Libor_OV Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Přes jaké obchodníky/aplikace řešíte investice do kryptomen? Dohledal jsem třeba plus500, kteří umí obchodovat s CZK, ale zastavil jsem se na ověření účtu, protože všechny druhy výpisů (banka, služby za byt, energie...) potřebných k ověření, mám vztaženy k jiné adrese, než v OP, pasu, RP... Nemáte, prosím, někdo podobnou zkušenost a dokázali jste to vyřešit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 plus500 určitě nebrat. Zkus Coinbase.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Ja plus500 mam na obchodovani a dobry. Na eurusd maj spread jen 0.6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 plus500 určitě nebrat. Zkus Coinbase.comCoinbase ale zvládá jen BTC, BCH, ETH a LTC, pokud bys chtěl další altcoiny, musíš přes plus500, iq option a další brokery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 plus500 určitě nebrat. Zkus Coinbase.comMozes sa viac rozpisat, preco plus500 nebrat ? Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Já jsem kdysi začínal s akciema na plus500. Měli vždycky šílený poplatky - udržovací margin atd. Je pravda, že pak jsem přešel na XTB a od té doby nevím. Možná se změnili, ale co vím, tak se vždycky považovali za šidily :-). Jinak spoustu altcoinů se dá koupit například na Bittrexu. Chce to hledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 btc vyměň na coinbase a potom třeba bittrex nebo binance.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 přesně tak, z FIO na Coinbase, nakoupit BTC a už si s tím můžeš hrát kdekoliv. Nejrychlejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Akorát teda má Coinbase dost blbý kurzy :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 To má a začíná hýbat s kryptem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Doprčic sorry - myslel jsem coinMATE. Převod z Fio v řádu sekund. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Kluci, nekdo zkusenosti s bitstamp.net? Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Jojo zkoušel jsem je a nepodařilo se mi projít přes ověření totožnosti...měli to nějak složitý a několikrát mi to zamítli. Taky mám dojem, že to je jedna z těch, ktera byla hacknuta :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Bitstamp doporucovali na nejakem investicnim webu, ze transkace bezi rychle, za dobry kurz, s malym poplatkem, nevyhodou jsou, tusim, 4 obchodovatelne meny.. Coz mi tolik nevadi, chci to zkusit spise z legrace s par korunama Momentalne uz ale par dnu cekam na schvaleni.. Trosku me stve ten pozadavek stejneho bydliste v dokladech a na uctech, coz tedy nemam.. Skoro jsem to vzdal, pak jsem ale zjistil, ze z nejakeho duvodu mam na uctech od elektriny adresu trvaleho bydliste, tedy shodnou s obcankou.. Tak uvidim, jestli to bude pruchozi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Doprčic sorry - myslel jsem coinMATE. Převod z Fio v řádu sekund.A já se chytil taky :-) Pisu coinbase, myslím coinmate. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchesss Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Inac odporucam http://blockchain.bi Je to regulovane, ochrana vkladu 50k/100k podla jurisdikcie a nekupujes priamo ale ako derivat. Osobne mi social trading vyhovuje viac, nemam cas sa tomu teraz venovat. Odporucam investovat priamo do ich fondov alebo si urobit portfolio z dobrych traderov, podla toho comu verite. Da sa priamo vsadzat aj na akcie, komodity, indexy a pod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Inac odporucam http://blockchain.bi Je to regulovane, ochrana vkladu 50k/100k podla jurisdikcie a nekupujes priamo ale ako derivat. Osobne mi social trading vyhovuje viac, nemam cas sa tomu teraz venovat. Odporucam investovat priamo do ich fondov alebo si urobit portfolio z dobrych traderov, podla toho comu verite. Da sa priamo vsadzat aj na akcie, komodity, indexy a pod.Trochu mi na tom modelu chybí ta dispozice se samotnou měnou. Mně právě na krytu přijde super, že si to můžeš přeposlat a klidně pak začít na úplně jiné burze nebo s tím případně někde i platit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchesss Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Trochu mi na tom modelu chybí ta dispozice se samotnou měnou. Mně právě na krytu přijde super, že si to můžeš přeposlat a klidně pak začít na úplně jiné burze nebo s tím případně někde i platit.Moze byt. Nevyuzivam momentalne tieto moznosti a netradujem ostatne crypto okrem tych co su tu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2018 Nový investiční trhák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 Držíte i přes dnešní ohromný propad nebo jste to vzdali? Já držím a věřím, že se crypto opět vzpamatuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se