siwi Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 Jo, tak ty pětistovky se alespoň v mých očích jeví jako hodinky, které mají všechno, co si srdce chronomila může přát, a při tom za slušnou cenu. Z mé strany stále trvá spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Prostě furt: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Tak jste mě dostali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Tywole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! První dojmy??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 MíraMíra - paráda už jsi náš :-) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Tak jste mě dostali. A pak že to nepůjde, zajet na Dělostřílny...Užívej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 MíraMíra: dobre Ty!!! Pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Takže ty jsi byl skutečně v Praze, míro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Nene, pisal ze to prislo z Ch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 No, psal, v jiném vlákně, že něco přišlo od Kubsona. Možná jen zásilka bez osobní návštěvy. Ale na hodinkách to nic nemění, ty jsou moc hezké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Aha, tak ten post jsem zatím nezaregistroval. Ale každopádně jsi muž činu, Míro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 (upraveno) Tywole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! První dojmy??? MíraMíra - paráda už jsi náš :-) ... A pak že to nepůjde, zajet na Dělostřílny...Užívej! MíraMíra: dobre Ty!!! Pecka Takže ty jsi byl skutečně v Praze, míro?Všude kam kouknu pětistovky a mě se už tak dlouho líbily, tak co jsem mohl dělat no. Jinak hodinky sedí parádně a za danou cenu jsou fakt hodně sympatický.Ještě jsem zvědavej, co předvede TOP ETA a co mě teda trochu zarazilo je, jak je jinej titan, nebo aspoň jeho povrchová úprava spony oproti tahu.Taky máte sponu tak matnou oproti tahu, co se o dost víc leskne ?Doufám, že to není jenom můj kus. Jo a dal jsem to na riziko a objednal jsem si je. V Praze jsem nebyl. Tvl, než to dopíšu, už to tady máte vyřešený. Upraveno 21. dubna 2017 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Tady jsem to teď vyfotil tabletem. Na fotce to není tak poznat, jak live, ale spona je prostě broušená matná a tah je taky broušenej, ale leskne se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Miroooo, to si děláš pr.... Nejdřív pořád damasko a teď tohle: ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 (upraveno) Však Damasko jsem zkusil a jedeme dál. Seznam je dlouhej a život krátkej. Já prostě zkouším, co mě zaujme a co se mi líbí a taky teda na co prostě mám a až mě to jednou přestane bavit, vrátím se k nejlepším kouskům.A jak zjistit co je lepší, než osobním srovnáním hromady hodinek. Zatím mám za sebou cca 30 kousků a představu, co je pro mě osobně to správný mám čím dál tím jasnější. Aspoň myslím Upraveno 21. dubna 2017 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Tak taky tak :-) .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Jo jo.. jsou fakt dobrý, mám z nich radost.Vlastně bych měl všem majitelům poděkovat, protože jsem po nich koukal dlouho, ale ne a ne se rozhoupat.Až přísun fotek od vás všech mě dorazil. Tak díky. Tyhle by měly zůstat dlouho. Proto jsou taky nový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se