lassie Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 Taky mám Miele C3 (Allergy) cca 2 roky a naprostá spokojenost. U všech předchozích vysavačů jsem měl vždy problém, že se psí chlupy namotají na kolečka (vysavače i hubice) a člověk to musí furt čistit. U Miele tento problém nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 Nám odešel Electrolux minulý měsíc... A místo něj jsem vzal c2 powerline. Funguje, žena si nestěžuju, za mě dobrá volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 před 48 minutami, mAra_ napsal: Nám odešel Electrolux minulý měsíc... A místo něj jsem vzal c2 powerline. Funguje, žena si nestěžuju, za mě dobrá volba. Tenhle: https://www.mall.cz/sackove-klasicke-vysavace/miele-complete-c2-powerline Ten si jdu dnes či zítra vyzvednout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 (upraveno) @warann presne tenhle mame doma. Proti Eluxu to je trochu jine - prijde mi, ze je takovy jako tvrdsi pri jezdeni (jen zvyk). A kde jsem na Eluxu mel sani na max, tak tady jsem to dal na pulku - a prijde mi, ze to saje stejne. Kdyz C2 ohulis na max, tak uz je docela slyset. Ale to si nedokazu predstavit, co bys s tim mel jako vysavat... To je pak schopne vcucnout cely koberec A navijeni hadice gunguje perfektne! Upraveno 4. listopadu 2021 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 @mAra_ Dik, tak snad to bude OK. Ackoli po pravde to resim predevsim pro to, abych mel doma klid, sam vysavam pouze prilezitostne garaz a auto. Vysavani doma se nezucastnim a to ani pasivne (behem ukonu odchazim z baraku). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 zene jsem poridil noveho milence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 V 4. 11. 2021 v 13:24, mAra_ napsal: Nám odešel Electrolux minulý měsíc... A místo něj jsem vzal c2 powerline. Funguje, žena si nestěžuju, za mě dobrá volba. Tak jeste jednou, konecne je doma a velka spokojenost. Teda zena je spokojena, tim padem jsem spokojenej i ja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 @warann tak to je dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2022 Tak nám Miele Complete C3 Pet a Dog Complete za osm papírů nevydržel ani tři roky, už jsem objednal servis a takový je dnešní svět Vysavač výborný, ale jak říká můj kolega šajze german technik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 12. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2022 Taky jsem měl stejný jako ty a už 3 roky nahrazeno Miele Blizzard CX1 a zatím naprostá spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2022 (upraveno) před 21 minutami, Ondraj napsal: Taky jsem měl stejný jako ty a už 3 roky nahrazeno Miele Blizzard CX1 a zatím naprostá spokojenost. Proč jsi měnil, taky umřel? Já vidím problém v elektrickém kabelu, když za něj různě tahám tak vysavač naskakuje. Pokud půjde opravit za nějaký slušný peníz, třeba pouze vymění ten kabel, tak není důvod kupovat jiný, protože jak jsem psal s vysavačem jsme naprosto spokojený. Navíc máme doma psa i kočku, a tento model to zvládá všechno opravdu bravurně. Ještě tam je možná pětiletá záruka, ale tim si nejsem jistý jestli jsem ho tenkrát registroval, má mě kontaktovat servis. Upraveno 12. února 2022 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2022 @African To nezní dobře. My teda na podzim aspoň chytli akci na 5 letou záruku. Ale i tak by člověk čekal (naivně?), že to vydrží dýl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2022 před 10 minutami, warann napsal: @African To nezní dobře. My teda na podzim aspoň chytli akci na 5 letou záruku. Ale i tak by člověk čekal (naivně?), že to vydrží dýl. Zažívám podobné zklamání, jako když se mi v IWC uvolnil po dvou měsících nošení ciferník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2022 Posrat se muze vsechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 12. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2022 @warannmy máme C3 už přes 6 let a naprosto bezproblémový a pohodlný provoz. Používání 1-2x týdně (a doma máme kočku). Poslední 3 roky ho používají i děti a ty se k němu rozhodně šetrně nechovají. Jediné co jsme řešili, tak mi těsně po 2 letech nějak blbě spadla týč a práskl tam posunovací mechanismus a když jsme chtěli koupit novou, tak nám ji vyměnili zdarma. A žena tvrdí, že zatím nejlepší vysavač co měla (před tím vždy AEG nebo electrolux) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2022 Jasny. Nejde to pausalizovat. Tak snad taky nejak rozumne vydrzi. Hlavne proto, ze posledni dobou mi prijde, ze se nam sere kde co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 12. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2022 před 29 minutami, African napsal: Proč jsi měnil, taky umřel? Já vidím problém v elektrickém kabelu, když za něj různě tahám tak vysavač naskakuje. Pokud půjde opravit za nějaký slušný peníz, třeba pouze vymění ten kabel, tak není důvod kupovat jiný, protože jak jsem psal s vysavačem jsme naprosto spokojený. Navíc máme doma psa i kočku, a tento model to zvládá všechno opravdu bravurně. Ještě tam je možná pětiletá záruka, ale tim si nejsem jistý jestli jsem ho tenkrát registroval, má mě kontaktovat servis. Nebyl jsem s ním celkově spokojený, pořád ale funguje. Filtry, malý obsah, pak začal i nějak smrdět. V CX1 se vysype nádoba, výplachne filtr pod vodou a hotovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2022 před 37 minutami, nickolas napsal: Posrat se muze vsechno Nemělo by u těchto značek, ale stane se. Aspoň poznám jejích kvalitu servisu, protože za mě by to mělo být top jednání. Už mi poslali e-mail, že mě bude kontaktovat technik, budu průběžně informovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 12. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2022 (upraveno) Na servis Miele nemůžu nadávat. Řešili jsme u myčky po záruce, posrala se celá elektronika a technik pak říkal, že to bude řešeno v rámci záruky, že oni si za kvalitou stojí a tohle se nemělo rozbít. Měl s sebou ještě nové náhradní čerpadlo, tak tam i to vyměnil. Upraveno 12. února 2022 uživatelem Ondraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2022 Máme starý vysavač Miele tango plus a spokojenost. Zaujalo mě,že Miele má na každém plastovém dílu označení a když ti něco praskne či upadne,dá se zjistit který díl to je a vyměnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se