Rampa McKvak Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Dneska dorazilo z Colarebu :-) Přijde mi to jako fajn změna, pořád sem je tahal na NATU a tahy jsou na mě těžký ( i titanový :-) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Pujdu asi proti proudu, ale ten remen mi prijde takovej neurvalej, zkus kdyztak neco decentnejsiho. Tah je na ne ale stejne nejlepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šnuptychl Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 I me ten remen prijde ne moc vhodny k temhle hodinkam. Ale je to vzdy veci vkusu. Kdyz ti to vyhovuje, tak neni co resit. Me tyhle hodinky prijdou vahove prave tak akorat, myslim na origo titan tahu. Proste nejsou uplne lehke, takze o nich tak nejak trosku vim, ale nejsou tezke, ze by me to nejak vadilo ci omezovalo. A hlavne nemusim resit, ze se mi rozmaci, ci zapari remen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampa McKvak Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Naživo to vypadá dobře, shodlo se na tom několik lidí z různých věkových skupin co jsem doma posbíral :-D Každopádně vzor byl tenhle článek http://wornandwound.com/review/steinhart-ocean-one-titanium-premium-500-review/ a ta fotka. Úplně jsem to netrefil, ale ten člověk píše, že zkoušel řemínek z Colarebu. Stejný jsem na jejich webu nenašel. Co říkáte té fotce, přijde Vám tenhle řemínek ok? Pomohli byste ho identifikovat případně? Rád si nechám poradit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek889 Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 (upraveno) Narval jsem je pod manzetu Upraveno 4. ledna 2018 uživatelem mirek889 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Narval jsem je pod manzetu C2B6E001-4DAC-4907-BD51-5A16C774F9A4.jpegTyhle můžeš i přes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Procházka Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Moje velký (42) klasiky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Zajímavý řemen,,, co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Procházka Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Zajímavý řemen,,, co to je?Rios Montana 22 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Procházka Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Rios Montana 22 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myllo Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Vcelku fajn kombinacia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Vcelku fajn kombinaciato musím súhlasiť. GMT spokojnosť ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myllo Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 to musím súhlasiť. GMT spokojnosť ? Mam ich zatial len tyzden- kupil som ich tu na fore, predchadzajuci majitel ich pre posun gmt rucicky nechal servisovat (bola posunuta o ca 20-30 min)- takze za mna naprosta spokojnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Vcelku fajn kombinaciaJa bych si dovolil pochvalit vyjma hodinek i stylove zatisi... Velice dobra kombinace, jdu si asi nalit Diplomatico Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Pěkné je máte pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beny Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Ahoj, neplánovaně jsem rozšířil vaše Steinhart řady. Původně jsem šel do Chronoshopu pro jiné hodinky, ale když jsem na živo viděl tyto a za ty peníze, tak jsem usoudil že ty dražší mi nikam neutečou, přezul je na gumu a výsledek je zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Tak tohle jsem ještě neviděl. Dobrý výběr. Nebát se těch kombinací. Ať slouží.Já mám asi kliku. Mě zatím OVM, tedy pokud je mám na ruce furt, i s nima spím, udělají tak vt. denně. Což je zatím v toleranci CSOC. Za desítku? Neuvěřitelné. Pravda je, že když se zachladí, tak se rozběhnou velmi dopředu. Ale které ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Štajny na gumě jsou na léto úžasný :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beny Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 V kombinaci safír, kov, guma vypadají na ruce min. o tři levely výš a asi nejvíc mě dostal ten vintage look v podobě žlutých tištěných indexů, který hoďky zjemňuje. Jako třešinka je pro mně absence lupy, získaly tím dokonale čistý vzhled.Jinak guma je fakt parádní, výborně sedí a hlavně je asi o 90% lehčí než kilový tah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 V kombinaci safír, kov, guma vypadají na ruce min. o tři levely výš a asi nejvíc mě dostal ten vintage look v podobě žlutých tištěných indexů, který hoďky zjemňuje. Jako třešinka je pro mně absence lupy, získaly tím dokonale čistý vzhled.Jinak guma je fakt parádní, výborně sedí a hlavně je asi o 90% lehčí než kilový tah Mě tedy přijde jako top na léto nylon. Upravuji si nato na RAF strap, a je to príma. Ten nylon dejchá, a když du z vody tak si to přehodím na jinej. Sem to takhle praktikoval u moře. Výhoda je že to člověk přehodí stejně rychle jako to zapne. A mesh je príma, ale ta váha. Za mě vizuálně ok, ale jinak zklamání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se