Michal93 Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Tah je tah ale i tohle nato k nim můžu. Odesláno z mého KIW-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 No, není to zas tak úplně marný a hodinky jsou asi pohodlný, ale jak říkáš, tah je tah. Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Zkoušel jsem taky nato, ale nesedli jsme si. Jsem zvyklý na docela volný náramek, jak mi otejkaj ruce a tohle s tou vahou hodinek divně lítalo a utaženější mi to vadilo. Ale to nic nemění na tom, že tuhle tuším bondovskou barevnou kombinaci ...snad se nepletu... vnímám jako velmi povedenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 No je pravda, že stejně s tím natem dlouho nevydržím. Max 2 dny a vracím tah ale i tak mě ta změna chvilku těší. Odesláno z mého KIW-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Tohle je jasne nejpovedenější varianta-na tahu (osobně ty nato hadry nesnáším, kůže a guma mi nějak ke steinum nejde). Možná bych zkusil ten jubilee tah, co je nově v nabídce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 Jojo taky jsem o tom jubile premyslel ale mam ho na SKXkach i na zelvach... takze ho na stajny asi porizovat nebudu :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 28. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2019 Spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 Asi budu pokaran, že nejsou na tahu ale co už :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 odo mna nie, potapky na nato su supr! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilfour Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 NATO miluju, na potápky rozhodně patří, ale ke keramický lunetě mi tolik nesedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 pořád srdcovka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 (upraveno) Steinhart Nav.B-Uhr 44 premium automatik,modřené ručky,dnes z Chronoshopu.....děkuji. Upraveno 31. července 2019 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepas Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Je az neskutecne jak ty hodinky pres svoje leta a pouzivani drzej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Tak jsem se dokopal udělat pár fotek.....zatím je nedám z ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 24. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2019 Včera jsem je měl na ruce. Sundával jsem kamarádovi kyklopa. Jsou to moc pěkné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badalucio Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Nový přírůstek Ocean One 39 Odesláno z mého COL-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Nový přírůstek Ocean One 39Odesláno z mého COL-L29 pomocí TapatalkNo super! Tak ať slouží. Kolik máš obvod ruky? Na fotce vypadají jako, že jsou velký. Já mám tedka trošku problém a rvu se s tím, že mám pocit jestli mi nejsou malý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Já se s tim pral taky. Ono nezáleží jen na zápěstí (mam 19-21), ale i na celkovejch proporcích (186cm na 110 kg) a i když to na přímých fotkách tak nevypadalo, byly mi malý. Bylo to vidět už když jsem vyblejskl celou ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Tak já mám zápěstí 18cm... asi je to na hraně... žena mi tvrdí, ze jsou v pohodě.. prodat je nechci a 42 taky ne :-D tak mi hlavně prosím nenapiš, že jsou malý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se