AKUC Odesláno 3. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2017 to je dobre, človek si nikdy nemôže byť istý až kým to sám neskusí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aetas Odesláno 3. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2017 Jo ještě k těm Ocean One Titanium 500 jedno výrazné plus, které jsem si hned neuvědomil.Jsou to "naše" klubové barvy - SK Sigma Olomouc, modrá, černá, bíláJa jsem od Olomouce, a jako barvy naseho mesta vnimam bilou a cervenou.Takze za me se barevne netrefili. ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2017 Sigma!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Afterparty Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Hokus, pokus. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 A když už jsem v tom, tak ještě pár rychlocvaků. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 já z nich ty tooly nakonec udělám Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Hokus, pokus. No tvl. paráda. Pošli to Guntherovi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 No tvl. paráda. Pošli to Guntherovi!Taky se mi to docela líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 Tak já je teda taky ukážu Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 16. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2017 Trochu starší , ale šlapou parádně a nějak sem si je v poslední oblíbil ... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomi06 Odesláno 16. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2017 Trochu staršie ale o to krajšie! Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 (upraveno) Díky , akorát pořád nemohu najít to správný " upevněvadlo " , teď je zkouším na Hevea gumě , tak uvidím , zatím se to zdá OK. Upraveno 17. července 2017 uživatelem Miroslávek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomi06 Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Nový prírastok do rodiny Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Krásný. Pro pepsi mám slabost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomi06 Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Krásný. Pro pepsi mám slabost.Ďakujem...a to som šiel len zaniesť moje Ocean DLC na reklamáciu Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 U tech pepsin, tyhle nebo ty druhy, je cifr standard cerny, nebo je do modra (jako treba u seika skx)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomi06 Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 Na mojich GMT je čierny Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yeager Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 Rád bych ukázal své nové(3měs, ale dvakrát na ruce) Steinhart Nav B Chrono II Black s dnes novým řemínkem.Pro porovnání přikládám foto i s originál řemínkem.Osobně se mě líbí oba.Řekl bych ale, že černý je pro mně taková v úvozovkách pracovní varianta. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 Krásná hodinka, ale ten béžový jim jde daleko lépe. Nicméně super výběr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se