ivan_989 Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Objavil som Jacob Boots od Superdry. Ma niekto skusenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Podrážka stále drží a myslím že je v dobrom stave inak nosene za každého počasia. Pánové, pár z vás tady mělo/má Onitsuka Tiger.. Jak je na tom podrážka s výdrží? Aspoň jednu sezónu? Děkuju (https://www.zalando.de/onitsuka-tiger-mexico-66-sneaker-black-ti315b00i-q11.html) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Objavil som Jacob Boots od Superdry. Ma niekto skusenost? Nevypadají zle. Mimochodem, když jsem si pořídil ty Wolveriny, nechal jsem si je poslat do Phoenixu a tam jsem v nich i chodil. V 30°C a víc a byl jsem překvapen, jak byly příjemné a ani jsem se v nich moc nepotil - spíše vůbec. Podle mě se dají taky velmi rychle rozchodit. Hodit na ně nějakou slušnou podrážku a není co řešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 (upraveno) Doporučte mi nějaký internetový shop, kde bych sehnal pěkné mokasíny z hladké nebo leštěné kůže za normální cenu řekněme do 3k Upraveno 29. dubna 2016 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 (upraveno) Nevšiml jsem zda to tu už bylo, zajimavý rozhovor http://video.aktualne.cz/dvtv/barevny-ponozky-lidi-bavi-je-to-luxusni-produkt-a-prozitek-r/r~03a628c20bb411e6adea0025900fea04/ pánové z ponožkovic Upraveno 29. dubna 2016 uživatelem quest987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Podrážka stále drží a myslím že je v dobrom stave inak nosene za každého počasia. Děkuju.. tak je tak vyzkouším.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Doporučte mi nějaký internetový shop, kde bych sehnal pěkné mokasíny z hladké nebo leštěné kůže za normální cenu řekněme do 3kNevím jak s cenou, ale občas mají zajímavé slevy a boty rozhodně dobrý, zde:http://www.herringshoes.co.uk/ a zde:http://www.robinsonsshoes.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 U Hérigů nakupuju rád a pořád! A třeba i proto, ze jsem včera rano objednal boty a ted mi volal kuryr z DHL, ze je před barakem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 poradte mi prosim nejake topanky typu RW, v ktorych sa da chodit aj v lete bez toho aby sa mi nohy cvachtali v pote a su makke, pevne a pohodlne. Po tom co tu citam o RW a krvavom rozchadzani, urcite nic take nechcem. Ani nic typu "robotnicka bagandza". Proste nieco clenkove na prechadzky po prirode a max polna cesta, ziadny tazsi teren. Obzeram loake bedale, ale zdaju sa mi prilis elegantne. Martnesky mi prijdu podla obrazkov celkom fajn, ale pridu mi zas moc robustne. Proste nieco medzi loake a martens. A hlavne ked si k tym botam obleciem zlty bedale aby som v tom nevypadal jak kreativny yebo z advertisment agency. Dakujem.A to kdo ti nakukal, že ti bude v létě v Red Wingu čvachtat noha v potu? Tady máš jedny "členkové na prechádzky po prírode". Nebo zkus třeba Clarks. Možnosti tu jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 U Hérigů nakupuju rád a pořád! A třeba i proto, ze jsem včera rano objednal boty a ted mi volal kuryr z DHL, ze je před barakem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Tak upresnuji - objednano 28.4. ve 14:35 a kuryr volal dnes presne v 11 hodin :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 A to kdo ti nakukal, že ti bude v létě v Red Wingu čvachtat noha v potu? pri RW mi o pot nejde, skor ma odradzaju story o otlakoch, rozodrenych nohach a krvi. Ale z tohto tu http://www.pediwear.co.uk/footwear/boot/ sa mi snad podari nieco vybrat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Někteří chlapci příliš dramatizují Chukkas nebo Weekender jsou lehčí botky, a když si je nekoupíš malý, budeš spokojen.Nějak v tom tvém odkazu nevidím botky na procházku do lesa, spíš to jsou všechno takový městský voňavky za 400 liber. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Nový Geoxy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Ivane, mam dvoje RW a ani s jednema nebyl zadny problem. Teda 875ky me pri prvni vychazce trosku tahl na vnitrni strane kotniku, ale asi byla blbost je vzit hned na prochajdu s coklama... Jinak super, nosim celorocne a zadny cvachtani se nekona:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Nějak v tom tvém odkazu nevidím botky na procházku do lesa, spíš to jsou všechno takový městský voňavky za 400 liber.Je tam toho 5 stran. Kazda dalsia strana je lacnejsia Skoda ze v Bratislave nemame shop kde maju RW. Mozno keby som vyskusal, zmenil by som nazor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Viden mas za rohem:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Někteří chlapci příliš dramatizují Chukkas nebo Weekender jsou lehčí botky, a když si je nekoupíš malý, budeš spokojen.Nějak v tom tvém odkazu nevidím botky na procházku do lesa, spíš to jsou všechno takový městský voňavky za 400 liber.Presne, musis koupit jen spravnou velikost . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Presne, musis koupit jen spravnou velikost . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 V červnu v Londýně budu shánět tyto a tyto Musím jim do kšeftu u Covent Garden brnknout, ať je naskladní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se