Jump to content

Recommended Posts

Posted

Já se teda drze přiznám, i když se stydím za tu objednávku. Nedavno jsem nastoupil a moc se ještě neorientuju, navíc mi padal PC O:-) Klidně se příště přihlaš a můžu Ti je půjčit na ruku :)

jé, ozval se, super ;)

já si jich všiml až když jste šli vybírat návleky s dalším zákazníkem. Až mě překvapilo jak jsou to pěkný a lehce rozpoznatelný hodinky. A sedí ti perfektně.

Příště se ozvu :)

Posted

Sedí ti moc hezky. Až se mi po nich zastesklo. :D

ty už 500 nemáš  :lol2:  Ani jsem nepostřehl že jsi je dával pryč. A zrovna na tebe jsem vsázel že bych za tebou zajel na vyzkoušení, až se rozhoupu.

Posted (edited)

takže po  dlouhém rozhodování jsem zašel do Chronoshopu pro Steinhart ocean one s keramickou unetou tady jsou :)

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by hodinkář
Posted

takže po  dlouhém rozhodování jsem zašel do Chronoshopu pro Steinhart ocean one s keramickou unetou tady jsou :)

omlouvám se za fotku nahrál jsem špatnou fotku ve vysoké kvalitě přídám 

Posted

To jsou 39 mm ? 

Posted

Ty na fotce nejsou 39 ale 42.. mají malý trojúhelník na lunetě, luneta je moc široká a není leštěná..

Posted

Jedna fotka z dnešního focení. Nav.B-Chrono II 44 mm za volantem. 0ddedbef97317fd33581de9101d5ba45.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hmm, tak ty nemaj chybu. A při řízení neroptylují?

Posted

Díky, ano jsou to 44 jsou opravdu povedený, 47 by na mě byly moc velký. 

A můžete sdělit, jaký máte obvod zápěstí?

Posted (edited)

Aspoň k něčemu ta luneta je :-D. (foto hrůza, vím)

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by Tyler
Posted

Aspoň k něčemu ta luneta je :-D. (foto hrůza, vím)

Jj, ta luneta je náhodou dobrá věc i mimo potápění, někdo tady psal, že si na ní počítá piva :lol2:

Posted

Po dlouhé době jsem je vrznul na mesh.  Není to špatný,  ale těmhle víc sluší Nato a Zulu.

Fotky hrozný blbne mi zaostřování na founu.

Posted

Příprava na léto :-)