panedge Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Odesláno 9. října 2016 (upraveno) efreeti-hele jsou ruzny verze,ve Footlockeru maj cerny jakoby karbonovy za 1700 a spatenka.Ja mam doma taky asi 4 roky story,drahy jak pes a sev u jazyka skrabe jak blazen.Proste i ty pravy nejsou dokonaly. Edit:tak jsem se zastavil ve Vansu a koupil tyhle proti vode a chladu osetreny sk8 hi Upraveno 9. října 2016 uživatelem panedge
MR1990 Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Odesláno 9. října 2016 to máš pravdu, v tom Office shoes majú podla mňa 2. triedu tiež mám Timberlandy 6inch zo zahraničia už 4 zimu a stále držia super ... Cayler&Sons asi nevydrzi tolik co timberlandy,ale pro zenskou do mesta asi fajn.Dival sem se na cerne timberlandy v officeshoes a nemuzu si pomoct ale zdaly se mi vevnitr nejaky lowcost (polstrovani kolem kotniku, vlozka vsechno je jinak a mnohem hur. Srovnavam s timberlandama co mam z UK ze znackoveho shopu cca 3roky stary. Mam takovy pocit neodbytny pocit ze se nas tady officeshoes snazi ojebat
Balet Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Odesláno 10. října 2016 Clarks Originals Desert boot. Dnes jim jsou tři roky.
clockyclock Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Odesláno 10. října 2016 vypodzimenej No to si delas pr....
quest987 Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Odesláno 13. října 2016 včerejší přírůstky. Nic pro konzervy Jordan Reveal - infraredNike AF1 Lv8
Návštěvník LukeD Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Odesláno 16. října 2016 Zdravim vsechny,prubnu jeste tady...v podstate resim dilema. Lowa Tibet GTX nebo Hanwag Alaska GTX?Lowy Tibet sem po osmi letech a nejakych 10 000km odrovnal. Maji na to narok. Bohuzel novy model ma provedeni uchyceni háčku ve stredove casti, kteremu neverim. Alternativou by byly Hanwag Alaska GTX.Nekdo nejake osobni zkusenosti? Pripadne dalsi alternativu? Diky za pripadne relevantni reakce, klidne SZ. Já tedy nemám od Hanwagu přímo Alaska GTX, ale Tingri z jačí kůže, které mají koženou vnitřní stélku. Co se týče pohodlnosti, tak absolutní top. Na noze seděly jako bačkory. Výhodou kožené vnitřní stélky je to, že víceméně nesmrdí. Nicméně zde veškerá pozitiva končí. Já ty boty nosil coby pracovní, takže na každodenní bázi od podzimu do jara. Po dvou sezónách, tj. ani ne po dvou letech byly takřka na odpis. Vnitřní kožená stélka se brutálně roztrhala jak na patě, tak ve špičce. Podrážka se začala - tam, kde dosedá z boku na botu - odlepovat a v některých namáhanějších místech dokonce i lámat. Na reklamaci jsem se vykašlal: beztak by ji nikdo neuznal. Boty jsem pravidelně čistil, mazal a vůbec, staral jsem se o ně jako o všechny mé boty (běžně se mi stává, že se mě lidé u několik let nošených bot ptají, jestli je mám nové). I přesto vypadaly po dvou letech tak, jako jiné po deseti letech nošení. Občas je do hnusného a promáčeného terénu nazouvám ještě i dnes, ale ta roztrhaná kůže vnitřní stélky tlačí do chodidla než trochu povolí zahřátím. Jinak kupodivu zatím celkem drží vlhkost vně a pokud té rosy či deště není extrémně moc, tak nepromoknou. Celkově tedy rozporuplné pocity. Ale pokud bych si měl kupovat nové boty podobného typu, tak bych rozhodně zkusil spíše jinou značku...
Tikal Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Odesláno 18. října 2016 Ecco.Musím konstatovat, že jsou pohodlné a příjemně široké, na což nejsem se svou dětskou čtyřicetsedmičkou zvyklý...
Návštěvník Strocek Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Odesláno 18. října 2016 Kdo nemá eRWéčka, tak neví co je žít
Xenomorfus Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Odesláno 18. října 2016 Já tedy nemám od Hanwagu přímo Alaska GTX, ale Tingri z jačí kůže, které mají koženou vnitřní stélku. ...........................................Celkově tedy rozporuplné pocity. Ale pokud bych si měl kupovat nové boty podobného typu, tak bych rozhodně zkusil spíše jinou značku... Diky za info, kazdopadne sem sel nakonec zase do Lowa Tibet...tak uvidime...Dneska dorazily.
Step Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Odesláno 18. října 2016 (upraveno) Kdes kupoval? ... a dokážeš porovnat velikost proti jiným botkám? dík Upraveno 18. října 2016 uživatelem Step
Xenomorfus Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 (upraveno) Bral sem z Hanibalu, ale z bych byl nadsen kvalitou komunikace obchodu, to bych lhal...Co se "velikosti" tyce, tak muzu asi srovnat jen s Hanwag Alaska, ktere sem si prubnul jen tak na nohu a je to trochu jinde. Alasky jsou "spise B-cka", Tibety "spise C-cka". Celkova tuhost a pevnost boty je (dle meho subjektivnihk nazoru) u Tibetu vetsi. Ja sem na to zvykly, 8 let sem predchozi Tibety pouzival (a jeste asi obcas pouzivat budu, neb trochu pohromade jeste drzi) na veskere vandrovani. Pro nekoho, kdo si vyslapne obcas na nejaky lehci-stredni trek by mohly byt Tibety trochu tuhe a "lyžákovité". Edit: Pridal sem foto Upraveno 19. října 2016 uživatelem Xenomorfus
Radimk Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 Po delší době sem vzal na milost Baťu, tak uvidím.První dojmy kladné, ale to bylo u všech
Step Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 to Xenomorfus: díky, asi radši zajdu někam do kamennýho shopu a koupím co budou mít. Ty Tibety se mi líbí, ale na moje "vycházky" po českých horách, max slovensko, to bude zbytečně tvrdý.
Xenomorfus Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 Step: pokud nemas svou oblibenou znacku a vyrobce, tak urcite nejdriv zkusit na noze. Kdyz vezmu velikostne a rekneme urcenim botu stejne velikosti od tri ruznych vyrobcu, kazda je trochu jina.
krakra Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 Po delší době sem vzal na milost Baťu, tak uvidím.První dojmy kladné, ale to bylo u všech Na ty jsem u Bati také koukal.....nevypadaly špatně.
krakra Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 Tak boty jsou zpátky. Trvalo to 2,5 měsíce a stálo 1600. Řešil jsem to přes LePremier, kde jsem boty kupoval. Mohl jsem je mít o týden dřív, ale v LP je někam založili a nějak zapomněli poslat. Řešili to, až jsem se ozval, jak to s botama vypadá. Jsou přeleštěné, nové podrážky, vypadají jak nové a přece moje staré boty se známými šrámy. Nevím, proč vlepovali tu vložku do opatku a pravá bota nad podpatkem tak úplně nesedla, ale asi to řešit nebudu. Přidávám několik fotek.Skvělé.Výdrž přes 2 roky a to při dost velkém používání to je hodně , říká se že vydrží třeba jenom půl roku.To že to v LePremier zapoměly je jejich ostuda, to by neměli.Vaše zrenovované boty vypadají skvěle.
krakra Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 Nestává se také někomu, že má vždy na botě po cca 2m nošení díru u pravého malíčku? boty nikdy netlačí.. jen se tam udělá díra.. začínám to svádět na Ecco protože poslední troje boty tak dopadly viz foto.Já mám v oblasti malíčku trošku širší nohu, tak mu to některé boty likviduje, ale vždy se to zvládlo vyřešit v dobře reklamace , některé boty na to trpí některé ne.
Tomáš Kincl Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Odesláno 20. října 2016 Nuda na zastávce (Loake Burford)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se