lipic Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 Zdravím zdejší osazenstvo. Jen tak pro zajímavost : jde srovnat Déčka DA44 např. s hodinkami značky Marathon GSAR?Technické parametry znám , spíš mě zajímá jestli to není pitomost je srovnávat...
raskiscz Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 No, tak ideálně nejednodušší by bylo srovnat Déčka DA44 a Déčka DA44, že jo :-) Jsou to úplně jiný hodinky.
raskiscz Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 Pročpak by si nemohl hodit ke srovnání Škodu Fabia a Mazdu 6? Mohl přece ne? :-)Zdravím zdejší osazenstvo. Jen tak pro zajímavost : jde srovnat Déčka DA44 např. s hodinkami značky Marathon GSAR?Technické parametry znám , spíš mě zajímá jestli to není pitomost je srovnávat...
guzmic Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 (upraveno) Srovnat jde vše, ty GSAR jsou větší, těžší a snad víc odolný. Damaska jsou dle mě pěknější a univerzálnější. Upraveno 28. dubna 2017 uživatelem guzmic
lipic Odesláno 28. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 Vím, že je to jak srovnávat jabka s hruškama. Jen sem tak nějak rozhodnutej pro Déčka, ale ty GSAerka mi přijdou taky solidní (no, spíš to Tritium),tak nějak celkově pěkný kukačky.
vraby Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 (upraveno) Gsar pro chlapy ,Damaško a růžová košile. Upraveno 28. dubna 2017 uživatelem vraby
bohus76 Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 Kam se hrabe Bittner,to se nedá srovnat :-)
wizard-ov Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 Tož, co chceš slyšet ? Kdyby to měly být jediné hodinky, pro normálního člověka (hipster, pozér, jehož pózou je absence pózy, technický hračička, který řeší technologie apod.), tak bych asi šel do Damaska. Pokud ale chodíš v 5.11 hadrách i do divadla, Pushpack s Glockem bereš na pohovor, Infidelem si mažeš Apetito na chleba a úhel měříš v MRAD, pak jednoznačně Marathony ;o)Teď to vyznívá asi blbě pro Damasko, ale nenech se mýlit - už dlouho mi hlodá v hlavě, jak chytnu amok, tak si ho koupím, ale spíše jejich inhauz.
Sergej Vasilijev Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 Jsou ty Damaska fakt tak geniální nebo jim dělal Hasňa s Aldou tak geniální promo?
zekon7302 Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 Nikdo jim nedělá promo, jsou to normální hodinky, ničím víc než jiné výjimečné, takže je to jen o vkusu. Mám DA 36, i Marathon GSAR a GSAR medium. Damasko řadím taky do stejné skupiny ale s tou odolností proti Marathon jsou málinko níž, nemyslím tím to pouzdro, není to jenom o tom. Jestli ty nebo ony těžko poradit, mám je na stejné úrovni.
Sergej Vasilijev Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 Nikdo jim nedělá promo,No teď už né, no...
villain83 Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 Oboje jsou odolny, oboje maj konfekcni strojek, kterej je v 90% hodinek podobny cenovy hladiny. V zasade neudelas chybu ani u jednoho.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se