zekon7302 Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 (upraveno) Akorát bych ten zápich udělal dál od korunky, při vytažení korunky zůstane v tubusu(ale asi to stačí). Nebude se to tolik opotřebovávat, já tam mám dvě mazivo mezi něma slouží jako mazací kapsle. Upraveno 16. května 2018 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 16. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 Dál od korunky to nejde prodloužil bych korunku, Každopádně těsnění zůstává v krčku stále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 26. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2018 Tak byl zase dlouhý pátek tak jsem si ho musel zpříjemnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2018 Těm IGENUM sluší snad vše. Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2018 Vlado bomba...ze mi ta luneta prijde povedoma :-DKrasna prace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2018 Rychlý teoretický dotaz, chlapci: nebudu-li mít 19mm stěžejky, budou v Igenech sdostatek držet 18mm nebo radši 20mm (dostanu-li je tam)...? Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2018 Moc do těch primkových vláken nechodím, Primek mám naprosté minimum, ale tady jsem zabrousil a s chutí si to přečetl a hlavně prohlídl od začátku. A máte můj obdiv pánové. Netušil jsem, co všechno se dá vyrobit a zrenovovat a v podstatě po domácku. Opravdu klobouk dolů. Tohle jsou přesně ta vlákna, kdy začínám přemýšlet, že nějaké další Primky přece jen potřebuji. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 29. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2018 Tož 20mm stěžejky se dají nasadit bez potíží a budou jistější než 18mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 29. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2018 Jo, dej 20mm, ta 18mm ti zapruží a vyletne ven, kdyz s nima zachytis o neco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 3. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Takové malé černění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Pěkné černění! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 hezky, zajimava bude trvanlivost a odolnost proti otěru ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 PVD, nebo DLC ? Jinak paráda . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 3. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Popravdě PVD nebo DLC nevím, nechávám to dělat jako povrchy na obráběcí nástroje je to ALTIN nebo ALTIN G. Takže záleží na tvrdosti podkladu, ale ošoupat by se to zase tak rychle nemělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Vypadá to věru sqěle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Na obrázcích to vypadá zvláštně (nechci napsat divně), ale rozhodně ne nezajímavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Možnosti Igenů jsou opravdu široké - v tomto případě model s poutkem, tzv. závěsný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Tak to je pekna prasarna. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 12. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Taky se stane, tam se určitě tlakovka nedělala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 (upraveno) Noooooooo , to by se snad asi stát nemělo !? Tvl, vyjeté těsnění zpoza dýnka by si snad všiml i totální degen. Ne spa ?????? Upraveno 12. července 2018 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se