Přejít na obsah

? #Baselworld2017

Liqid

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 135
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

The Speedmaster ?Apollo XVII? Limited Edition released at Baselworld 2017

http://timeandtidewatches.com/breaking-speedmaster-apollo-xvii-limited-edition-released-baselworld-2017/

Jsem zvědav naživo...ale speedy tuesday je hezčí nez tahle limitka..uz mi to přijde že se limitky vzdaluji vic a vic od klasiky..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak vám nevím, koukám na to trio už po několikáté a pořád se snažím přijít, co na nich všichni vidí...jako remake starých modelů je sám o sobě fajn, ale mě ani jedny z těch hodinek nějak ne a neberou a nejhorší mi přijde ten tah, ani k jedněm mi prostě nesedí :( Naposled jsem o Omegách psal, že poslední dobou dělají jednu pecku větší, než druhou (např. Snoopy, nebo Speedy Tuesday), ale tentokrát za mě tedy nic moc, ovšem těžko soudit z fotky, takže s konečným verdiktem si ještě počkám.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dabelM

Jsem zvědav naživo...ale speedy tuesday je hezčí nez tahle limitka..uz mi to přijde že se limitky vzdaluji vic a vic od klasiky..

Přesně tak, asi to bude chtít vidět na více fotkách, ale barvíček je tady už až dost....

Upraveno uživatelem dabelM
Odkaz ke komentáři

Bellsi, ten tah je právě z praktického hlediska boží - konečně zas udělali koncovky tak, aby netrčely z hodinek a nezv?tšovaly reálný L2L hodinek někam k 53 mm... což je věc, která mi třeba na Seamasterech Master 300 vadí snad víc, než že jsou to lešt?nky. U tohohle remake původního tahu je první "pantík" tahu u koncovky už mezi nožkami, takže se náramek konečně může plynule točit kolem zápěstí, namísto toho aby se prudce lomil.

Mimochodem, trilogy set mi potvrzuje mé přesvědčení, že puristy často odsuzovaná vintage lumi MÁ smysl - je krásná, dává hodinkám šmrnc a přitom svítí (je plně funkční).

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...