Doriaan Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Pepsi nasazená a opět na 40mm lunetě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Ještě na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 8. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Slušně se povedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Mohu-li i já, tož k jiné barvě cifru asi ano (žlutá - Prim Sparta...?), k té klasické černé je to takové až moc zvláštní. Buď je to o zvyku nebo nevim, Maruš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Prostě změna a jen další možnost. Až omrzí dáme změnu. Každopádně budem zkoušet různé barvy a možnosti a budu řešit i reverzní vložku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 8. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 (upraveno) V podstatě se jedná o možnosti. Takže kdo si co dodá tak na to může být nasazeno. A pokud by někdo zmákl cifr v barvách, tak to bude bomba. Upraveno 8. června 2017 uživatelem valjoux Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 V podstatě se jedná o možnosti. Takže kdo si co dodá tak na to může být nasazeno. A pokud by někdo zmákl cifr v barvách, tak to bude bomba.Přesně tak...umíme cifr v barvách, ale zatím ne bombírovaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 (upraveno) Ano, jak je psáno v názvu vlákna - další možnost Igenů. Kdo chce, nechť ji využije ku své poteše. A na ty jinobarevný cifry a případnou kombinaci s těmito vložkami lunety jsem zvědav. P.S. Před pár dny tu kolegyňka prodávala kombinaci bílého cifru s červenou lunetou Ferrari, bylo to moc pěkný. Upraveno 8. června 2017 uživatelem colommbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Připište se kluci taky do tý Wikipedie, bude to podle hesla "když se dva perou, třetí se směje"...Jo, a máte už taky nějakou tu paní Kmínkovou? Abych to nemusel objednávat u každýho zvlášť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Ano, jak je psáno v názvu vlákna - další možnost Igenů. Kdo chce, nechť ji využije ku své poteše. A na ty jinobarevný cifry a případnou kombinaci s těmito vložkami lunety jsem zvědav. P.S. Před pár dny tu kolegyňka prodávala kombinaci bílého cifru s červenou lunetou Ferrari, bylo to moc pěkný.Tyhle mě jednu dobu hodně lákaly. A nejinak je tomu teď. Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 8. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Připište se kluci taky do tý Wikipedie, bude to podle hesla "když se dva perou, třetí se směje"...Jo, a máte už taky nějakou tu paní Kmínkovou? Abych to nemusel objednávat u každýho zvlášť Paní Kmínková není potřeba víc by se hodil někdo kdo by řešil další věci. Ono je kolem dost pakárny. A jsem velice rád že se Jura postaral o vložky a pomáhal na lunetách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Je mi to jasný...a abychom v tom tedy měli Vláďo jasno, objednávání všeho u Tebe, nebo u každého zvlášť? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 8. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 (upraveno) V případě že je pouze zájem o konkrétní vložku lunety, tak to má Jura (Doriaan). V případě že chce někdo renovaci hodinek tak zajišťuji Já. Upraveno 8. června 2017 uživatelem valjoux Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Teda za mne Pepsi s černým ne. Ten černý cifr mám spojený s elegantním vzhledem.Ale bílej, možná červenej cifr, (ne bordo) si umim představit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Takovej Seiko style ale nevypadá blbě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 9. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Lidi nejde o to zda je Pepsi na černým cifru. Jde o to že je k mání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 9. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 No, kde seženeme ciferníky? Už se to začíná rýsovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 (upraveno) Beru obě /bez lumibodu/ a jedna půjde na modré iGENY, už se těším.Lumibod si užiju až na té sestupné... Upraveno 9. června 2017 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Takovej Seiko style ale nevypadá blbě... bitmap.pngIgen Pogue Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se