Josef01 Odesláno 15. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2017 Zajímavé spojení přístřešku pro auto a nabíjecí stanice. http://www.elektromobilsro.cz/solarni-nabijecka-pro-elektromobily Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karlos Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Odesláno 15. března 2017 Jak dlouho pod tím auto musí stát, aby se trochu nabilo? Půl roku?
Karlos Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Odesláno 15. března 2017 Teď jsem zkoušel hledat. Uvádí se, že jeden panel vyrobí 160 kWh ročně. Tady je deset panelů, vyrobí to tedy 1600 kWh ročně, tedy 4,4 kWh denně (v průměru). To je tak na 20 km.Za 5 dní celodenního parkování to tedy nabije 100 km..Kdybych bral 1 kWh za 2 Kč (noční proud), tak mi to vydělá 8,80 Kč denně, 3212 Kč ročně. Má to cenu? Jsou to zprůměrované hodnoty a trochu se bojím, že v našich podmínkách je ten uvedený výkon solárního panelu mírně přehnaný.Jistě tu někdo solární panely doma má. Kolik vám to vyrobí elektřiny denně?
Návštěvník YPO Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Odesláno 15. března 2017 celý tohle vlákno je demence .... Josef je prostě trochu dětina .... von se i diví, že mu nikdo nechce zaplatit za nehotovou věc .... ale tak oukej .... všichni sme rádi na světě
Josef01 Odesláno 15. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2017 Záleží na panelu, jeho účinnosti a stáří, dá se říci obecně že 200W na 1 panel, takže je potřeba na slušný příkon 10 panelů vyrobí 2kW, což by mělo být na tom solárním přístřešku. Při jasném letním dni by to mohlo nabít z poloviny již jmenovaný e-Golf. Ještě dodám, není to o tom, že by na tom měl člověk ušetřit, ale je to zajímavá verze přístřešku pro auto a když bude nabíjet, tak to je fajn, ale nezaplatí se to při současných cenách nikdy, ale o tom jsem už psal, jak je ekonomické si koupit Audi A8 nebo BMW 7 apod. Proti tomu je ten přístřešek spotřební elektronika za pár korun.
Návštěvník Zmizík Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Odesláno 15. března 2017 To monstrum vypada skladaci, tak to za sebou muze borec vlacet. Hit sezony 2040.
Josef01 Odesláno 16. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2017 Tak je doma, podám po nějakých kilometrech report. Přesně tohle provedení včetně kol, najeto 457km.
kuncák7 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 Tak pak poreferuj jakej to ma dojezd.Ta multifunkcni garaz je zajimava picovinka :-)), zajimavej napad, ale trochu stale polotovar.
Josef01 Odesláno 16. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2017 Dnes jsem najel pouhých 45 km (mimo město 20 km), na začátku to ukazovalo odhadovaný dojezd 192 km, teď to ukazuje 141 km, průměrná spotřeba město/mimo 12.2 kW/100km. Uvidíme po delším nájezdu. Co se týká zrychlení auta naprosto v pohodě, na rozjezdu 0-50 km/h samozřejmě mnohem lepší než běžné auto s vyšším výkonem a to i přesto, že mám model s baterií 24kW (nový model má 36 kW a o 21 koní vyšší výkon). Rekuperace (lze nastavit 3 stupně) je hodně znát, např. Z Tuchomeřic na Letnou těch 15km to jelo za 8 kW/10 km díky té Evropské z kopce dolů. Jel jsem v režimu Normal, další režim je EKO a EKO+.
Lamiczka Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 Za jakých podmínek to jde prosím domluvit na půjčení? Klidně SZ...
Josef01 Odesláno 16. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2017 To není nic tajného, už jsem to sem dával, 10 tis. měsíčně bez DPH včetně nabíjecího čipu PRE na neomezené nabíjení. Nájezd je max 2000 km měsíčně, samozřejmě při pronájmu na více měsíce lze s kilometry pracovat. Samozřejmě lze nabíjet i jinde kde je Mennekes nebo CHAdeMO. Nabíjet lze i doma z klasické záuvky 16A, pak nabíjení trvá cca 7-8 hod. záleží jakou má kdo sazbu, já sníženou na 2,50 Kč za kW (pak vyjde 1km na 30 haléřů) https://www.premobilita.cz/cs/elektromobily/pronajem-elektromobilu/
Lamiczka Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 To už jsem se koukal, ale šlo mi o to půjčení na vyzkoušení, nebo to jde jen na měsíc?
Josef01 Odesláno 16. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2017 Jen na měsíc a déle, zajímavé, že to měli připravené za pár dní a funglovku, která měla číslo 49, takže jim to asi frčí. Asi se dá půjčit i jinde, ale určitě ne takto výhodně (330 Kč na den).
geometr Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 Josefe a to je jenom elektromobil? Co když tomu někde dojde šťáva?
Návštěvník YPO Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 Co když tomu někde dojde šťáva?tak si jí koupíš u rákosníka na rohu .... no ... 330 korun denně je celkem dost pro soukromou osobu která jezdí třeba 3x v tejdnu na nákup do kauflandu .... výhodný by to bylo na rozvoz picy .... třetí by už byla zadarmo .... dávat 10 litrů bez dph a proudu za auto, který vypadá vod roku 74 furt stejně chce velkej nadhled
Lamiczka Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 Jen na měsíc a déle, zajímavé, že to měli připravené za pár dní a funglovku, která měla číslo 49, takže jim to asi frčí. Asi se dá půjčit i jinde, ale určitě ne takto výhodně (330 Kč na den). Super, díky za info. Blbě jsem tu druhou půlku věty napsal, mělo to být, jestli to jde i jen na jeden měsíc...že by to člověk zkusil, jestli to bude vyhovovat a případně to protáhl na dýl...
geometr Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 YPO: Ty kráso, jsem četl, že ta šťáva váží asi 300 kg, pro tohle auto, nebo ještě víc.
Josef01 Odesláno 16. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2017 Josefe a to je jenom elektromobil? Co když tomu někde dojde šťáva? Ano je to jen elektro. Když tomu dojde šťáva, dá se to nabít buď pojízdnou nabíječkou, nebo např. přenosným generátorem 2kW., nebo odtah, to je jasné. Stejné jako když mi dojde klasické palivo, já zásadně nejezdím na rezervu, ale jsou tací. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
geometr Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 Mě to tak napadlo. U běžnýho auta přivezeš kanystr. Ale jinak jasně, že je to mezní situace. Nicméně musí bejt asi člověk důslednější, než u benzínu/nafty, přecejenom u elektroauta je menší (malej) dojezd a síť dobíjení řídší, takže si člověk asi nemůže říct "tam ještě dojedu".
Murphy97 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 Neda se rict, ze ti to nepali :-)
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.