Přejít na obsah

Ukažte svoje Steinhart

vE13Lius

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

I me ten remen prijde ne moc vhodny k temhle hodinkam. Ale je to vzdy veci vkusu. Kdyz ti to vyhovuje, tak neni co resit.

Me tyhle hodinky prijdou vahove prave tak akorat, myslim na origo titan tahu. Proste nejsou uplne lehke, takze o nich tak nejak trosku vim, ale nejsou tezke, ze by me to nejak vadilo ci omezovalo. A hlavne nemusim resit, ze se mi rozmaci, ci zapari remen :P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Naživo to vypadá dobře, shodlo se na tom několik lidí z různých věkových skupin co jsem doma posbíral :-D Každopádně vzor byl tenhle článek http://wornandwound.com/review/steinhart-ocean-one-titanium-premium-500-review/ a ta fotka. Úplně jsem to netrefil, ale ten člověk píše, že zkoušel řemínek z Colarebu. Stejný jsem na jejich webu nenašel. Co říkáte té fotce, přijde Vám tenhle řemínek ok? Pomohli byste ho identifikovat případně? Rád si nechám poradit :-)

post-59273-0-06136800-1514588605_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

to musím súhlasiť. GMT spokojnosť ? :notworthy:

Mam ich zatial len tyzden- kupil som ich tu na fore, predchadzajuci majitel ich pre posun gmt rucicky nechal servisovat (bola posunuta o ca 20-30 min)- takze za mna naprosta spokojnost

Odkaz ke komentáři

Ahoj, neplánovaně jsem rozšířil vaše Steinhart řady. Původně jsem šel do Chronoshopu pro jiné hodinky, ale když jsem na živo viděl tyto a za ty peníze, tak jsem usoudil že ty dražší mi nikam neutečou, přezul je na gumu a výsledek je zde. 

post-234-0-11017800-1515355322_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak tohle jsem ještě neviděl.  Dobrý výběr.   Nebát se těch kombinací. Ať slouží.

Já mám asi kliku.  Mě zatím OVM,  tedy pokud je mám na ruce furt,  i s nima spím,  udělají tak vt. denně.   Což je zatím v toleranci  CSOC.  Za desítku?  Neuvěřitelné.  Pravda je, že když se zachladí, tak se rozběhnou velmi dopředu.  Ale které ne?

Odkaz ke komentáři

V kombinaci safír, kov, guma vypadají na ruce min. o tři levely výš a asi nejvíc mě dostal ten vintage look v podobě žlutých tištěných indexů, který hoďky zjemňuje. Jako třešinka je pro mně absence lupy, získaly tím dokonale čistý vzhled.

Jinak guma je fakt parádní, výborně sedí a hlavně je asi o 90% lehčí než kilový tah  :D

Odkaz ke komentáři

V kombinaci safír, kov, guma vypadají na ruce min. o tři levely výš a asi nejvíc mě dostal ten vintage look v podobě žlutých tištěných indexů, který hoďky zjemňuje. Jako třešinka je pro mně absence lupy, získaly tím dokonale čistý vzhled.

Jinak guma je fakt parádní, výborně sedí a hlavně je asi o 90% lehčí než kilový tah  :D

Mě tedy přijde jako top na léto nylon.  Upravuji si nato na RAF strap,  a je to príma.  Ten nylon dejchá,  a když du z vody tak si to přehodím na jinej.  Sem to takhle praktikoval u moře.  Výhoda je že to člověk přehodí stejně rychle jako to zapne.   A mesh je príma, ale ta váha.  Za mě vizuálně ok, ale jinak zklamání.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...