(Miloš) Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března Nemám SS, to zase Elon někde něco plácnul, nebo z čeho ten optimismus pramení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redwine1980 Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března V 29. 2. 2024 v 19:01, Prochy68 napsal: Četl si vůbec souvislost toho příspěvků? Jednalo se o platbu revolut kartou na účet binance, ne o žádném investování prostřednictvím revolut. Pravda nečetl, skroloval jsem odzdola..tak pak je to samozřejmě mimo mísu.. Omlouvám se za nerelevantní info.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března tak nejak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Žabaři, kdybste koupili doge.elon.shiba.pussy.cumrocket.safemoon.pamp.inu ste dávno multimilionáři Stačí 3x tejdně napsat na twitter doge.elon.shiba.pussy.cumrocket.safemoon.pamp.inu to $10 a je to, i když by to znamenalo 300x větší marketcap než S&P500, zlato a bitcoin dohromady, ale to jsou jen závistivý kecy lidí co nekoupili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března (upraveno) On 3/2/2024 at 9:38 AM, Gustaf said: Čuba jede On 3/2/2024 at 11:04 AM, (Miloš) said: Svině zrzavá budiž Ti přáno, já nad ní zlomil hůl. psy teraz letia , ale vodca svorky je ten v klobuciku A ja som z tohto expresu na mesiac kurva vystupil na prvej zastavke (0.8) a svoj cca 300% zisk uplne dodrbal dalsim trejdom na paku Upraveno 4. března uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března Povedal, dajte mi jeden pevny bod a pohnem vesmirom. Len nepovedal, ktorym smerom . Tie paky su k#rva zradne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března Si ten Twitter snad na starý kolena pořídím, to je síla teda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března Čuba za a jdu s Lambem do důchodu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března Zda sa, ze ten novy v klobuciku to nebude mat take lahke, stary pes $DOGE to rozhodne nemieni vzdat bez boja $DOGE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března Cast pozice zmonetizovana, cas udelat si radost. https://auto.bazos.cz/inzerat/181995657/lamborghini-aventador-mod-2016-3500-km.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března To už čuba tak vyletěla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna Ahoj, už druhý měsíc po sobě (březen, duben) mi Coinbase ztrhnul z karty cca 25 EUR. Nemám ani páru o jaký poplatek se jedná. Na Coinbase nemám žádné finanční prostředky. Děje se to od doby, kdy jsem v únoru všechen Bitcoin v peněžence Coinomi dal do Coinbase a převedl na účet a koupil pár Lamborghini Nikdy před tím jsem, kromě klasického "fee", při převodu nic neplatil dodatečně, respektive nikdy se nestalo, že mi ztrhly peníze z CZK karty. Je mi to podezřelé, kartu jsem raději zablokoval. Máte s tím někdo zkušenosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian2023 Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Mám dotaz prosím. Nakupoval jsem BTC, teď to asi prodám, ale nejsem úplně moudrý, jak to pak danit. Protože: (popíšu cestu peněz) CZK pošlu na Revolut, kde z toho udělám EUR a pošlu na Coinbase, tam nakupuju. Pokud BTC prodám, tak dostanu EUR, které si pošlu na Revolut a následně pošlu z Revolut na CZK účet a mám doma koruny. Kdyby to celé proběhlo v CZK, tak asi v pohodě. Zdaním zisk a konec. Jenže když je tam v tom ještě to EURo. Naštěstí jsem si poctivě zapisoval každý nákup a přesný kurz. Nebo můžu to pojmout jednoduše - tedy ze záměrem nakoupit BTC z CZK účtu odešlo XXXX a nakonec se mi na CZK účet vrátilo XXXX a hotovo? Děkuji PS: Poznámky, proč to dani prosím vynechat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 1. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna No nabízí se že by to mohlo být jako u akcií, buď vyhlášeny jednotný kurz na celý rok, nebo každý obchod zvlášť podle denního kurzu ČNB. Asi záleží jak se s tím chceš piplat a co pro tebe bude výhodnější. Za jaký kurz si měnil na Revolut není myslím pro tyhle účely smeroplatny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian2023 Odesláno 1. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna Já chci aby to bylo co nejjednodušší. Celý objem je do 50 tis. Takže žádný velký daňový únik se kvůli změně kurzu nekoná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 1. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna Tady jsou kurzy za posledni 3 roky https://www.kurzy.cz/kurzy-men/jednotny-kurz/ ale jak rikam, tohle je u akcii, jestli je to tak u crypta na 100% nevim, zkus neco vygooglit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 1. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna Tahle slečna o tom mluvila v několika podcastech a určitě bude mít něco i na Twitteru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna SOLana opět nezklamala a dnes 20% +, jo kdyby mi takhle rostlo všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 5 hours ago, Prochy68 said: SOLana opět nezklamala a dnes 20% +, jo kdyby mi takhle rostlo všechno To sa Ti dnes podarilo kupit dno? Ja som ten dnesny vyplach len tak tak prezil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se