Tomi06 Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Krása !!! Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 500: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Najs Vojto! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Včera jsem vytáhnul v podvečer své piloty. Super světlo na fotku, takhle vpodvečer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 tak ty bych chtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Ještě z druhé strany: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Tak nejak dneska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Dobrý to máš, Tano. Mně se na staré dobré Etičce povedly rozjet i Windows 10: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 siwi: husty, jak jsi to dokazal? To jsou nejaky cary mary v tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Vojto, sakra. Ja se lopotim s normalni fotkou a ty udelas tohle? Pekny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 To není fotka. To je skrytá funkce těch Štajnhartů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavomír Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Kurňa idem ja rozobrať tie svoje, že aký pročák tam mám, alebo je tá 10 taká nenáročná na hardware, že jej budú stačiť tie kolečka z ETY? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 Tak já mám tu obyčejnou verzi, bez Windows... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 Bushman: at Ti dobre slouzi a slapou lepe, nez Monstra chlape. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 Kurnik, ty jsou taky pěkný! Že já sem vůbec lezl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 Že by oboustranný AR? Ale jo, dalo by se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 Jak jsou na tom Štajny se zpracováním? Dá se to srovnat se Seiko sumo? Měl jsem na ruce třeba i Revue Thommen a tam se mi to zpracování moc nelíbilo, kdežto suma mne ihned uchvátily. Jak jsou na tom ty pětistovky od Steinhartu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 Bushman: at Ti dobre slouzi a slapou lepe, nez Monstra chlape.Díky. Na posouzení je brzo, včera jsem je seřídil a dnes po 24 hodinách na ruce +4 sekundy. To bych byl spokojený, ale uvidíme, až si sednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavomír Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 Tak já mám tu obyčejnou verzi, bez Windows... :-)Tak to som v .... , lebo ja mám presne tieto isté, lepšie by som ich neodfotil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 Tak já mám tu obyčejnou verzi, bez Windows... :-)...a to je dobře. Jsou nádherný.Že by oboustranný AR? Ale jo, dalo by se.Dobře je fotíš, Dejvide. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se