Ředitel Odesláno 12. května Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května ...také stále na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května V 12. 5. 2024 v 13:36, Ředitel napsal: ...také stále na ruce... Super Líbí se mi i ty jejich zubatý lunety 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května Tyhle společně s GMT, které jsem chvilku taky měl, jsou fakt super, užívej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května před 12 hodinami, shewcza napsal: Tyhle společně s GMT, které jsem chvilku taky měl, jsou fakt super, užívej. Moc dík, užívám a jsem fakt moc rád že mě na ně kamarád navedl! Dám poslední, aktuální a odmlčím se na chvíli ať moc neplevelím když ony jsou tak fotogenický.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května Super, že jsi trefil barvu té gumy, vypadá to parádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlfGS Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května (upraveno) Moje první automaty a padla volba podle doporučení na Steinhart Ocean One Vintage GMT 42 Jsem z nich nadšen Upraveno 21. května uživatelem AlfGS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května před 2 minutami, AlfGS napsal: Moje první automaty a padla volba podle doporučení na Steinhart One Vintage GMT Jsem z nich nadšen Tak gratulujem dobrá voľba , uži si ich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 23. května Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května Švýcarsko německé hodinky, stejně jako dnešní zápas na MS v hokeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buran Buran Odesláno 29. května Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května Bandita na šesté hodině... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června Zase zpět na titanu, už mi to chybělo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 19. června Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června Nahradil jsem originální tah oyster neznačkovým tahem engineer a vypadá to celkem dobře 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 1. července Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července Nevypadá. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 1. července Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července @geometr po nějaké době uznávám, že to není dokonalé a není to konečné řešení. U tohoto tahu se mi líbí ten typ a zapínání spony, které je u originálu za mě hrozné. U originálního tahu se mi líbí napojení na hodinky a tvar. Nakonec půjdou oba tahy dolů a bude tam plátěný řemen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 5. července Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 20. července Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července Černej tropic taky fajn.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joey Odesláno 20. července Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zormaj Odesláno 21. července Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 25. července Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 27. července Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července Bazénovej setup.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se