Michal93 Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 No ja to cítím tak, že mě ten mesh překvapil a věřím, že to třeba ještě někdy zkusím... ale vrátil jsem z5 ten ing... Stejně jak mě tahle nuda přejde tak vrátím origo... ale ten ing mě momentálně bavi :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasb515 Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Velka vdaka za fotky, ten mesh vyzera zaujimavo, myslim ze to stoji za skusku.Diky za tip ohladom polclankov, ked som hodinky radostne rozbaloval a upravoval tah nenapadlo mi to, myslel som ze staci skratit tah a ostatok nasledne doladit mikroregulaciou. Ked sa svet vrati do normalu pozriem sa na to, momentalne sa pre "uzavrete" hranice k clankom tahu nedostanem A prosim ta tvoje steiny na fotkach su 39 alebo 42?Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasb515 Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 (upraveno) A pripajam svoj davnejsi pokus s kozou Upraveno 22. března 2020 uživatelem lukasb515 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 No zkus a uvidis ;-).. jsou to 39.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasb515 Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Super, dakujem ti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Nemáš zač :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Ja jsem dneska s modrakama.. Jsem uchyl na modry hodinky, mam vlastne troje modry automaty :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 A jeste na ruce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasb515 Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Fotogenickych 10:10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Tak jsem je po dlouhé době zase vytáhl na světlo a stejně... Měl jsem choutky je poslat po těch letech do světa a ne. Zůstanou doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry01 Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasb515 Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 vyzeraju pekne, @Harry01 kde si prosim kupoval strap? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 (upraveno) Moje prve hodinky Steinhart, zaplnil som nimi prazdne miesto v hodinkovnici. Zatial spokojnost, drzia sa niekde okolo +5s denne. Absencia datumu ma zatial bavi, co mi trochu vadi ze pri urcitom uhle pohladu na hodinky rucicky vyzeraju ako keby boli zlate a ja zlato nemusim. Upraveno 1. června 2020 uživatelem pato31681 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 14. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 15. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2020 po dlhsej dobe pilotky na ruke..Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2020 Sehr gut... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fordik Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2020 První pilotky, první příspěvek v této sekci a nemůžu se na ně vynadivat Mám i Seiko, tak vím jak umí svítit lumi a tady mě překvapilo, že svítí taky jak blázen. Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 15. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2020 Už se tu objevily ty keramický pepsiny? Kdybych nebyl v satelitním módu, asi by doplnily mojí bejvalou sbírku. Takhle se těším aspoň na místní fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2020 Stará dobrá GMTéčka se i ke košili hodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se