Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím zdejší osazenstvo. Jen tak pro zajímavost : jde srovnat Déčka DA44 např. s hodinkami značky Marathon GSAR?Technické parametry znám , spíš mě zajímá jestli to není pitomost je srovnávat...

Odesláno

Pročpak by si nemohl hodit ke srovnání Škodu Fabia a Mazdu 6? Mohl přece ne? :-)

Zdravím zdejší osazenstvo. Jen tak pro zajímavost : jde srovnat Déčka DA44 např. s hodinkami značky Marathon GSAR?Technické parametry znám , spíš mě zajímá jestli to není pitomost je srovnávat...

Odesláno (upraveno)

Srovnat jde vše, ty GSAR jsou větší, těžší a snad víc odolný. Damaska jsou dle mě pěknější a univerzálnější.

Upraveno uživatelem guzmic
Odesláno

Vím, že je to jak srovnávat jabka s hruškama. Jen sem tak nějak rozhodnutej pro Déčka, ale ty GSAerka mi přijdou taky solidní (no, spíš to Tritium),tak nějak celkově pěkný kukačky.

Odesláno

Tož, co chceš slyšet ? 

Kdyby to měly být jediné hodinky, pro normálního člověka (hipster, pozér, jehož pózou je absence pózy, technický hračička, který řeší technologie apod.), tak bych asi šel do Damaska. Pokud ale chodíš v 5.11 hadrách i do divadla, Pushpack s Glockem bereš na pohovor, Infidelem si mažeš Apetito na chleba a  úhel měříš v MRAD, pak jednoznačně Marathony ;o)

Teď to vyznívá asi blbě pro Damasko, ale nenech se mýlit - už dlouho mi hlodá v hlavě, jak chytnu amok, tak si ho koupím, ale spíše jejich inhauz.

Odesláno

Jen promo

Odesláno

Nikdo jim nedělá promo, jsou to normální hodinky, ničím víc než jiné výjimečné, takže je to jen o vkusu. Mám DA 36, i Marathon GSAR a GSAR medium. Damasko řadím taky do stejné skupiny ale s tou odolností proti Marathon jsou málinko níž, nemyslím tím to pouzdro, není to jenom o tom. Jestli ty nebo ony těžko poradit, mám je na stejné úrovni.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...