AdaMoss Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Já jen sedím a čučím na ten graf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 si rikam, jestli to nevyshortovat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 To jsem si říkal, když to bylo na 2000 USD...Denní volume je 9,5B USD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 No já mám trezor doma takže to mám vyřešené ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 29. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Nez se zacnou prodavat futures na BTC imho to pujde nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Me vyshortovali premie. Jako ze barel dole a podobne kecy. Takze nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Ja mam obavy, aby to nedopadlo klasicky jako vzdycky - obracene nez bych cekal / chtel. Chtel bych, aby to padlo, a vedle ctu, ze se lidi budou divit, az se rozjede Bitcoin na CME, a za pul roku bude BTC za 30,000 USD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 29. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 (upraveno) Tech moznosti je vic napriklad Tulip fever mimochodem stejnomeny film s Cara Delevigne... Upraveno 29. listopadu 2017 uživatelem markwagner Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 29. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 PS:dlouho tu nebyl zadny graf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 29. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Padá neco si prejte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 ty jo odpoledne 11.000 ted 9.500na to bych neměl nervy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Johoho to jsou vlny ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Tomuhle nerozumím, můj poslední zásek byly východní marky na západní.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Já bych počkal co na to Goldman Sachs nebo nějaký takový broker/bankéř jestli začnou hromadně doporučovat nákup nebo držet je čas prodávat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Jakmile se strhne mánie v médiích většinou začne krátce na to výprodej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 nasledovany poklesom ceny a naslednym nakupom niekoho kto to cele vyvolal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Vzhledem k tomu že se to dá i Shortovat, tak se pak ještě umocňuje efekt strůjců poklesu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 (upraveno) S mým štěstím bych na tom prodělal kalhoty :-) Upraveno 29. listopadu 2017 uživatelem VasekN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Whales potřebovaly nakoupit. Jedeme na 15k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Už se kroutěj, červíci kontrolorský.https://www.coindesk.com/bitcoin-outlawed-economist-joseph-stiglitz-says/https://www.coindesk.com/crypto-corrupts-youth-south-korea-prime-minister-says/https://www.coindesk.com/questions-regulation-taxation-loom-crypto-investors/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se