Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Cool! Jaky jsou?

Zatím se seznamujeme, ale spokojenost veliká.

Barva je ve skutečnosti o něco tmavší, než v katalogu, což je pro mně jenom dobře. V porovnání s Barkerem (Lambourn) je kůže malinko měkčí.

Ale někomu, kdo mě ke koupi inspiroval o kvalitách Cheaney psát nemusím.

Upraveno uživatelem tm80
Odesláno

Já jsem nedávno koupil US Polo Amadeus, nečekám od toho zázraky, jestli vydrží jednu sezonu, tak to bude asi výkon, ale prostě se mi líbili :) Hlavní je, že tím konečně prolamuju nošení pouze a jen tenisek, jak tomu bylo do teď až na vyjímky, kterých bylo opravdu málo. Třeba se konečně naučím nosit pořádné boty...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Mam to stejne. Pred dvema tydny jsem v nich slapal po kopcich, ted o vikendu jsem v nich delal na zahrade vcetne hrube pooraneho zahonu. Byly obalene blatem, tak jsem jim dal sprchu pod hadici a pak jeste dukladne setrel mokrym hadrem a ted v tydnu je zas taham ke kalhotum a kosili :).

to´s je teda dlouho šetřil, já mám Beckmany už jak bačkůrky a nosil sem je jak v červenci tak je nosím teď ,neuvěřitelně univerzální boty

Odesláno

:D ponozky mam a ked nastupis do auta v garazi a aj vystupis v garazi tak sa to da bezproblemov

Zdá sa mi to, alebo nemáš ponožky? To v tejto zime chodíš s holými nohami? Alebo bývaš na Gran Canaria :lol2:?

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Odesláno

Bude mi v tomhle http://www.clarks.eu/p/26109866 v zimě kosa, nebo ne?

Tož, sorry, ale to je dotaz jak noha. A v téhle bundě mi v zimě bude kosa? .... Vložte libovolný obrázek bundy. No, podle toho, jaká bude zima, jak kdo vnímá chlad od hnát a co si tím pádem představuje pod pojmem kosa. 

Ségra by například mohla na nohách nosit zapnuté rychlovarné konvice a stejně jí bude už koncem září na hnáty kosa.

No, já mám černé, tenké, kožené, kotníčkové boty s tenkou textilní podrážkou, ale tak o necelého půl čísla větší, než normoš a beru si do nich své oblíbené vlněné ponožky, takže mi zima není. Ale mají trochu účinnější vzorek na podrážce, takže si v nich nerozbiju hubu na náledí.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...