organic Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 To je safír Tak to čumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Jo tý vejšky se bojím... Ta to může zabít. Přece jenom kalibr 8500 a jeho deriváty, je vcelku macek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Jojo, snad jediny Aqua Terry jsou s 8500 porad relativne nizky.Dalsi duvod abych sel do speedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Jo tý vejšky se bojím... Ta to může zabít. Přece jenom kalibr 8500 a jeho deriváty, je vcelku macek...Speedmaster by mohol byt v poho kedze 8500 je mimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Že já sem vůbec chodím. Vím, že tolik nebudu moct dát, ale kua vybral bych si a nejlíp komplet trio.Omega pálí ostrejma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 The Speedmaster ?Apollo XVII? Limited Edition released at Baselworld 2017 http://timeandtidewatches.com/breaking-speedmaster-apollo-xvii-limited-edition-released-baselworld-2017/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 The Speedmaster ?Apollo XVII? Limited Edition released at Baselworld 2017 http://timeandtidewatches.com/breaking-speedmaster-apollo-xvii-limited-edition-released-baselworld-2017/Jsem zvědav naživo...ale speedy tuesday je hezčí nez tahle limitka..uz mi to přijde že se limitky vzdaluji vic a vic od klasiky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Tak vám nevím, koukám na to trio už po několikáté a pořád se snažím přijít, co na nich všichni vidí...jako remake starých modelů je sám o sobě fajn, ale mě ani jedny z těch hodinek nějak ne a neberou a nejhorší mi přijde ten tah, ani k jedněm mi prostě nesedí Naposled jsem o Omegách psal, že poslední dobou dělají jednu pecku větší, než druhou (např. Snoopy, nebo Speedy Tuesday), ale tentokrát za mě tedy nic moc, ovšem těžko soudit z fotky, takže s konečným verdiktem si ještě počkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 (upraveno) Jsem zvědav naživo...ale speedy tuesday je hezčí nez tahle limitka..uz mi to přijde že se limitky vzdaluji vic a vic od klasiky..Přesně tak, asi to bude chtít vidět na více fotkách, ale barvíček je tady už až dost.... Upraveno 22. března 2017 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
methlo Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Tak taaaato krabicka bude stiiiipat.. hehe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 The Speedmaster ?Apollo XVII? Limited Edition released at Baselworld 2017 http://timeandtidewatches.com/breaking-speedmaster-apollo-xvii-limited-edition-released-baselworld-2017/ teda za me je tohle docela zklamani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Jestli je tohle pravda a je to nova ne-limitovana edice, tak to se teda podle mne moc nepovedlo. Limitka je ale bozi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 (upraveno) Bellsi, ten tah je právě z praktického hlediska boží - konečně zas udělali koncovky tak, aby netrčely z hodinek a nezv?tšovaly reálný L2L hodinek někam k 53 mm... což je věc, která mi třeba na Seamasterech Master 300 vadí snad víc, než že jsou to lešt?nky. U tohohle remake původního tahu je první "pantík" tahu u koncovky už mezi nožkami, takže se náramek konečně může plynule točit kolem zápěstí, namísto toho aby se prudce lomil. Mimochodem, trilogy set mi potvrzuje mé přesvědčení, že puristy často odsuzovaná vintage lumi MÁ smysl - je krásná, dává hodinkám šmrnc a přitom svítí (je plně funkční). Upraveno 23. března 2017 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Za mně palec nahoru. Ten trilogy set je spíš jako investice nebo do sbírky, neumím si představit, že by někoho bavilo střídat tři sice jiný, ale nakonec dost podobně působící hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Tak se nám Omega zase začíná podobat Orlíkům ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Docela by mě zajímaly pocity vlastníků replik starých Orlíků a Zekonovek... jak vnímáte existenci nových replik původních Seamasterů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Nemá někdo fotky spon na té trojici? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 https://www.fratellowatches.com/omega-speedmaster-60th-anniversary-limited-edition/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Ten tah je brutalni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se