Filip.J Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 Já bych pro změnu potřeboval k džínům nějaký casual kecky, ať nechodím pořád tak overdressed Hodně se mi líbí ty Splendix, na které tady šel odkaz, ale nemají na mě velikost
quest987 Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 hele 10:42 jsem platil :-) Tak to jsem byl na ceste tam. Ja tam byl tak kolem čtvrt na dvanáct
Xpak Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 Jsou parádní. To jsem si myslel, jak mám do těch oxfordek vysokej nárt. Ale jak koukám, jak se ti to nahoru rozšiřuje, tak mám nohu vyloženě placatou. na úzkou nohu nártový střh - bota je víc uzavřenána širokou nohu nebo vysoký nárt derbový střih - bota se dá líp "otevřít", líp se přizpůsobí noze
Stephan Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 Můžete doporučit nějaký eshop na botky od Lloyda?
zid Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 Můžete doporučit nějaký eshop na botky od Lloyda?kup si Loake
Radius Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 (upraveno) lloyd-shop.de, v čr je to na lloyd strašná žebrota, leda kamenný shop Kotva, ale tam je to zase až komicky předražená v cenách loake, loake kvalita je určitě jinde, bohužel se mi od nich nelíbí ani jeden model (až na Mitchum Black), ale to není bota na léto... je to těžký. Upraveno 14. března 2014 uživatelem Radius
Dee Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 Dnes "rosewood" Barker, šité v UK přímo pro ČR. Cool červené ponožky mám bohužel v pračce.
JAJA Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 Já dnes podle mého jedny z nejhezčích Loake
moco Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 No měl jsem cestu okolo už dopoledne :-) tak už je roztahuju .. A je pravda že ta podrážka pujde s..t asi rychle , ale co do ty doby ušiju nový :-D teď budu muset ladit opasek a všechny sr.. okolo do stejny barvy.. z toho mam fakt radost :-DKoupíš stylový barevný fusekle, opasek a řemen na hodinky (....ten kupovat nemusíš,že ) a je to, zbytek parády udělají boty samotné
moco Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 (upraveno) Já dnes podle mého jedny z nejhezčích Loakeimage.jpgTy jsou moc pěkné,mají krásné decentní zdobení..., já mám zálusk na ty Chestery, měli by být pohodlnější (mají o něco vyšší podrážku) a jsou trochu "mohutnější", působí na mě univerzálnějším dojmem.No a majitelé Chesteru - Jaké jsou vaše zkušenosti s těmito botkami? Upraveno 14. března 2014 uživatelem moco
Stephan Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 kup si Loake Musim si ten chronomag na chvili zakazat, jsem jak zenska. Na zaklade mistnich doporuceni uz mam plnou skrin levisek (jeany), martensky, svetr barbour, jednu bundu alpha industries a urcite jeste par dalsich chujovin No a s peknym pocasim zacinam vybirat nove slunecni bryle (randolph engineering) a kolo
tommas4 Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 Chce to jenom zachovat klidnou hlavu a nesnažit se zapadnout do virtuálního "kamarádskýho" spolku za každou cenu
zid Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 (upraveno) Musim si ten chronomag na chvili zakazat, jsem jak zenska. Na zaklade mistnich doporuceni uz mam plnou skrin levisek (jeany), martensky, svetr barbour, jednu bundu alpha industries a urcite jeste par dalsich chujovin No a s peknym pocasim zacinam vybirat nove slunecni bryle (randolph engineering) a kolo Jooo, to mi povidej. Ono se to nezda, ale pravidelne cteni chronomagu leze do penez. Randolphy doporucuji, sam jsem je na zaklade zdejsiho doporuceni koupil a jsem velmi spokojen.Manzelka si mesic pred mou koupi Randolphu poridil Aviatory od Ray Ban aby mi pak moje "kdo vi jak ti budou sedet bryle a jestli ti budou sluset bryle" zavidela a sama pak litovala sve koupe. Edit: pisu jak 3.14ca Upraveno 14. března 2014 uživatelem zid
marosh Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 Trošku nižší level, než Louky, ale tyhle Clarksy mě berou...
Muffik Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 To je dobrý, já byl v Le Premier dneska okolo 11h, zrovna tam nějaká slečna fotografka s doprovodem fotila celý krám Měli bychom fakt chtít nějakou hromadnou slevu. Nic jsem nekoupil, jediné boty, které připadaly v úvahu měli jen v čísle 11 a já potřebuji 7.Stavil jsem se i v Barker, ale taky nic
Radius Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 Chodí tam taky někdo mimo chronomag? To je groteska
Wanderer Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 No a majitelé Chesteru - Jaké jsou vaše zkušenosti s těmito botkami?Jedny z nejpohodlnějších polobotek, co jsem kdy nosil. Vřele doporučuju, Uvažuju, že bych je pořídil i v jiné barvě...
Martin12 Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 (upraveno) Zkusme nakupujici oslovit tajnym heslem chonomagu "koza doji ...." A uvidime co se stane :-) ja uz mam od Loake 5 paru. Uznejte ze za tu cenu sem je tam nemohl nechat http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&brandid=7&catid=59&shoeid=6600&selectedsizeid=&selectedfitid=&stype=0&fp_box_id=4 Upraveno 14. března 2014 uživatelem Martin12
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se