Přejít na obsah

Ukažte svoje Steinhart

vE13Lius

Doporučené příspěvky

kuncák7: to byla svanda Martas ;)

Jako 500 by jsi bral?

Ja to myslel tez jako srandu, nase barvy bych asi na ruku nedal ( max z hecu ).

Jo a myslim na ty 500, fotky tu jsou super a ja mam slabou vuli nenakupovat :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dlouho jsem tu nebyl a koukám, dost nových přírůstků.

Mám je pohromadě více než rok a nikdy mě nenapadlo srovnání. Jsou lidi, kterým se Steinharty líbí a pak ti, kteří tvrdí, že jsou to kopírky. O inspiraci designem můžeme polemizovat a nemám problém to přiznat, že u jistých modelů inspirace je, ať už jsou to Oceany, NavB nebo Racetimery a podobně, ale jedno se těm hodinkám nedá upřít, konkrétně pilotkám a sice - jejich perfektní zpracování, super strojek, velikost i propracování detailů. Mám oboje moc rád, když se ovšem zamyslím, že ty hodinky v nákupní ceně (a to vycházíme z cen v roce 2008, od kdy šly hodinky o cca 30% nahoru) dělí rozdílově více než 250.000,-Kč, tak se pro drtivou většinu lidí stává tento pilotní model určitě velmi zajímavým. Já mám NavB hodně rád a dokonce jsou o chlup přesnější než IWC, ale oboje mají něco do sebe. Takže si myslím, že se Günter rozhodně nemá zač stydět i když se inspiroval u IWC. Ale co další značky, jako třeba Alpina? Tam je to vlastně stejné, takže tady pár nekvalitních srovnávacích fotek vedle sebe. Škoda, že se u Steinhartu nezymsleli nad možností zobrazení triple-date, to je totiž hodně velká paráda.

IWC vs. Steinhart

• 46 vs. 47mm
  • in-house vs. Valjoux 7750
  • triple date vs. day/date
  • keramika vs. ocel
  • double chrono vs. chrono
Odkaz ke komentáři

Davide, souhlas. Jen jsem rad, ze steinhart ten triple datum vynechal, nemam ho rad, plete me, zneprehlednuje mi rychlej odecet data ( a asi tu nebudu sam ). Jinak mi vadi i skoro nulova wr, ale oboje me zapory jsou spise subjektivni.

Odkaz ke komentáři

Ja take zadny krvavy slic jsem u sebe nevidel, krtek zase mele chujoviny? Co je s tebou chlapce?

Odkaz ke komentáři

Já teda nejsem žádný odborník na opracovávání kovů, ale žádný problém tam neregistruju. Navíc titan je antialergický, takže hodinky na ruce nejsou problém ani v horkých letních dnech, kdy se člověk potí. Osobně mám tenhle materiál na hodinkác moc rád, což byl jeden z důvodů, proč jsem si vybral právě tyhle pětistovky. 

Odkaz ke komentáři

to Siwi - vzhledem k tomu, ze sam prodavam vyrobky i z titanu a vim, ze i ten jde dokonale vylestit, tak mi ty titanove pouzdra obecne pripadaji "odflaknute", na pohled ocel se mi libi mnohem vice a kvuli hrubemu zpracovani bych prave do titanu nesel. Ale komu to nevadi (jo, muzu byt proste az moc narocny), ten samozrejme dostava lepsi kov - antialergicky, lehky a take odolnejsi, o tom neni sporu :)

Upraveno uživatelem Axel
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...