Přejít na obsah

Kdo všechno tu vlastní IWC a jaký?!?

rorda

Doporučené příspěvky

Ono hlavně u těch sedmnáctek je použitý nechutně tučný font, i indexy jsou silnější, celkově to působí nějak lacině. Tohle mi vadí o moc víc než ten banán na datum...

To souhlasím - s tím fontem.

To "trojokno" datumovky považuju za nepovedené bez ohledu na typ či značku. Je to asi nějaká móda, na starších kouscích jsem to nikdy neviděl, asi aby toho bylo na cifru co nejvíc. Já to ale považuju za přeplácanost a nepřehlednost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsou zarezy pro klic.

Hodinky perfekt, obcas me zamrzi, ze jsem kultovni useklou rucku taky mel a pustil dal.

Děkuji, na XVII se mi taky moc nelíbí ten trojitý datum, a navíc překročily 40mm což je na mě už moc.

Dynko šroubky nemá. Jsou tam prolisovane diry, předpokládam že to bude na nějaky otvírák.

Díky za vysvětlení - ale vypadá to dobře a chlapácky  :D

Odkaz ke komentáři

To souhlasím - s tím fontem.

To "trojokno" datumovky považuju za nepovedené bez ohledu na typ či značku. Je to asi nějaká móda, na starších kouscích jsem to nikdy neviděl, asi aby toho bylo na cifru co nejvíc. Já to ale považuju za přeplácanost a nepřehlednost.

Dřív nosili pilotní hodinky piloti, na nic si to nehrálo. Dneska je produkce tak početná, že je nosí kdejaká kanclkrysa a tak ten odkaz na letectví musí být trochu nápadnější, prvoplánovější, třeba v podobě grafického odkazu na výškoměr.
Odkaz ke komentáři

Moc hezká volba, gratuluju.

Marky XV a XVI jsou pro mě "echt flígry" střední váhy u IWC. Sedmnáctky už mají tu opičárnu se třemi čísly datumovky na cifru a to se mi hodně nelíbí.

To dýnko na šroubky je parádní. Ty šroubky jsou funkční nebo to je jenom atrapa?

+1
Odkaz ke komentáři

Dřív nosili pilotní hodinky piloti, na nic si to nehrálo. Dneska je produkce tak početná, že je nosí kdejaká kanclkrysa a tak ten odkaz na letectví musí být trochu nápadnější, prvoplánovější, třeba v podobě grafického odkazu na výškoměr.

Vystihnul jsi to naprosto přesně!!!

Odkaz ke komentáři

Asi pujdu proti proudu, ale za mne imho Omega a pak IWC.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Ahojte, hrdě se hlásím do tohoto vlákna, koupené dnes na fóru, jsou to mé první hodinky této váhové kategorie, jsou boží! :wub:

post-4362-0-21850500-1421224118.jpg

Gratulace k teto originalite, at dobre slouzi IWC.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...