Přejít na obsah

Ukažte svoje Steinhart

vE13Lius

Doporučené příspěvky

Tak se to tak úplně nepovedlo.  Sem to posílal před mobil a jsem strašná lama.

Jinak.  Při brouzdání netem jsem narazil na auru Rolex mil.sub.  Tj.  vlastně ty pravé bondovky.  No a v tu chvíli jsem věděl že to bude další must have.

Jsem velmi spokojen.  Ty první OVM byli asi slabší,  ovšem dvojky jsou dost dobrý.  Kvalita zpracování lepší jak u ocean one vintage. Lumi mile překvapila,  nezadá si pilotkama od Laca. Oceany oproti tomu bída.Velikostně jsou nastejno,  ale luneta dělá ovm opticky menší.  Nejvíce to vynikne když je dám vedle pilotek.  Průměr stejný, ale každé jinak velké opticky.

Luneta chodí stuha ale pěkně cvaká.  Přesnost mi to zatím hází do 4vt. do plusu denně.  Uvidíme co a jak, až se zajedou.  Tah jsem sundal,  nosím na kůži a natu.  Mám na léto mesh,  ale ten nasadím až k vodě.

Za mě velmi povedený homage ikonického modelu britského námořnictva. A co je nej.  že ta cena z nich dělá opravdu skutečné tool hodinky.  Člověk se nebojí že je omlátí. Patina jim bude slušet.

Nic proti origo subům.  Ale nevěřím že by si je někdo vzal na potápění.  Leda tak když utopí auto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak se to tak úplně nepovedlo.  Sem to posílal před mobil a jsem strašná lama.

Jinak.  Při brouzdání netem jsem narazil na auru Rolex mil.sub.  Tj.  vlastně ty pravé bondovky.  No a v tu chvíli jsem věděl že to bude další must have.

Jsem velmi spokojen.  Ty první OVM byli asi slabší,  ovšem dvojky jsou dost dobrý.  Kvalita zpracování lepší jak u ocean one vintage. Lumi mile překvapila,  nezadá si pilotkama od Laca. Oceany oproti tomu bída.Velikostně jsou nastejno,  ale luneta dělá ovm opticky menší.  Nejvíce to vynikne když je dám vedle pilotek.  Průměr stejný, ale každé jinak velké opticky.

Luneta chodí stuha ale pěkně cvaká.  Přesnost mi to zatím hází do 4vt. do plusu denně.  Uvidíme co a jak, až se zajedou.  Tah jsem sundal,  nosím na kůži a natu.  Mám na léto mesh,  ale ten nasadím až k vodě.

Za mě velmi povedený homage ikonického modelu britského námořnictva. A co je nej.  že ta cena z nich dělá opravdu skutečné tool hodinky.  Člověk se nebojí že je omlátí. Patina jim bude slušet.

Nic proti origo subům.  Ale nevěřím že by si je někdo vzal na potápění.  Leda tak když utopí auto.

Čemu na tom nevěříš? 

Odkaz ke komentáři

Čemu na tom nevěříš? 

Nevěřím tomu, že někdo jen tak vezme hodinky za deset tisic ojro,  narve si je přes neopren a znectí na prvním korálovém útesu.  Anebo jinak,  na to samé mi postačí štajny.  Vždyť i seiko si založilo kult na hodinkách za sto pade doláčů.

Netvrdím že bych je nebral,  jen bych se o ně bál.  Toť vše.

Odkaz ke komentáři

Nevěřím tomu, že někdo jen tak vezme hodinky za deset tisic ojro,  narve si je přes neopren a znectí na prvním korálovém útesu.  Anebo jinak,  na to samé mi postačí štajny.  Vždyť i seiko si založilo kult na hodinkách za sto pade doláčů.

Netvrdím že bych je nebral,  jen bych se o ně bál.  Toť vše.

Jasně, rozumím, protože si je tam nevezmeš ty, domníváš se, že si je tam nevezme nikdo:-). 

Odkaz ke komentáři

Přesně, stačí na dovolené otevřít oči. Submariner je ve světě úplně běžná časomíra používaná k potápění.... :snorkle:

Na slovo "běžně" bych byl opatrnější, navíc v destinacích jako třeba Itálie, nedej bože více na jih je velmi rozšířen jeden nešvar jménem fejk. Letos v létě v Itálii na pláži jsem se nestačil divit.

Odkaz ke komentáři

Na slovo "běžně" bych byl opatrnější, navíc v destinacích jako třeba Itálie, nedej bože více na jih je velmi rozšířen jeden nešvar jménem fejk. Letos v létě v Itálii na pláži jsem se nestačil divit.

Tak Itálie je tím známá, i když tam nosí spíš fejky prodavači a číšníci, fejky asi u potápěče neuvidíš, ale jinak běžně k vidění v potápěčských centrech po celém světě. Velmi oblíbená časomíra spolu s Breitlingem.

Odkaz ke komentáři

Tak Itálie je tím známá, i když tam nosí spíš fejky prodavači a číšníci, fejky asi u potápěče neuvidíš, ale jinak běžně k vidění v potápěčských centrech po celém světě. Velmi oblíbená časomíra spolu s Breitlingem.

No vidíš a já jsem si myslel, že ty fotky potápěčů s na  jedné ruce comp a na druhé rolex jsou jen povedené marketingové materiály. To myslím vážně, žádná ironie  :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Když jsem párkrát jel do Egypta na potápěčské safari, tak jsem suby měl. Stejně jako předtím Seika. V té době jsem ještě neměl comp, na kterém byly hodinky. Pak jse si koupil právě kvůli tomu Suunto comp a jezdím už jen s ním, protože se mi nechce vozit třeba na měsíc do Thajska další potenciální ztracenou (ukradenou) věc. Ale ty nové SLA 017 taky plánuju pokřtít ponorem, jsou to divery, tak to je povinnost:-).

Upraveno uživatelem decebal
Odkaz ke komentáři

Kdysi jsem koukal na poradi hodinek dle hodnoceni profi potapecu, na prvnim miste se umistil Rolex nasledovan Seikem, tretiho v poradi si uz moje skleroza nepamatuje. A verim, ze se s tim lidi potapi, uprimne si musime priznat, ze tady v CR jsme v porovnani se "zapadem" porad trosku za socky, coz pochopi kazdy, kdo vyjede za hranice a tim nemyslim leharko na plazi.. Ta platova propast i po revoluci se nijak nezmenila :)  

Upraveno uživatelem Axel
Odkaz ke komentáři

Ty B-Uhry jsou 44 nebo 47? Jaké más prosim tě zápěstí? Silně o nich uvažuji ale nejsem si jistej tou mohutnosti, přijdou mě i dost vysoké.

Jsou to 44, zápěstí mám nějakých 17, víc ne. Ale ja mám celkem placku. Vysoké rozhodne jsou, ke košili moc nejdou o tom žádná. Nikdy mi však nepřišlo, ze by mi byly velké. Ale třeba jen nemám soudnost

Odkaz ke komentáři

Budou,  u potápek je nutno připočíst otočnou lunetu. Ubere.  Já zatím mám všecky hodinky napříč výrobcema 42mm.  A ten rozdíl je velmi markantní. Pilotky 42 jsou velké, potápky tak průměr.  Sem si  musel vzít šupleru, abych se přesvědčil že jde o optický klam. Navíc je to mix věcí.  Pouzdro ,  tah,  rozložení.

Holt se to musí dát na ruku.  Do té doby je to jen z odposlechu. Jestli máš zápěstí 16 cm.  tak není co řešit. 39 jo.  jestli víc tak 42.

Odkaz ke komentáři

Na zralokovi to taky ujde.

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Upraveno uživatelem Marhi
Odkaz ke komentáři

Když to pošlu přes mobil,  tak se mi při nahrávání otočí fotky.  Jako nevím kde je chyba.  V mobilu jsou správně.  Jestli víte jak je otočit budu vděčný.

Odkaz ke komentáři

Budou,  u potápek je nutno připočíst otočnou lunetu. Ubere.  Já zatím mám všecky hodinky napříč výrobcema 42mm.  A ten rozdíl je velmi markantní. Pilotky 42 jsou velké, potápky tak průměr.  Sem si  musel vzít šupleru, abych se přesvědčil že jde o optický klam. Navíc je to mix věcí.  Pouzdro ,  tah,  rozložení.

Holt se to musí dát na ruku.  Do té doby je to jen z odposlechu. Jestli máš zápěstí 16 cm.  tak není co řešit. 39 jo.  jestli víc tak 42.

Na fotce jsou 42mm a i když to nevypadá, mám zápěstí 19mm, skoro stejně vysoký jako široký :eek:

Odkaz ke komentáři

Jsou to 44, zápěstí mám nějakých 17, víc ne. Ale ja mám celkem placku. Vysoké rozhodne jsou, ke košili moc nejdou o tom žádná. Nikdy mi však nepřišlo, ze by mi byly velké. Ale třeba jen nemám soudnost

Ondoni dik za reakci. Že to nejsou hodinky ke košili s tím počítám, ruku mám asi podobnou...nejakych 17,5 a jak jsem tu někde četl spíš lovečák než vysočinu :-). Bude to chtít asi osobně vyzkoušet, podle obrázku se to vybírat nedá. Když to bude moc mám v záloze Archimedy, který jsou menší a nižší...ale to si budu muset zase připlatit, tak nevím :-)... btw že by si neměl soudnost to si nemyslím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...