Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Já používám nějaké univerzal impregnace ve spreji a na vyloženě zimní mám takovej černej impregnační rozlešťovací krém. Podle mě se mapám člověk moc nevyhne, je třeba to nenechávat rozežírat kůži a umýt to.

Ad. Botasky: Byl jsem je zkusit a nakonec mi moc neseděly. Vybral jsem podobný styl ve Skechers a zatím se zdá, že sedí super. Později dám foto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové, čím impregnujete nebo jak vůbec a jak často děláte údržbu bot v zimě, typu Loake Hyde nebo Burford? Sere mě to, až chorobné solení. Trochu něco napadá a už se na to sypou tuny soli. Takže je otázkou času, kdy po procházce městem jsou na tom mapy od soli. Teď jsem nasadil na impregnaci Renapur (mimochodem super věc i na bundy apod.) a na to vosk, tak uvidím, jak dlouho to vydrží. Stejným způsobem jsem dělal kanady, nepustí to ani v bahně a ve sněhu, holt v lese se s tou solí nepotkám. Nechci to umývat octem, spíš, jak tomu předejít. Díky předem za vaše zkušenosti.

Burfordy jsem zrovna objednal, tak jsem taky hledal, koukni sem http://www.muzivcesku.cz/otazky-a-odpovedi-boty/

Odkaz ke komentáři

Burfordy jsem zrovna objednal, tak jsem taky hledal, koukni sem http://www.muzivcesku.cz/otazky-a-odpovedi-boty/

To znám, to jsou ty jejich standardní slinty "snažit se nenosit boty na vysolených ulicích". Takže pominu-li, že bych musel do práce levitovat, tak mi nezbude než solidní příprava obuvi.

Po té včerejší proceduře sjížděly kapky, jak po nanopovrchu. :-)

Odkaz ke komentáři

Tak ona údržba obuvi není exaktní věda, jak píšou, je důležité boty otřít a osušit od nejhoršího a zabránit tak tvorbě map. A záleží na režimu, třeba já jdu pět metrů k autu a pak dvacet do práce, kde se přezouvám, takže boty nemají problém. Já při bežném provozu krémuji jednou týdně. Pokud je extmasakr, tak navíc každé ráno stříknu sprejem.

Odkaz ke komentáři

Úplně Tě chápu! Já jsem vyrazil na obchůzku s celkem jasnou představou, jedna z podmínek byla že mají být bez zipu :-) Viděl jsem taky po OC Flóra v 6ti krámech desítky bot a líbily se mi nakonec jen jedny v ECCO a pak tyhle. A co myslíš, oboje se zipem. Tak jsem to nějak překousl no, na druhou stranu se do nich parádně leze a pohodlíčko jak v pokojíčku.

Odkaz ke komentáři

Ja zacal s barefooty a neni to vubec spatny. Tyto jsou od viva model scott. Nosite je tu nekdo? Za me velka spokojenost. Zdravotni pohybove problemy me k nim privedly.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem blam
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...