michalval Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Ono hlavně u těch sedmnáctek je použitý nechutně tučný font, i indexy jsou silnější, celkově to působí nějak lacině. Tohle mi vadí o moc víc než ten banán na datum...To souhlasím - s tím fontem.To "trojokno" datumovky považuju za nepovedené bez ohledu na typ či značku. Je to asi nějaká móda, na starších kouscích jsem to nikdy neviděl, asi aby toho bylo na cifru co nejvíc. Já to ale považuju za přeplácanost a nepřehlednost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 To jsou zarezy pro klic.Hodinky perfekt, obcas me zamrzi, ze jsem kultovni useklou rucku taky mel a pustil dal. Děkuji, na XVII se mi taky moc nelíbí ten trojitý datum, a navíc překročily 40mm což je na mě už moc.Dynko šroubky nemá. Jsou tam prolisovane diry, předpokládam že to bude na nějaky otvírák. Díky za vysvětlení - ale vypadá to dobře a chlapácky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 To souhlasím - s tím fontem.To "trojokno" datumovky považuju za nepovedené bez ohledu na typ či značku. Je to asi nějaká móda, na starších kouscích jsem to nikdy neviděl, asi aby toho bylo na cifru co nejvíc. Já to ale považuju za přeplácanost a nepřehlednost.Dřív nosili pilotní hodinky piloti, na nic si to nehrálo. Dneska je produkce tak početná, že je nosí kdejaká kanclkrysa a tak ten odkaz na letectví musí být trochu nápadnější, prvoplánovější, třeba v podobě grafického odkazu na výškoměr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Moc hezká volba, gratuluju. Marky XV a XVI jsou pro mě "echt flígry" střední váhy u IWC. Sedmnáctky už mají tu opičárnu se třemi čísly datumovky na cifru a to se mi hodně nelíbí.To dýnko na šroubky je parádní. Ty šroubky jsou funkční nebo to je jenom atrapa?+1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Dřív nosili pilotní hodinky piloti, na nic si to nehrálo. Dneska je produkce tak početná, že je nosí kdejaká kanclkrysa a tak ten odkaz na letectví musí být trochu nápadnější, prvoplánovější, třeba v podobě grafického odkazu na výškoměr.Vystihnul jsi to naprosto přesně!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Vystihnul jsi to naprosto přesně!!! Mluvím holt ze zkušenosti.Po třech letech od prodeje Doppelchrona a dvou letech nošení New Fliegerchrona bych to nejspíš otočil zpátky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Ale tak Doppelchrona jsou mnohem zajímvější, ať už designem a ručičkami nebo story za Doppel strojkem, prostě ty hodinky mají hodně co říct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchesss Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Zaujimava porovnavacka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Asi jsem konzerva, ale mě se líbí jenom ty iwc. Snad se nikoho nedotknu, ale Breitlingy mi trochu připadají jak pouťové hodinky. Na těchto Omegach mi taky něco nesedí, ale nevím co. Možná ten rámeček kolem datumu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 za me z tech tri taky jenom marky:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Asi pujdu proti proudu, ale za mne imho Omega a pak IWC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A_J Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Musím se pochlubit s dnešním nečekaným přírůstkem, ze kterého mám velkou radost Zatím jen rychlý výcvak z mobilu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Julek Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Ahojte, hrdě se hlásím do tohoto vlákna, koupené dnes na fóru, jsou to mé první hodinky této váhové kategorie, jsou boží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 tak to je klasika, gratulujuAhojte, hrdě se hlásím do tohoto vlákna, koupené dnes na fóru, jsou to mé první hodinky této váhové kategorie, jsou boží! post-4362-0-21850500-1421224118.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Ahojte, hrdě se hlásím do tohoto vlákna, koupené dnes na fóru, jsou to mé první hodinky této váhové kategorie, jsou boží! post-4362-0-21850500-1421224118.jpgGratulace k teto originalite, at dobre slouzi IWC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salad Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Klasika, kterou jsem si přál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 Hezky, moje krev,nikdy se tato znacka neokouka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 Ten řemen jim fakt sekne. Super hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salad Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 Ten řemen jim fakt sekne. Super hodinky. dík, mám v zásobě ještě jeden... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Salad vedľa teba stál Mercedes..? Inak sú neskutočne krásne...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se