neřekl, že mě nějaké hodinky tak chytnout. Přitom jsou to jediný Štajny který mé zaujaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se